Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Komu już działa wszystko poprawnie a kto wciąż ma problemy z transmisją,privkami,głosem itd?

Opisz zauważone problemy techniczne.
ODPOWIEDZ
-Slodka-

Komu już działa wszystko poprawnie a kto wciąż ma problemy z transmisją,privkami,głosem itd?

Post autor: -Slodka- » pt cze 14, 2019 4:04 pm

Witam Pięknie wszystkich
Tak jak w temacie , chciałabym się dowiedzieć ilu z nas może już normalnie funkcjonować na Su ? 8-)
Kto jeszcze musi się użerać , wkurzać i kombinować ? :evil:
Ponoć wstawili jakieś poprawki ,co widać po coraz większej frekwencji transmitujących na portalu ale chyba nie wszystko ogarnęli... :roll:

Ja sama mam wciąż problemy z tym . Raz działa normalnie transmisja raz w ogóle lub głosu nagle nie ma albo ścina strasznie ...

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » pt cze 14, 2019 4:18 pm

Ogólnie moim jedynym problem przez te parę dni było długie ładowanie się transmisji, dziś leci od strzała więc jestem zadowolona. Ale fuck-up też był, ponieważ na privie pisało mi, że trwa oczekiwania na użytkownika gdzie w rzeczywistości był on na mojej transmisji. Pomimo tego, że ją opuściłam (bo nie chciałam aby zeżarło mu kase) pieniądze i tak SU przydzieliło mi - oczywiście mu oddałam.

motylecczek

Post autor: motylecczek » pt cze 14, 2019 4:40 pm

Ja mam problem z privkiem. Będąc na transmisji prywatnej nie mogę odświeżyć bo od razu mnie wyrzuca. Nie mam 3 minut na powrót do prv. Nie ma nawet tego żółtego paska. Nic. Zero

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » pt cze 14, 2019 4:45 pm

motylecczek pisze:
pt cze 14, 2019 4:40 pm
Ja mam problem z privkiem. Będąc na transmisji prywatnej nie mogę odświeżyć bo od razu mnie wyrzuca. Nie mam 3 minut na powrót do prv. Nie ma nawet tego żółtego paska. Nic. Zero
Skopiuj sobie link do priva i wklej go w nowe okno - ja to w taki sposób rozwiązałam

motylecczek

Post autor: motylecczek » pt cze 14, 2019 4:48 pm

Dziękuję, spróbuję ;)

skorpion13

Post autor: skorpion13 » pt cze 14, 2019 5:45 pm

tylko dlaczego mamy w ten sposób kombinować??? sie pytam, ma być możliwość powrotu do transmisji prywatnej i tyle w temacie. nie zawsze privki są przerywane tylko z powodu odświeżania.

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » pt cze 14, 2019 5:58 pm

skorpion13 pisze:
pt cze 14, 2019 5:45 pm
tylko dlaczego mamy w ten sposób kombinować??? sie pytam, ma być możliwość powrotu do transmisji prywatnej i tyle w temacie. nie zawsze privki są przerywane tylko z powodu odświeżania.
No ja wiem, ale jak coś nie działa to trzeba kombinować - nic innego nie pozostaje

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Post autor: IIIIIIIIIIIIIIIIIIII » pt cze 14, 2019 10:00 pm

U mnie działa poprawnie wszytko . Pw mi nie przychodzą , ale to raczej z innego powodu .

suchar270

Post autor: suchar270 » pt cze 14, 2019 10:07 pm

Zawsze coś będzie nie działać, można się tylko przyzwyczaić/zrezygnować. Już wiele razy udowodniono, że góra ma w doopie to co się dzieje, wystarczy popatrzeć na ilość tematów o usterkach i nic z tego nie wynika.

Jurnybyk

Post autor: Jurnybyk » ndz lip 07, 2019 11:00 pm

Komus dziala nadawanie, robienie transmisji z telefonu huawei?

ODPOWIEDZ