Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Która dziewczyna nie zna granic?

Co nas kręci, co nas podnieca.
ODPOWIEDZ
Wyuzdany

Która dziewczyna nie zna granic?

Post autor: Wyuzdany » czw sty 30, 2020 11:07 pm

Cześć
Która dziewczyna nie zna granic, kręci ja ponizanie i traktowanie jak zabawkę w trakcie transmisji na priv?

axiantis

Post autor: axiantis » sob lut 01, 2020 5:56 am

testowa696 za odpowiednią cenę zrobi wszystko

Awatar użytkownika
Bose_Stopy_Antylopy

Post autor: Bose_Stopy_Antylopy » sob lut 01, 2020 12:58 pm

Wyuzdany pisze:
czw sty 30, 2020 11:07 pm
Cześć
Która dziewczyna nie zna granic, kręci ja ponizanie i traktowanie jak zabawkę w trakcie transmisji na priv?
Myśle, że to czego szukasz znajdziesz u Pani https://showup.tv/profile/Szalona___czarnula

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » ndz lut 02, 2020 8:20 am

Wyuzdany pisze:
Cześć
Cześć.

Nie żebym była zainteresowana, ale powinieneś bardziej sprecyzować, bo ja nie wiem o co ci chodzi.
Kręci ją poniżanie - nie napisałeś, czy wtedy, kiedy ją poniżają, czy wtedy, kiedy ona poniża, czy może jedno i drugie...
W trakcie transmisji na priv - znowu zagadka, bo o czyj priv chodzi - jej, czy twój?
Takie drobne niuanse, a jaka kolosalna różnica! :geek:

Ktoś napisze "zamek", a ja mam dylemat, czy o budowlę chodzi, czy o zamek do drzwi, czy może o zamek błyskawiczny - tak zwany - ekler... i tu znowu zagwozdka, bo ekler, to także może być ciastko.

Warto być precyzyjnym!

Bez rymiku. :ugeek:

Wyuzdany

Post autor: Wyuzdany » ndz lut 02, 2020 5:52 pm

oko_rozwarte_szeroko pisze:
ndz lut 02, 2020 8:20 am
Wyuzdany pisze:
Cześć
Cześć.

Nie żebym była zainteresowana, ale powinieneś bardziej sprecyzować, bo ja nie wiem o co ci chodzi.
Kręci ją poniżanie - nie napisałeś, czy wtedy, kiedy ją poniżają, czy wtedy, kiedy ona poniża, czy może jedno i drugie...
W trakcie transmisji na priv - znowu zagadka, bo o czyj priv chodzi - jej, czy twój?
Takie drobne niuanse, a jaka kolosalna różnica! :geek:

Warto być precyzyjnym!

Bez rymiku. :ugeek:
Już odpowiadam. Szukam takiej, którą kręci jak jest poniżana. Na transmisji gdzie to ja byłbym "gościem" :)
Szukam dość odważnej i otwartej na różne perwersje piss, scat, vomit itp. Oczywiście jestem świadomy, że wszystko ma swoją cenę :)

ODPOWIEDZ