Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
El_Czapka

Re: Livvy

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:32 pm

Czytaj ze zrozumieniem ja co drugi dzień oglądam filmik z jej ryjem bez maski.Zapytaj twojej 10/10 czy takiej akcji nie.miała na priv.Nie.potrzebuje skp żeby wiedzieć jaki szpetny ma ryj bo to nie twarz.Ciekawe dlaczego masz bana na skp?Czyżbyś powiedział jej tam , ze jednak nie jest 10/10 ale jednoczesnie zapewniając ją o tym , że taką ściemą bedziesz karmił każdą napotkaną osobe.Oni złamali wczoraj i dzisiaj KK.Zarówno adi jak i ruter. Mogę Was zapewnić, że odpowiednie organy już działają w tej sprawie a co za tym idzie namierzają ich dane bo złamali KK.Odbieraj poczte ruter i dozo jeszcze w tym roku stalkerze.
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 9:36 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:35 pm

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 9:32 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 8:56 pm
Ciekawie będzie wyglądała próba przekonania o zniesławieniu jednego anonimowego ciągu literek przez drugi anonimowy ciąg literek :) Albo zastraszenie jednego ciągu literek przez drugi ciąg literek który nie zna nawet Twojego imienia a co dopiero innych danych potrzebnych by dokonać realizacji czynu zabronionego. Tak wygląda to wasze domorosłe prawniczenie jak się na to spojrzy trzeźwym okiem (ale nie trzeźwiejcie wchodząc na to foro bo to rak dla muzgu!)
Jeśli jeden ciąg literek będzie w posiadaniu wrażliwych danych o drugim ciągu literek (informacje te pozyskał na waszym forum) i posłuży się nimi do realizacji czynu zabronionego, to poszkodowany ciąg literek może się uprzeć i za wszelką cenę dociec, jaki gnój kryje się za prześladowczym ciągiem literek. Od tego są odpowiednie organy ścigania, które na zgłoszenie o sprawie, przez poszkodowany ciąg literek, zobowiązane są odpowiednio zareagować. Ruger, nie wszyscy na forum dla koniobijców, pozamieniali się z końmi na łby. A ty nie jesteś taki cwany, jak ci się wydaje.
LOL a jakie to wrażliwe dane mogą się czaić na forum dla konibijców, ile ktoś ma żetona na koncie? Ile razy dziennie wali konia? Kto jest jego ulubienicą?

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:37 pm

El_Czapka pisze:
Czytaj ze zrozumieniem ja co drugi dzień oglądam filmik z jej ryjem.Nie.potrzebuje skp żeby wiedzieć jaki szpetny ma ryj bo to nie twarz.Ciekawe dlaczego masz bana na skp?Czyżbyś powiedział jej tam , ze jednak nie jest 10/10 ale jednoczesnie zapewniając ją o tym , że taką ściemą bedziesz karmił każdą napotkaną osobe.Oni złamali wczoraj i dzisiaj KK.Zarówno adi jak i ruter. Mogę Was zapewnić, że odpowiednie organy już działają w tej sprawie a co za tym idzie namierzają ich dane bo złamali KK.Odbieraj poczte ruter i dozo jeszcze w tym roku stalkerze.
Tak tak, masz filmik który byłby warty fortunę ale oczywiście nikomu go nie pokażesz i nikt inny go nie ma i nikt go nie widział LOL. A jakie to niby złamanie KK może nastąpić na forum dla konibijców, ktoś walił konia? Przemoc wobec zwierząt jest niby karalna, ale chyba nie o takie konie chodziło ustawodawcy!

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 9:38 pm

El_Czapka pisze:
Czytaj ze zrozumieniem ja co drugi dzień oglądam filmik z jej ryjem.Nie.potrzebuje skp żeby wiedzieć jaki szpetny ma ryj bo to nie twarz.Ciekawe dlaczego masz bana na skp?Czyżbyś powiedział jej tam , ze jednak nie jest 10/10 ale jednoczesnie zapewniając ją o tym , że taką ściemą bedziesz karmił każdą napotkaną osobe.Oni złamali wczoraj i dzisiaj KK.Zarówno adi jak i ruter. Mogę Was zapewnić, że odpowiednie organy już działają w tej sprawie a co za tym idzie namierzają ich dane bo złamali KK.Odbieraj poczte ruter i dozo jeszcze w tym roku stalkerze.

Skończ już z tym szpetnym ryjem. Też sobie argument znalazłeś. Jej problem nie tkwi w twarzy, ale w zjebanym charakterze.
Zresztą od pierdolamento o niej jest przecież jej temat.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:38 pm

Ruter już sie boi bo wie,że złamał KK. Adi też już sra pousuwał wszystkie posty , ktorymi złamał KK. Zapomniał tylko, że ja dowody juz mam :lol: DOZO STALKERZY 8-) Filmik jest w.necie i zapeniam Ciebie , że ma sporą oglądalność sądząc po wyswietleniach.Cyc ma rację to temat o Livvy , ktora odchodzi z su przez Maddie i grupę powiązanych z nią stalkerów m.in. rutera.Dzieki rudzielcu niedlugo zostanie tylko stara prawie 40letnia Maddie na su.
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 9:44 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:41 pm

LOL zobaczymy to tak samo jak ten filmik z twarzą Maddie :)

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:42 pm

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 9:38 pm
El_Czapka pisze:

Skończ już z tym szpetnym ryjem. Też sobie argument znalazłeś. Jej problem nie tkwi w twarzy, ale w zjebanym charakterze.
Zresztą od pierdolamento o niej jest przecież jej temat.
Ani mi się waż przenosić hejtu na Maddie na temat o Maddie! Tu jest właściwe miejsce i czas byśmy rozmawiali absolutnie o wszystkim tylko nie o Livvy (o której, przypominam, jest ten temat :)
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 9:44 pm przez arial_heartame, łącznie zmieniany 1 raz.

tomaszwaleczny

Post autor: tomaszwaleczny » sob lut 01, 2020 9:43 pm

El_Czapka pisze:
Ruter już sie boi bo wie,że złamał KK. Adi też już sra pousuwał wszystkie posty , ktorymi złamał KK. Zapomniał tylko, że ja dowody juz mam :lol: DOZO STALKERZY 8-)
może do królika powinieneś napisać i razem działać :idea: :idea: :idea: , ale piszcie o dymach bo jestem ciekawy

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:45 pm

tomaszwaleczny pisze:
sob lut 01, 2020 9:43 pm
El_Czapka pisze:
Ruter już sie boi bo wie,że złamał KK. Adi też już sra pousuwał wszystkie posty , ktorymi złamał KK. Zapomniał tylko, że ja dowody juz mam :lol: DOZO STALKERZY 8-)
może do królika powinieneś napisać i razem działać :idea: :idea: :idea: , ale piszcie o dymach bo jestem ciekawy
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:46 pm

El_Czapka pisze:
Ruter już sie boi bo wie,że złamał KK. Adi też już sra pousuwał wszystkie posty , ktorymi złamał KK. Zapomniał tylko, że ja dowody juz mam :lol: DOZO STALKERZY 8-) Filmik jest w.necie i zapeniam Ciebie , że ma sporą oglądalność sądząc po wyswietleniach.Cyc ma rację to temat o Livvy , ktora odchodzi z su przez Maddie i grupę powiązanych z nią stalkerów m.in. rutera.Dzieki rudzielcu niedlugo zostanie tylko stara prawie 40letnia Maddie na su.
Podziekowałem już Bunny za współpracę.Pewna osoba zrobi to w pojedynkę dla własnej satysfakcji 8-) Adiii usuwaj posty , usuwaj dowody :lol:

ODPOWIEDZ