Dobry troll nie wierzy nikomu a tym bardziej sobie

Dzisiaj jest czw cze 26, 2025 5:29 pm
Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:13 pm
Dobry troll nie wierzy nikomu a tym bardziej sobie
Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 9:16 pm
Dochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no takarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:00 pmNo takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:59 pmTwój wywód można streścić tak..jestem hujem i co mi zrobicie. Też uważam że nikt ci nic nie zrobi bo dojdzie do wniosku że na kogoś takiego szkoda tracić czas. No chyba że ktoś to potraktuje osobiście a nie biznesowo. Dla ciebie największą karą jest ignorowanie przez dziewczyny chociaż kończy się to z reguły takimi akcjami jak np z Bunny.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:33 pm
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygraławięc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom
![]()
Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:17 pm
No takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:16 pmDochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no takarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:00 pmNo takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:59 pm
Twój wywód można streścić tak..jestem hujem i co mi zrobicie. Też uważam że nikt ci nic nie zrobi bo dojdzie do wniosku że na kogoś takiego szkoda tracić czas. No chyba że ktoś to potraktuje osobiście a nie biznesowo. Dla ciebie największą karą jest ignorowanie przez dziewczyny chociaż kończy się to z reguły takimi akcjami jak np z Bunny.
Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:20 pm
Jest cudowna co bylo widać na zdjeciach wrzuconych do neta z jej transmisji.No rzeczywiscie kazdy tu napisał o jej "pieknej" końskiej twarzy przypominajacej raczej goluma z W.P. Nadal chcesz polenizować z tak twardymi dowodami jak zdjecia Maddie?Zal mi Ciebie trollu.Ogolnie z 30 osob ją tu podsumowało od brzydala tylko rudy flak myśli inaczejarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:13 pmDobry troll nie wierzy nikomu a tym bardziej sobiePrzyznaje się do błędu: Maddie nie jest ładna - JEST PIĘKNA!
Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 9:21 pm
Widzisz a byłeś taki wyszczekany . Pełen rad biznesowych i prawniczych. A na końcu i tak wylądowałeś w kącie z napisem no tak:)arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:17 pmNo takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:16 pmDochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no tak
Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:21 pm
No takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:21 pmWidzisz a byłeś taki wyszczekany . Pełen rad biznesowych i prawniczych. A na końcu i tak wylądowałeś w kącie z napisem no tak:)arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:17 pmNo takMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:16 pm
Dochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no tak
Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:22 pm
Wszyscy zainteresowani widzieli brzydką facjatę Maddie ale jak widać Ty nigdy nie dostąpisz tego przerażającego zaszczytu skoro mowisz, ze jest piękna.Ale co z bohaterką tego tematu?Dlaczego odchodzi z su?Aha zapomnialem przez bezpodstawne ataki stalkerki Maddie i grupy heterów z nią związanych.Powiedziała to tu potwierdzając spine z Maddie i miała to napisane na swoim profilu przez jakiś czas.Ahhh co ta nasza niezalezna ekurwa jest w stanie zrobić dla zetona i atencje widzów.Ruter przyznaj się ile privów dostales za to od Maddie, że stalczyłeś Livvy na wyraźne polecenie Maddie?Pewnie nie możesz ich odebrać zanim nie nakarmisz nasz ściemą o pięknej twarzy Maddie.Wasza taktyka powtarzania klamstwa aż stanie sie prawdą nigdy nie wypali bo zdjęcia Maddie jak i filmik z jej twarzą śmigają po necie aż szok.Ahhj Maddie.Maddie ale wyskoczyłaś do góry jak się skapnelas, że nie masz maski hahahaha zwala z Ciebie ale i polecam wszystkim wyjsc gdzieś dalej niz CW to zobaczycie "piekną"wg rutera MaddieEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:11 pmDobrze, że czytałeś te swoje posty o pieknej.Maddie i dobrzez , ze już sam w te swoje kłamstwa nie wierzysz.Natomiast przyznanie się do błędu co do twarzy Maddie nie uchroni Cię od kary za niechlubne występki.Odbieraj awiza cieniasie 10/10Widziało ją sporo osób tak samo jak twoją RudRuterze
.Fotki też tutaj były wklejane i co ktoś się wypowiedział tak samo jak Ty , że Maddie jest 10/10.Odpowiedz brzmi NIE!!! bo każdy widział jej brzydki ryj!!Jesteś idealnym przykladem , że na szambie tworzycie swoją kosmiczną, alternatywną rzeczywistość, którą tylko wy łykacie i rozumiecie.Czyli nadal dla Ciebie Maddir jest 10/10? NAWET Z TAKIMI DOWODAMI NIE DO ZAGIECIA JAK JEJ FOTKI? Żal mi Ciebie
![]()
Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:23 pm
Mój dysonans poznawczy wynika pewnie z tego, że rozmawiałem z nią na skajpaju a nie poznawałem jej "urodę" na podstawie przerobionego zdjęcia w rozdzielczości 320x240 z podbitą skalą koloru i dorobionymi uszamiEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:20 pmJest cudowna co bylo widać na zdjeciach wrzuconych do neta z jej transmisji.No rzeczywiscie kazdy tu napisał o jej "pieknej" końskiej twarzy przypominajacej raczej goluma z W.P. Nadal chcesz polenizować z tak twardymi dowodami jak zdjecia Maddie?Zal mi Ciebie trollu.Ogolnie z 30 osob ją tu podsumowało od brzydala tylko rudy flak myśli inaczejarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:13 pmDobry troll nie wierzy nikomu a tym bardziej sobiePrzyznaje się do błędu: Maddie nie jest ładna - JEST PIĘKNA!
Czas otworzyć oczy ziom
Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:29 pm
Wszyscy czyli kto, zbiorowo wstrzykiwaliście sobie marichuaninę i mieliście objawy deluzji?El_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:22 pmWszyscy zainteresowani widzieli brzydką facjatę Maddie ale jak widać Ty nigdy nie dostąpisz tego przerażającego zaszczytu skoro mowisz, ze jest piękna.El_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 9:11 pmDobrze, że czytałeś te swoje posty o pieknej.Maddie i dobrzez , ze już sam w te swoje kłamstwa nie wierzysz.Natomiast przyznanie się do błędu co do twarzy Maddie nie uchroni Cię od kary za niechlubne występki.Odbieraj awiza cieniasie 10/10Widziało ją sporo osób tak samo jak twoją RudRuterze
.Fotki też tutaj były wklejane i co ktoś się wypowiedział tak samo jak Ty , że Maddie jest 10/10.Odpowiedz brzmi NIE!!! bo każdy widział jej brzydki ryj!!Jesteś idealnym przykladem , że na szambie tworzycie swoją kosmiczną, alternatywną rzeczywistość, którą tylko wy łykacie i rozumiecie.Czyli nadal dla Ciebie Maddir jest 10/10? NAWET Z TAKIMI DOWODAMI NIE DO ZAGIECIA JAK JEJ FOTKI? Żal mi Ciebie
![]()
Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 9:32 pm
Jeśli jeden ciąg literek będzie w posiadaniu wrażliwych danych o drugim ciągu literek (informacje te pozyskał na waszym forum) i posłuży się nimi do realizacji czynu zabronionego, to poszkodowany ciąg literek może się uprzeć i za wszelką cenę dociec, jaki gnój kryje się za prześladowczym ciągiem literek. Od tego są odpowiednie organy ścigania, które na zgłoszenie o sprawie, przez poszkodowany ciąg literek, zobowiązane są odpowiednio zareagować. Ruger, nie wszyscy na forum dla koniobijców, pozamieniali się z końmi na łby. A ty nie jesteś taki cwany, jak ci się wydaje.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:56 pmCiekawie będzie wyglądała próba przekonania o zniesławieniu jednego anonimowego ciągu literek przez drugi anonimowy ciąg literekAlbo zastraszenie jednego ciągu literek przez drugi ciąg literek który nie zna nawet Twojego imienia a co dopiero innych danych potrzebnych by dokonać realizacji czynu zabronionego. Tak wygląda to wasze domorosłe prawniczenie jak się na to spojrzy trzeźwym okiem (ale nie trzeźwiejcie wchodząc na to foro bo to rak dla muzgu!)