TakEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:31 pmCzyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Livvy
-
Re: Livvy
-
Maddie to odważna dziewczyna, nie wyzywaj. W końcu sama na czacie tamtego forum pisała, że nie może wystawić faktury jakiś czas temu, ciekawe jak w takim razie płaci podatkiEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:31 pmCzyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie

Tak myślałem zawsze byliście pazerni na pieniadze jak Maddie na kutasy swoich sponsorów
Nadal się czuje lepsza od większości kobiet na świecie bo jest ekurwą? Nikt na wakacje nie musi zarabiać bo ja mam wakacje juz od 6 lat i nie widzę końca więc mnie się to nie tyczy.Dla zasady RudRuterze dla zasad i to nie moich tylko "kogoś". Odbierajecie awiza stalerzy ale dowiesz się wcześniej bo admin dostanie pierwszy.Maddie nie.płaci podatków to kazdy wie oprocz US.Mysli, że przesyła na.parę niepowiazanych ze sobą kont to jest inteligentna.Podobno zbiera na mieszkanie a z zarobkow jakie ma czyli conajmniej 15tyś miesiecznie musialaby sporo zaplacić.Myśli, ze jest taka cwana i kupi mieszkanie na slupa heheh.Zapomniala, ze przy takiej akcji zaplaci jakies 700 tyś.za mieszkanie warte pol miliona.Notariusze bo trzeba przepisac, podatek od wzbogacenia sie bo nie kupuje domu za dom no i slupowi trzeba cos odpalic i.miec.pewnosc ze nas bie oszukaZamiast placic najnizszy podatek przez 3 lata i.miec juz podkladkę w historu zarobkow to ona nie ma nic.TAKA z niej glypota, że nie placi podatkow no i powiem Ci ziomuś, że z 90% panien go nie płaci.Maja szczescie, że kamerki to nisza i zajmują się powaznymi Vatowcami.

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 8:48 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TakEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:41 pmTak myślałem zawsze byliście pazerni na pieniadze jak Maddie na kutasy swoich sponsorówNadal się czuje lepsza od większości kobiet na świecie bo jest ekurwą? Nikt na wakacje nie musi zarabiać bo ja mam wakacje juz od 6 lat i nie widzę końca więc mnie się to nie tyczy.Dla zasady RudRuterze dla zasad i to nie moich tylko "kogoś". Odbierajecie awiza stalerzy ale dowiesz się wcześniej bo admin dostanie pierwszy.
-
Wystawić fakturę może firma a nie osoba prywatna, osoba prywatna może płacić podatki - jakiś problem ze zrozumieniem tego kuriozum systemu podatkowego czy trzeba wezwać wykwalifikowanego prawnika i księgowego żeby wytłumaczył? Prawników tutaj jak mrówków ostatnimi czasy ale z księgowym będzie problem bo wiekszość z troli tutaj nie umie liczyć nawet do 10. Poza tym mówiłem już wiele razy, żeby nie traktować jak naiwne małe dzieci każdego słowa powiedzianego na czacie jako 100% pewnika i wyroczni prawdy objawionej, ja na czaciku wiele razy pisałem, że jestem krulem, papieżem, mam Mustanga, zamek, lwy i 20 cm wiecznie twardego penisa, czemu w to nie wierzycie a w każde inne gówno tak?tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:41 pmMaddie to odważna dziewczyna, nie wyzywaj. W końcu sama na czacie tamtego forum pisała, że nie może wystawić faktury jakiś czas temu, ciekawe jak w takim razie płaci podatkiEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:31 pmCzyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie![]()
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 8:50 pm przez arial_heartame, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja chcę rachunek od Maddie?I co Ty na to rudzielcu?Skoro jest taka nieskazitelna to niech wystawi rachunek , ktory ma obowiazek sama wystawic a nie su
I co wielki ksiegowy troll z su zatkany jak dupa jego Maddie od kutasów swoich sponsorów.Ahhh najwazniejsze , ze nasz narcyz Maddie czuje sie lepiej od większości kobiet na swiecie co są uwiezione w sidlach monogamicznych zwiazkow.
Jakie one są glupie a ja jestem wolna i w ogóle samowystarczalna.Nie potrzebuję sie onanizować przed dziadkami i gimbazą , ktorzy ją sponsorują
Niech zyje wolność i swoboda
a nie tyrania i niewola w normalnym zwiazku 

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 8:55 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 3 razy.
Ruger:
Zostałem zapewniony, że żadne tego typu ekscesy mnie u was nie spotkają, ponieważ admin będzie surowo karał takie zachowania.
Co się okazuje, admin nie tylko nie karze, ale często nagradza tych, którzy łamią regulamin.
Niejednokrotnie sam bierze udział w prowokacjach, łamiąc tym samym coś, co sam wymyślił.
Jeśli poczuję się u was: zniesławiony, pomówiony, zastraszony, sponiewierany, zgwałcony, to mam prawo zgłosić to organom ścigania. Koniec - kropka.
Ruger:
Post admina, który podpinał się pod komentarz innego użytkownika oraz ten komentarz (zawierający dane chronione), zostały usunięte. Nie po kilku minutach, ale po kilkunastu godzinach. Jest tu moja notka z datą i godziną, kiedy pierwszy raz zwróciłem na to uwagę.
Ruger:
Ja przeczytałem.żaden z Was, domorosłych e-mailowych adwokatów, nie zadał sobie tyle trudu by przeczytać regulamin forum na którym się rejestruje więc nie jest chyba do końca świadomy tego, że nie ma możliwości pozwania kogokolwiek o zniesławienie, pomówienie, groźby karalne, wyzwiska, próbę gwałtu
Zostałem zapewniony, że żadne tego typu ekscesy mnie u was nie spotkają, ponieważ admin będzie surowo karał takie zachowania.
Co się okazuje, admin nie tylko nie karze, ale często nagradza tych, którzy łamią regulamin.
Niejednokrotnie sam bierze udział w prowokacjach, łamiąc tym samym coś, co sam wymyślił.
Jeśli poczuję się u was: zniesławiony, pomówiony, zastraszony, sponiewierany, zgwałcony, to mam prawo zgłosić to organom ścigania. Koniec - kropka.
Ruger:
Ja widziałem.Nic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział.
Post admina, który podpinał się pod komentarz innego użytkownika oraz ten komentarz (zawierający dane chronione), zostały usunięte. Nie po kilku minutach, ale po kilkunastu godzinach. Jest tu moja notka z datą i godziną, kiedy pierwszy raz zwróciłem na to uwagę.
Ruger:
Idź i nie grzesz więcej!Papieżu, co z tą nową modlitwą, jak mamy ją w końcu odmawiać? Czy będzie pielgrzymka do Polski w tym roku? Szczęść Boże!
-
nie miałem firmy nigdy, ale czytałem że jak robi się coś w sposób ciągły i zarabia jakiś tam pitos to trzeba zakładać. Inaczej nikt by nie zakładałarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:48 pmWystawić fakturę może firma a nie osoba prywatna, osoba prywatna może płacić podatki - jakiś problem ze zrozumieniem tego kuriozum systemu podatkowego czy trzeba wezwać wykwalifikowanego prawnika i księgowego żeby wytłumaczył? Prawników tutaj jak mrówków ostatnimi czasy ale z księgowym będzie problem bo wiekszość z troli tutaj nie umie liczyć nawet do 10. Poza tym mówiłem już wiele razy, żeby nie traktować jak naiwne małe dzieci każdego słowa powiedzianego na czacie jako 100% pewnika i wyroczni prawdy objawionej, ja na czaciku wiele razy pisałem, że jestem krulem, papieżem, mam Mustanga, zamek, lwy i 20 cm wiecznie twardego penisa, czemu w to nie wierzycie a w każde inne gówno tak?tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:41 pmMaddie to odważna dziewczyna, nie wyzywaj. W końcu sama na czacie tamtego forum pisała, że nie może wystawić faktury jakiś czas temu, ciekawe jak w takim razie płaci podatkiEl_Czapka pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:31 pm
Czyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.![]()
-
-
Ja czytałem, że jak się dopłynie do końca Pacyfiku to się spada w dół bo Ziemia jest płaska. Nigdy tam nie byłem i nie sprawdzałem ale coś tam czytałemtomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:51 pmnie miałem firmy nigdy, ale czytałem że jak robi się coś w sposób ciągły i zarabia jakiś tam pitos to trzeba zakładać. Inaczej nikt by nie zakładałarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:48 pmWystawić fakturę może firma a nie osoba prywatna, osoba prywatna może płacić podatki - jakiś problem ze zrozumieniem tego kuriozum systemu podatkowego czy trzeba wezwać wykwalifikowanego prawnika i księgowego żeby wytłumaczył? Prawników tutaj jak mrówków ostatnimi czasy ale z księgowym będzie problem bo wiekszość z troli tutaj nie umie liczyć nawet do 10. Poza tym mówiłem już wiele razy, żeby nie traktować jak naiwne małe dzieci każdego słowa powiedzianego na czacie jako 100% pewnika i wyroczni prawdy objawionej, ja na czaciku wiele razy pisałem, że jestem krulem, papieżem, mam Mustanga, zamek, lwy i 20 cm wiecznie twardego penisa, czemu w to nie wierzycie a w każde inne gówno tak?tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 8:41 pm
Maddie to odważna dziewczyna, nie wyzywaj. W końcu sama na czacie tamtego forum pisała, że nie może wystawić faktury jakiś czas temu, ciekawe jak w takim razie płaci podatki![]()