nie no wpis admina z jej tematu zniknął co za głupoty gadaszarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:09 pmNic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:06 pmNapisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Livvy
-
Re: Livvy
-
Ja nie jestem trollem, jestem psychopatą, stalkerem i ćpunemarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:28 pmTak sobie siedziałem i myślałem "Kogo mi tu w tym temacie jeszcze brakuje ze znanych troli?"

Rzadko tu bywam to fakt, coraz mniej, wysiadają mi duracelle w budziku i nie mam czasu na takie gówno, dziś znalazłem.
Ale zaraz znowu go nie znajde.
Fajnie.

Ten co zniknął ruder :)Nie rżnij głupa bo dobrze wiesz.A może macie tam rozdwojenie jaźni?
Tu piszesz ,że wszystko jest dla nich do załatwienia hehehe
.Płacą i problemu nie ma a na tamtym forum Admin zezwala na dalszą jazdę po nich
A może to alter ego Admina.? Więc zdecydujcie się w końcu jaka jest obowiązująca wersja
Bo jak na razie w tym przekazie brak spójności i rozłazi się w szwach.
Ale oczywiście ty będziesz twierdził całkiem co innego

Tu piszesz ,że wszystko jest dla nich do załatwienia hehehe
.Płacą i problemu nie ma a na tamtym forum Admin zezwala na dalszą jazdę po nich

A może to alter ego Admina.? Więc zdecydujcie się w końcu jaka jest obowiązująca wersja

Bo jak na razie w tym przekazie brak spójności i rozłazi się w szwach.
Ale oczywiście ty będziesz twierdził całkiem co innego

-
No tak domorosły prawniku z fabryki śmigłowców. Prawdziwe firmy wysyłają maile ( mam ich kilkadziesiąt co najmniej w swojej poczcie) . Po drugie e-podpis służy tylko do komunikacji obywatela z urzędami administracji publicznej itp. A prawnicy jak to prawnicy..wola na początku wysłać maila niż wydawać kasę klienta na zdobycie twojego adresu i ustalenie tożsamości. Można też to zrobić przez policje ( bezpłatnie) ale wtedy trzeba to podciągnąć pod kodeks karny. Twój wywód że pewnie nikt nich nie czytał bo było rano jest z punktu widzenia prawnego do d... bo to tylko twoje odczucie. Ogólnie rzec biorąc to myślę że piłka jest po stronie Bunny..jak się wkurzy to dla przykładu postanowi wymierzyć karę i któregoś dnia będziesz miał awizo na poczcie:)arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:09 pmNic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:06 pmNapisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
-
mi sie wydaje, ze będzie duży gnój. W końcu na tamtym forum wszystko poblokowali to chyba oznaka strachuMirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:07 pmNo tak domorosły prawniku z fabryki śmigłowców. Prawdziwe firmy wysyłają maile ( mam ich kilkadziesiąt co najmniej w swojej poczcie) . Po drugie e-podpis służy tylko do komunikacji obywatela z urzędami administracji publicznej itp. A prawnicy jak to prawnicy..wola na początku wysłać maila niż wydawać kasę klienta na zdobycie twojego adresu i ustalenie tożsamości. Można też to zrobić przez policje ( bezpłatnie) ale wtedy trzeba to podciągnąć pod kodeks karny. Twój wywód że pewnie nikt nich nie czytał bo było rano jest z punktu widzenia prawnego do d... bo to tylko twoje odczucie. Ogólnie rzec biorąc to myślę że piłka jest po stronie Bunny..jak się wkurzy to dla przykładu postanowi wymierzyć karę i któregoś dnia będziesz miał awizo na poczcie:)arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:09 pmNic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:06 pm
Napisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???
-
Ludzie którzy nie są trolami mogą wchodzić normalnie, nic nie jest poblokowane ani usunięte, Maua i Zozol jak przestaną strzelać dziecinne fochy to też mają otwartą drogę powrotu na foro
-
I wychodzi na to że miałem rację. Miękką faję w odniesieniu do ciebie nie należy rozumieć tylko dosłownie.Bez jaj Ruger po kiego grzyba wchodzić na forum w którym troll jest moderatorem.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 7:19 pmLudzie którzy nie są trolami mogą wchodzić normalnie, nic nie jest poblokowane ani usunięte, Maua i Zozol jak przestaną strzelać dziecinne fochy to też mają otwartą drogę powrotu na foro
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 7:30 pm przez MirekWieden, łącznie zmieniany 1 raz.
-
I dlatego tam nie wchodzę.