nie pamiętam ale może dlatego że mam na imię Mirek nie Marek. Chyba pomyliłeś mnie ze swoim partnerem. Ale że co...że ci nie stanął znowu i wysłałeś go do burdelu?arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 4:15 pmArmin dostaje tyle takich "pozwów" na meila od domorosłych prawników, że nie ma czasu mi ich wszystkich opisywać (i co najciekawsze - w co drugim ja jestem wymieniony jako najgroźniejszy do odstrzału - chyba (nieświadomie) jestem jakimś capo di tutti capi świata kamerekZarówno ja jak i Armin nie siedzimy w puszce mimo, że foro istnieje juz z 3 lata (jak nie więcej) a to z jednej prostej przyczyny - żaden z Was, domorosłych e-mailowych adwokatów, nie zadał sobie tyle trudu by przeczytać regulamin forum na którym się rejestruje więc nie jest chyba do końca świadomy tego, że nie ma możliwości pozwania kogokolwiek o zniesławienie, pomówienie, groźby karalne, wyzwiska, próbę gwałtu, posiadanie 20 cm penisa czy co tam jeszcze sobie wymyśliliście zarejestrowanego użytkownika będąc samemu zarejestrowanym użytkownikiem. Ale z kim ja rozmawiam o prawie, Wy chcieliście pozywać foro o złamanie RODO a jednocześnie w tym samym piśmie domagaliście się wydania IP użytkowniczki, co jest złamaniem podstawowych założeń RODO właśnie
A pamiętasz Marku jak w 1997 w Wiedniu prosiłeś mnie o 50 euro na wizytę w burdelu? NIE ODDAŁEŚ! Nieładnie!MirekWieden pisze: ↑sob lut 01, 2020 3:31 pmSłuchaj gnoju. Takie indywidua jak ty powinny mieć zakaz pisania na forum bo jesteś fiutem bez zasad. Pamiętasz jak przysłałeś mi kiedyś pw jakoby jedna z dziewczyn z su była niby dziwką w Anglii? Na twoje nieszczęście idioto nie wiedziałeś że akurat ją znam . I jak się tłumaczyłeś... to takie trollowanie tylko.Może i ty niegłupi jesteś ale kawał skurwysyna z ciebie. Przez takich jak ty pewnie sporo dziewczyn przestało transmitowaćarial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:45 am
Zasada silentii defensionem non (milczenie nie jest obroną) co prawda nie funkcjonuje w polskim prawie (a nawet idzie to w drugą stronę - można odmówić obciążających siebie samego zeznań i jeżeli prokurator nie ma dowodów to zostaje się uniewinnionym) aczkolwiek w rozumieniu społecznym milczenie nikogo nie wybiela, jeżeli ktoś wrzuca na kogoś oszczerstwa (albo, o zgrozo! Dowody!) wymieniając z imienia i nazwiska to pierwszą i najbardziej logiczną w tej sytuacji reakcją jest zaprzeczenie i wrzucenie dowodów na swoją niewinność - w tym wypadku potwierdzeń przelewów zwrotnych z Twojego konta na konto napalonego MaxModelsowego fotografa udowadniające tym samym wszem i wobec, że pieniędzy wysłanych na podróż nie zagrabiłaś i że oszczerstwa są tylko i wyłącznie oszczerstwami, jeżeli tak się nie stało - formalnie przyznałaś się do tego, że nie masz nic na swoją obronę i tym samym przyznałaś do winy. Aczkolwiek również uważam, że wyciąganie sprawy sprzed kilku lat, gdy było się młodą i głupiutką siuśmajtką dopiero startującą w świat modelingu nie służy niczemu w tej sytuacji. Podobnie jak nie służy uporczywe milczenie i zasłanianie się tajemnicą umowy przy zawieraniu tego Waszego kontraktu na e-sutenetswo i potwierdza jedynie, że macie coś do ukrycia - wszak jesteście jedyną tego typu firmą w kraju, więc nie możecie mówić, że robicie to by konkurencja nie podpatrzyła Waszych stawek i nie dała konkurencyjnej oferty (a przecież jakby komuś zależało na wywiadzie gospodarczym to by w 5 minut założył fake-konto udając początkująca modelkę, napisał do Was i dostał ofertę) a z perspektywy osoby trzeciej wygląda to tak, że dajecie bardzo złą i niekorzystną umowę dla modelki i nie upubliczniacie jej by nie być nazywanymi alfonsami i nie dawać pożywki śmiejącym się z Was tłumom. A tłum jak to tłum - w przypadku braku informacji dopowiada sobie swoją wersję na podstawie tych informacji które dostarczyła im druga strona i które zawsze są krzywdząca dla osoby milczącej - tak samo jak w przypadku fotografa z MaxModels
Dziewczynie nie zaszkodzi (wszak od dłuższego czasu nadaje nago z twarzą więc chyba się już przyzywczaiła do "popularności" w sieci) ale szkodzi temu foro pokazując po raz kolejny, że formuła forum publicznego, dostępnego dla każdego kilka sekund po założeniu konta i pozbawionego moderacji jest krzywdząca dla modelek gdyż każdy może założyć sobie na szybkiego konto, wrzucić fotkę albo adres albo jakieś oszczerstwa i temat będzie "wisiał" przez dłuższy czas. A najśmieszniejsze jest to, że dyskusja toczy się w temacie modelki która nie ma ze sprawą nic wspólnego a dotyczy kobiety która nie nadaje na SU od bodajże dwóch lat![]()
Livvy
-
Re: Livvy
-
Mówiłeś mi na PW, że masz na imię Marek naprawdę i że pseudonimu "Mirek" używasz tylko jak jesteś na forach dla walikoni 

-
PS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 5:24 pm przez arial_heartame, łącznie zmieniany 2 razy.
-
I taki cały ty. Jakiś gej cię znowu wkręcił i wyruchał...nie dziwię się że masz problemy z erekcją. Polecam wycieczkę na hipodrom..10/10:) I daj sobie spokój z su bo znowu jakiś gość złamie ci serce.arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:09 pmMówiłeś mi na PW, że masz na imię Marek naprawdę i że pseudonimu "Mirek" używasz tylko jak jesteś na forach dla walikoni![]()
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 5:22 pm przez MirekWieden, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oni mi non stop łamią serce ale nikt mi nie złamał serca tak jak Marek z Wiednia który udawał miłość a chodził na dziwki na mój koszt! Marek Marek - pokątny łowca szparek!
-
Mam nadzieję że znowu będziecie razem. Chociaż trochę mi go szkoda..związać się z cwelem który ani ani nie ma kasy ani charakteru..w łóżku też coś nie tak. Może Marek jest samcem alfa:)arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:21 pmOni mi non stop łamią serce ale nikt mi nie złamał serca tak jak Marek z Wiednia który udawał miłość a chodził na dziwki na mój koszt! Marek Marek - pokątny łowca szparek!
-
admin zaczął usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 6:12 pm przez tomaszwaleczny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.tomaszwaleczny pisze: ↑sob lut 01, 2020 6:06 pmNapisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???arial_heartame pisze: ↑sob lut 01, 2020 5:11 pmPS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
-
Siema.
Miło poczytać rupiecia czasami, xD.
Prawnik JobTwoja mać, białaczka,nowotwór, krul franka szwajcarskiego, bitcoincenter menadzer jebany
Pozdrawiam Rupiecia44
Miło poczytać rupiecia czasami, xD.
Prawnik JobTwoja mać, białaczka,nowotwór, krul franka szwajcarskiego, bitcoincenter menadzer jebany

Pozdrawiam Rupiecia44
-
Tak sobie siedziałem i myślałem "Kogo mi tu w tym temacie jeszcze brakuje ze znanych troli?"