Sexdrgsrock nie polecam oszustka
Sexdrgsrock nie polecam oszustka
10 min priva z tego 1 minuta wykonania tego co w opisie, zwróciłem uwagę a ta wydarła się jak chora dostała histerii zaczęła ubliżać innym kobieta z su aby sobie tam poszedł a nie tu włażę. Reasumując Panowie nie polecam okropna baba oszustka
Świetna ogólna transmisja.
Komuś może wydawać się zbyt wulgarna, bo jest bardzo naturalna i nie udaje lepszej niż jest - nie sra wyżej niż dupę ma.
Ruchy bardzo ok! Przynajmniej nie wygląda na ciężko chorą - taką, której każdy ruch sprawia wielki ból i która jest tu za karę.
Bardzo kobieca, ale nie w ten infantylny sposób.
To nie jest produkt czekoladopodobny, wymyślony na potrzeby rynku (showupa), coś jak te wszystkie: Anki - żebraczki, KOCURKI, czy inne Maddieski.
No i rewelacyjne nogi!
Jej "krótka opowieść o orgazmie" rozweseliła mnie bardzo.
Ach(!)... sindbadki bardzo seksowne.
Na koniec lekko się zdenerwowała, miała ochotę wejść z kimś w bardziej intymną relację, ale chyba nikogo nie było na to stać.
Nie wierzę, że jej bezpośredniość, wszystkich tak nagle onieśmieliła...

Komuś może wydawać się zbyt wulgarna, bo jest bardzo naturalna i nie udaje lepszej niż jest - nie sra wyżej niż dupę ma.
Ruchy bardzo ok! Przynajmniej nie wygląda na ciężko chorą - taką, której każdy ruch sprawia wielki ból i która jest tu za karę.
Bardzo kobieca, ale nie w ten infantylny sposób.
To nie jest produkt czekoladopodobny, wymyślony na potrzeby rynku (showupa), coś jak te wszystkie: Anki - żebraczki, KOCURKI, czy inne Maddieski.
No i rewelacyjne nogi!
Jej "krótka opowieść o orgazmie" rozweseliła mnie bardzo.

Ach(!)... sindbadki bardzo seksowne.

Na koniec lekko się zdenerwowała, miała ochotę wejść z kimś w bardziej intymną relację, ale chyba nikogo nie było na to stać.
Nie wierzę, że jej bezpośredniość, wszystkich tak nagle onieśmieliła...

-
-
jak wróciła na SU to wysyłała mi PW żebym do niej zajrzał, pisała też na innych transmisjach chodz chodz 
a jak przyszedłem i nie dostała żetonów tak jak zwykle to ban.... cudowna dziewczyna

a jak przyszedłem i nie dostała żetonów tak jak zwykle to ban.... cudowna dziewczyna
-
Coś mi nie pasuje żeby ona się tak zachowywałaTommy_Gun33 pisze: ↑czw sty 30, 2020 8:58 amjak wróciła na SU to wysyłała mi PW żebym do niej zajrzał, pisała też na innych transmisjach chodz chodz
czasem do niej wbijam spoko laska i żeton nie jest na pierwszym miejscu
-
Przecież nie od dziś wiadomo, że ta narkomanka ma nierówno pod sufitem.
Popełniłaś do tej pory tylko dwa posty, a ja mam wrażenie, że to z tobą jest coś nie tak.niesmmialaa pisze: ↑czw sty 30, 2020 12:31 pmPrzecież nie od dziś wiadomo, że ta narkomanka ma nierówno pod sufitem.

-
No lipa.na priv porażka w chuj pisze z prosba czy zrobi cos a ona wal sie dawaj zety a zapomniala ze 5 min wczesniej na ogolnym jej sypalem kase perfidna laska