Dzisiaj jest sob cze 28, 2025 6:15 pm
Post autor: Szczery1111 » pt gru 13, 2019 2:52 pm
Post autor: sudator » wt sty 21, 2020 11:27 pm
Post autor: Pawlmalolat » śr sty 22, 2020 3:34 pm
Post autor: misiek021 » czw sty 23, 2020 3:28 pm
Nie kolego xD ona im przynosi zysk i lepiej jest nas zbanować niż ją . W sumie to dziwne bo tez troche zetonów kupuje . Dzisiaj coś mnie tam straszała na PW ze zgłosi administracji ja mówię zgłaszaj zgłaszaj moze nawet na policje isc xDPawlmalolat pisze: ↑śr sty 22, 2020 3:34 pmAdmin bardzo dobrze wie co tutaj się wyrabia pokasował wczorajszą rozmowę moja z dziewicą na innym wątku . Kto wie może ma jakiś interes w tym hmmm no bo Boginke potrafił zbanować mimo że przynosiła pewnie 2-3razy większe obroty niż nie ona
Post autor: Ala_ma_kota_18 » sob sty 25, 2020 4:53 pm
Post autor: WulkanizatorPochw » sob sty 25, 2020 5:32 pm
Post autor: Nowy_Barmanos_69_ » pn sty 27, 2020 12:11 am
Niby oszustka ale wie jak się robi kasę hahaWulkanizatorPochw pisze: ↑sob sty 25, 2020 5:32 pmCzęść osób myśli że showup ją banuje stąd jej nowe konta. Jednak jak się przyjrzeć transferom żetonów to widać, że te konta nie są banowane. To ona celowo przeskakuje z konta na konto próbując zmylić widownie.
To że tej oszustki SHOWUP nie wywalił na zbity pysk to jest jakiś skandal. Oni nie pojmują, że tracą też przez takie akcje widzów? Potencjalnych ludzi którzy kupują żetony. W ogóle widział ktoś na jej transmisji choć raz Moderatora? Bo ja nigdy, a wystarczy wejść choćby na minute by posłuchać co obiecuje a potem co z tych obietnic jest. Może ma jakieś układy z właścicielami? Bo aż się nie chce wierzyć, że do tej pory nie dostała dożywotniego bana. Zobaczcie w opiniach ile już jest skarg na nią, a przecież wiele tych tematów o tej oszustce było skasowanych. Na jej transmisji co chwilę ktoś piszę że oszustka, ostrzega innych a te zjeby wysyłają jej żetony. Nawet mi takich debilów nie szkoda. Najlepsze, że masowo ludzie ostrzegają a ona w kółko ten sam tekst, że stalkerże mały chujek i dlatego
To już nudne nawet. Wiecie co jest najlepsze? Że ta brudaska choć sprawia wrażenie niedorozwiniętej to patrząc jak działa wcale tak głupia nie jest. Te zmiany loginów czy ostatnie kasowanie grupy. Wie że np. za 30 żet za grupe wyjdzie ładnie na swoim więc ustawia wyżej za 50 żet bilet, ale cały czas mówi wysyłajcie tutaj żetony to za 30 podaruje bilet. Debile, ameby umysłowe bo jak ich inaczej nazwać masowo wysyłają na ogólnym żetony bo są zajarani że mają bilet za 30 żet zamiast 50 żet. Mimo że co chwilę ktoś ostrzega że znowu będzie oszustwo. Celowa sprytna zagrywka bo 90% dochodu ma nie z biletów za grupową a z napiwków. Nie kupiłeś biletu to gówno możesz reklamować. Podarowany bilet = brak możliwości dochodzenia swoich praw. Ostatnio z samych napiwków na ogólnym szarpnęła 390 zł za priw 6 minut oczywiście niezgodny z tym co obiecała.
Post autor: RAMIREZbis » pn sty 27, 2020 1:11 am