Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
milutki187

Re: MokraMisia22

Post autor: milutki187 » ndz gru 29, 2019 3:51 pm

tu zakladala przeciez i pisala w swoim temacie zeby fejm byl :lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » śr sty 08, 2020 3:23 pm

nic nikt kiedy byla?robi juz plenery w cabrio moze? :mrgreen:

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » sob sty 11, 2020 9:00 am

Po tygodniowej przerwie pojawiła sie , licząc ze wszyscy widzowie powalą do niej :D a tu peszek byla w 5 rzędzie , mało widzow i uciekła, no ale coz, wyniosłe NIBY GWIAZDY spadaja szybko na dno, :lol: :lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » wt sty 14, 2020 10:23 pm

jak na kobiete przed 50-tka nawet duzo dzis januszy oglada :lol: :lol:

czarna820

Post autor: czarna820 » sob sty 25, 2020 10:02 am

Sorry to kobieta jest antyseksualna . Cycki ma do kolan ryj starszy niż węgiel i do tego puszczalska. Więcej udaje niż to jest warte

milutki187

Post autor: milutki187 » sob sty 25, 2020 3:58 pm

z tym swoim dobrali sie wagowo a ,lozko pewnie wzmacniane szynami kolejowymi :lol: :lol: :D

SeksiKotka1

Post autor: SeksiKotka1 » pt sty 31, 2020 6:55 pm

No co tu duzo pisac ,kobieta obleśna jak ktos wyzej napisal , nogi krzywe,, cycki zwisajace po pepek jak u 70 latki kobieta naużywajaca wódki/wrecz alkoholiczka bo kilka miesiecy temu siedziala cala noc na kamerce pijana w 3 dupy i plakala jaka to ona nieszczesliwa, ten jej fagas jak sama mowila patrzyl w okno przez kradki, co rzekomo juz woli grzyby zamiast pierogow o ile ktos wie co mam na mysli, mąż ja rzucil corka nie chce miec z nia kontaktu, , a na kamerce latem zaplacila dziewczynie za to aby mowila ze jest niby jej corka, rodzina wyrzekla jej sie , wstyd na cala wioche skad pochodzi i miasto sasiedzi pluja jej w twarz jak przechodza obok niej patola na calego , ale misi przez male m wydaje sie ze jest gwiazda :D :D :D , te jej klamstwa ze niby rozstala sie z jej fagasem bo to nie mąż, aby jak najwiecej uzbierac zetonow , bo malolaci mysleli ze wybzykaja ja jak juz sama jest , a ona smieje sie z was jacy wy glupi jestescie rzucajac jej żetony, szkoda ze nie wchodzicie na portal gdzie wczesniej wchodzila widzowie na kamerce wykrzyczeli ją jaka to oszustka , juz tam nie wchodzi :lol: zenujace bylo to ze chce kupic cabrioleta, za wasze zetony :D , malolaci rzucali bo mysleli ze przejada sie z mini gwiazda cabrioletem/ ktos przejelal sie/>? / :D ksażke gwiazda chciala pisac o swoim kurestwie i o swojej patologii :o :lol: mozna by bylo duzoooo pisac , ale szkoda mi swojego cennego czasu na mini gwiazde su :D :D :D a siostry szuka w necie bo tez ne chcia z nia miec kontaktu, Ps sasiad misi :D :D :D

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » pt sty 31, 2020 8:54 pm

Jej, ale obiektywny i wyważony komentarz. :roll:

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » sob lut 01, 2020 12:27 am

Nie wiem czy Mokra zrobiła coś z twarzą ( liftingi i te sprawy) ale wyglada zdecydowanie lepiej niz poprzednio !! mysle ze niejedna kobieta w jej wieku chcialaby tak wygladac

milutki187

Post autor: milutki187 » sob lut 01, 2020 9:09 pm

_YeYeYe_ pisze:
pt sty 31, 2020 9:51 pm
Obrazek
chyba niema odpowiedniej nosnosci to cabrio dla misi :lol: :lol:

Zablokowany