stworzyłaś profil 20 stycznia 2020 roku i nieźle masz zryty beret !! wiemy kim jesteś !!
Dzisiaj jest śr lip 02, 2025 12:56 am
Post autor: slinger » czw sty 23, 2020 6:28 pm
Post autor: lucjano198 » czw sty 23, 2020 7:56 pm
W jednym poście ktoś napisał ze podszywa się pod gościa z su - konto( pare dobrych lat na su) desperatów tu nie brakuje!
Post autor: VintageWine » pt sty 24, 2020 6:30 am
Post autor: pldigidunaj11 » pt sty 24, 2020 4:31 pm
Chore to są twoje insynuacje tu! w czasie kiedy transmitowały razem w raz z PHANTOMASEM który był operatorem kamerki ten komentarz został zamieszczony, kiedy niby miał by to zrobić? Barmanos to troll który podbija tematy i robi sobie żarciki kosztem innych.VintageWine pisze: ↑pt sty 24, 2020 6:30 amCzy wy ślepi jesteście?!
Podróbka "barmanosa" wypowiedziała się negatywnie w każdym wątku, wszędzie cisnęła innym laskom... Poza tematem, który sama założyła... o romce.
Najbardziej rzuciła mi się w oko opinia o Pameli:
"Z Bogini Kaa wyglądała jak mała, zabiedzona pchła, to teraz sobie zaprosiła na transmisję paszteta, żeby się dowartościować"
Cóż, ja patrząc na ten duet, miałem dokładnie odwrotne wrażenie...
Więc? Nieudolna podróbka barnana, to romka, ktora chyba ma jakiś kompleks niższości ze względu na swoje pochodzenie i ciśnie innym dziewczynom a siebie sama próbuje dowartościować... Myślałem, że po tym banie coś do nich dotrze, spokornieją... Ale to jest tym ludzi, który potrzebuje dramy i wpierdolu od czasu do czasu.... Chore...