Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pennelope / Magnetyczna

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
LovelyAsshole_never_dies

Re: Pennelope / Magnetyczna

Post autor: LovelyAsshole_never_dies » śr sty 22, 2020 1:10 am

No no, chyba pokocham ja jeszcze bardziej :D

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » śr sty 22, 2020 8:26 am

Pennelope pisze:
śr sty 22, 2020 1:06 am
Barm :D w sumie to miałam Ci nie odpisywać bo złośliwa nie jestem, doskonale wiesz, że mam dużą tolerancję na Twoje złośliwości i zawsze byłam dla Ciebie uprzejma. Ale dziś po prostu nie mogę sobie odmówić :D

Czas na wprowadzenie odrobiny logiki do naszych relacji.

Wpadasz do mnie niezobowiązująco od kiedy sięgam pamięcią. Natomiast od pół roku nagminnie wchodzisz, piszesz na ogólnym że jestem gruba,
ewentualnie próbujesz zajebać jakimś żartem z gatunku tych, co powinny mieć w tle śmiech z puszki, żeby człowiek wiedział kiedy zacząć się śmiać.

Następnie na pw usilnie próbujesz zaprosić mnie na swoje urodziny (?!) żebym zatańczyła Ci nie dość, że sam na sam, to jeszcze w ogóle za darmo. Po uświadomieniu Cię, że to niemożliwe niezmordowany katujesz mnie wizjami tego, co zaplanowałeś na ten wieczór.

Wyciągania publicznie reszty tych niesamowicie kuszących propozycji, ktorych poczyniłeś w moim kierunku Ci oszczędzę.

Z tego co widzę jak naubliżałeś tu niemal każdej transmitującej przypuszczam, że nie tylko ja mam inne plany na dzień Twojej imprezy. Nie wiem jak pozostałe dziewczęta, ale ja koniecznie tego dnia muszę wyprasować firanki. :D

Natomiast jednego ci odmówić nie mogę. Trzeba mieć naprawdę ogromne jaja żeby pisać komuś o twarzy szczura podczas, gdy samemu wygląda się jak wyliniała nutria w ostatnim stadium choroby.
Chyba za każdym negatywnym postem wykpiwającym "wady" ślicznej i zgrabnej laski stoi taki właśnie stalkier-zakochaniec który kiedyś był zabujany w modelce, podbijał, dostał kosza to teraz postanawia ślicznej lasce napisać, że ma "twarz szczura" (co każdy potencjalny deratyzator może przecież łatwo zweryfikować wchodząc na transmisje i w 3 sekundy przekonać się, że absolutnie nie jest prawdą). Ale oczywiście jak ktoś zapyta to odpowie "Szczurzyca? Nie, nie znam jej, w życiu z nią nie pisałem!". W sumie na gównoforo nie ma zasad jak na normalnych forach, zero moderacji więc można śmiało wrzucać screeny z PW wymienianych ze stalkierami + zdjęcia ich facjat i chujków - jak oni śmieją się z Was to może i Wy pośmiejcie się z nich :)

Pennelope

Post autor: Pennelope » śr sty 22, 2020 10:04 am

Dziękuję za miłe słowo Panowie.

Strach pomyśleć jakimi brzydkimi słowami byłabym opisana gdybym jeszcze jakiś nietrafiony prezent na te urodziny przywiozła :lol:

Pomysł że wstawieniem to tego jest kuszący, ale to byłoby już chamstwo z mojej strony. Jak małpa rzuca kupą ze wściekłości to niekoniecznie znaczy, że trzeba zaraz jej oddać większym kalibrem.
Niemniej będę miała te 'dokumenty' pod ręką :D

Ja naprawdę rozumiem, że nie każdemu się muszę podobać. Wiem, że mi się utyło i wiem, że mam cellulit na dupie. Jedyne czego nie rozumiem to spędzanie czasu na transmisjach dziewczyn, które się komuś nie podobają i z uporem maniaka wyczekiwanie aż popełni jakiś błąd. To zalatuje masochizmem albo co najmniej solidnym brakiem zainteresowań i innego sposobu na relaks. Jak nie smakuje mi jedzenie w knajpie to wychodzę i nie wracam, a nie przychodzę codziennie pod wejście drzeć się, że tu mają chujowe kotlety i obsługę.

No i nie oczywiście nie chcę później tam obchodzić urodzin. :roll:

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » śr sty 22, 2020 11:16 am

Już za samą propozycje przyjechania do niego kilkaset km i zatańczenia ZA DARMO to powinna być jakaś kara ustawowa :)

Pennelope

Post autor: Pennelope » śr sty 22, 2020 5:01 pm

Głosuję za wprowadzeniem ochotniczej policji obyczajowej wzorem muttwa na naszym showup. Za takie przewinienie proponuję karę pięćdziesięciu uderzeń rzemykami na gołe dupsko, oczywiście publicznie.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr sty 22, 2020 5:34 pm

Pennelope! masz całkowitą racją co tutaj piszesz ,ale tym ludziom tego nie przetłumaczysz oni i tak będą dalej pisać krytykować i obrażać wygląd tutaj dziewczyn co transmitują.Przez to że na forum są takie wpisy i obrażanie kobiet tutaj na transmisji to jest czysta zazdrość tych osób i szukanie tutaj żeby tylko się siebie dowartościować i ulżyć sobie że oni sami mają kompleksy i wyrzucają je tutaj na forum! Niech każdy który tutaj pisze na forum i obraża laski i się wyśmiewa niech wstanie sobie przed własnym lustrem i popatrzy na siebie jak wygląda i codziennie mówi afrimacje jak jest piękny może wtedy zakceptuje siebie i zrozumie że trzeba się akceptować tak jakim się jest! Jeśli się nie podoba komuś na danej transmisji proste nie wchodzę i nie obrażam.!Bo kiedyś ten portal był bardzo fajny naprawdę pamiętam kilka lat temu Przez to jak ludzie tutaj się zachowują i piszą na forum zaczyna schodzić na psy przez waszą zazdrość i nienawieść jaką żywicie do innych ludzi bo ktoś jest ładny, bogaty powodzi mu się w życiu itp Nikt nie powiedział że życie będzie usłane różami Pamiętajcie to wy tworzycie ten klimat i niszczycie to co jest dobre i piękne!Taka refleksja dla was wszystkich którzy to czytają:)

Wewe123

Post autor: Wewe123 » śr sty 22, 2020 6:00 pm

Bardzo madrze mówisz, mogly by sie od ciebie sporo osob czegos nauczyć, pozdrawiam cieplutko

Pennelope

Post autor: Pennelope » śr sty 22, 2020 6:03 pm

Isadorko cóż innego mogę zrobić poza zaproponowaniem Ci wódki. Albo denaturatu, bo pewnie i tak napiszą :D możemy spróbować przez chlebki 'Wasa' sączyć, może będzie bardziej dietetycznie, a to z pewnością mi się przyda :D

Każdej za chudej, za grubej, za krzywej, zbyt energicznej i tej zbyt nudnej, z krzywymi nogami, ramionami, i jakiekolwiek deformacje tam mamy, życzę owocnego dnia 💋 :D

Pozdrawiam Wewe ;)
Ostatnio zmieniony śr sty 22, 2020 10:18 pm przez Pennelope, łącznie zmieniany 1 raz.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr sty 22, 2020 6:11 pm

Pennelopka! ty jest fajna dziołcha ci powiem tys tak to dupnie napisała że aż ze śmiechu o mało się nie po sikałam: :lol: albo to piszą jakies gimbazy ,albo zazdrosne kobiety, albo zakochane synki w nas co nie mogą miec nas na żywo i na wyłocznośc. Ja ci powiem to są pierony jak tak zazdroszczą niech włonczy każdy z nich trans i robi pokazy :D Może my Pennelopko też się z nich posmiejemy i będziemy szukać ich nie doskonałości Co o tym myslisz? :P :D Pozdrawiam Ciebie gorąco I Ciebie też Wawe231

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr sty 22, 2020 6:12 pm

Wódki dziołcha chętnie bym się z tobą napiła i bysmy razem potancowały na rurze heee :P

ODPOWIEDZ