fajne pokazy i ciało obłęd polecam
kimiiii
-
lubiestopki44
kimiiii
Nowa dobra dupeczka no i twarz co jest rzadkim widokiem u modelek
-
EleganckiDran70
Też potwierdzam. Fajna, zgrabna i kontaktowa bardzo, do tego wiecznie uśmiechnięta 
-
Aronmax1997
Kimi ma ładną figurę, o wiele lepszą niż kiedyś jak występowała z facetem, szkoda że na ogólnym transmisję są strasznie monotonne, stoi i steruje bez przerwy kamerka góra dół. Na priv nie byłem może tam się więcej dzieje?
-
LORD_VADER88
To chyba ty jesteś tutaj nowy kolego.Kimii od bardzo dawna jest na SU. Poprostu miała mała przerwę i teraz wróciła.lubiestopki44 pisze: ↑pt sty 03, 2020 5:01 pmNowa dobra dupeczka no i twarz co jest rzadkim widokiem u modelek :D
fajne pokazy i ciało obłęd polecam ;)
Ale powrót na plus i mam wrażenie,że tak delikatnie powiększyła biust....nie do przesady i zaraz o 3 rozmiary większe,ale tak nieznacznie,także jak dla mnie super 👍
-
Wysokibrunet1982
LORD_VADER88 pisze: ↑czw wrz 08, 2022 3:40 pmTo chyba ty jesteś tutaj nowy kolego.Kimii od bardzo dawna jest na SU. Poprostu miała mała przerwę i teraz wróciła.lubiestopki44 pisze: ↑pt sty 03, 2020 5:01 pmNowa dobra dupeczka no i twarz co jest rzadkim widokiem u modelek :D
fajne pokazy i ciało obłęd polecam ;)
Ale powrót na plus i mam wrażenie,że tak delikatnie powiększyła biust....nie do przesady i zaraz o 3 rozmiary większe,ale tak nieznacznie,także jak dla mnie super 👍
Nie powiększyła, byłem na priv upewnić się bo też tak myślałem:D. I tu taki zonk mega super push up xD
-
dostawcapizzyzkutasem
Zakłada dwa staniki czasem albo mega pushup, nie wiem po co bo jest przepiękna z takimi cyckami jakie ma.