Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

FLORA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
banuicweluzblondpicka

FLORA

Post autor: banuicweluzblondpicka » wt gru 24, 2019 7:19 pm

witam na wstepie chce powiedziec ze dziewczyna bardzo oszukuje na privach privy ma ustawione bez opisow albo wychodzi z transmisji i nic nie pokazuje UWAGA TYPOWA SCIEMNIARA I OSZUSTKA z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM BARDZO NIE POLECAM PRYWATNYCH BYLEM NA 4 PRIV I NA KAZDYM OSZUKALA

Melody

Post autor: Melody » wt gru 24, 2019 7:47 pm

Każdy normalny gdyby został oszukany nie poszedł by na kolejnego priva, coś kręcisz koloryzujesz i gubisz się w zeznaniach, ;)

kemerpro

Post autor: kemerpro » śr gru 25, 2019 8:56 am

Byłem na 4 próbach bo myślałem ze w końcu pokaże coś sensownego a tu się zawiodłem po drugie ładna dziewczyna młodziutka i ciałko bardzo piękne to się napaliłam na nią dlatego 4 razy byłem na priv na jednym pokazała na chwile coś i uciekła na ostatni się umawiałem na buzie powiedziała ze pokaże a tu zasłoniła się włosami cała twarz i po privie było masakra nie polecam z czystego sumienia o jeszcze bany dostałem 2 od niej ze prawdę napisałem na ogólnej transmisja

kemerpro

Post autor: kemerpro » śr gru 25, 2019 8:58 am

Po drugie może ktoś kojarzy jaki nick miała wcześniej pamietam ze kiedyś tez występowała z jakieś 1.5 roku temu pod innym nickiem ale nie zdążyłem wejść na priv wtedy bo znikła na ten okres 1,5 roku i znów się pojawiła

twojmenpako

Post autor: twojmenpako » pn mar 23, 2020 3:18 pm

panowie nie warto whodzic oszukuje dziewczyna i to strasznie jest nie zadbana szkoda zetonow na nia wchodzisz na prywatna to zamiast cos pokazywac to pisze na telefonie albo pokaze na chwile cos a przez reszte priva siedzi to jest stara dziewczyna z su pod innym nickiem wtedy tez oszukiwala ale bana dostala i zalozyla nowe konto

NIE WART SZKODA ZETONOW NNIE WART SZKODA ZETONOW NIE WARTO SZKODA ZETONOW NIE WARTO SZKODA ZETONOW NIE WART SZKODA ZETONOW NIE WARTO SZKODA ZETONOW NIE WART SZKODA ZETONOW NIE WARTO SZKODA ZETONOW

Milka2

Post autor: Milka2 » pn mar 23, 2020 3:31 pm

Czemu nie zgłaszacie nadużycia na priv? Wchodźcie na privy gdzie nie jest napisane w opisie co będzie robione to wtedy moderacja wam zwróci żetony za niewykonanie, jak jest napisane "priv" to czemu su miałoby wam zwracać żetony? I zgłaszajcie w trakcie priva bo później już nie można. Pamiętajcie, że jeśli zgłosicie a laska wykona opis to na pewno nie dostaniecie zwrotu. Ja bym nie mogła tak okradać ludzi ale wiem, że laski nie mają z tym problemu.

ODPOWIEDZ