Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
Kotek1232

Re: MokraMisia22

Post autor: Kotek1232 » sob gru 21, 2019 10:56 am

Dave379 pisze:
pt gru 20, 2019 9:41 pm
Miałem okazję poznać Misię i Wojtka na żywo, powiem że wbrew temu hejtowi co tu piszecie to są bardzo otwarci, fajni i pozytywni ludzie. Mają poza tym portalem normalne ludzkie życie, szanują się nawzajem, spełniają swoje fantazje. Życzę im jak najlepiej i na pewno w moje życie wnieśli tylko dobre i pozytywne chwile. :P :P :P :P
Pozdrawiam Was ciepło! :)
To ze Ty ich poznales osobiscie oznacza tylko ze nie ładnie C i pisac o nich zle, my piszemy co widzimy, bedac w publicznej toalecie , gdzie sikala, wymowala lusha z cipki,
i nie umyc rąk? To tylko swiadczy o niej i jej higienie,zauwaz ze duzo osob to zauwazylo, u mnie w pracy chlopak wychodzac z toalety nie umyl rak, zobaczył to manager i zostal wylany z pracy,kobietka ciagle na transmisjach pijana, smieja sie z niej malolaci :D piszac ciagle/ pij misia pij / :D pokonala juz nawet milfbi w piciu ale coz no widzimy ze patola w jej domu razem z tym jej fagasem, ktory polubil grzyby zamiast pieroga :D

milutki187

Post autor: milutki187 » ndz gru 22, 2019 9:33 pm

wie ktos czy wypelnila juz braki w uzebieniu? :lol: :D

Rower_Kurwica

Post autor: Rower_Kurwica » pn gru 23, 2019 1:02 am

Chyba spermą :lol: To coś pomiędzy amalgatem rtęciowym a światloutwardzalną :lol: Coś pomiędzy koronką a implantem :lol: Tylko jak pojedzie juz swoim cabrio to zgubi kolejne zęby przez wiatr :lol: Nie ma złotego środka na to no chyba, że złoty ząb :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » pn gru 23, 2019 1:45 am

Rower_Kurwica pisze:
pn gru 23, 2019 1:02 am
Chyba spermą :lol: To coś pomiędzy amalgatem rtęciowym a światloutwardzalną :lol: Coś pomiędzy koronką a implantem :lol: Tylko jak pojedzie juz swoim cabrio to zgubi kolejne zęby przez wiatr :lol: Nie ma złotego środka na to no chyba, że złoty ząb :lol:
:lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » pn gru 23, 2019 1:51 am

Rower_Kurwica pisze:
pn gru 23, 2019 1:02 am
szuflada? :lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » pn gru 23, 2019 2:01 am

ciekawe czy moczy w szklance przed lodem na dildo :lol: :lol: :D

Rower_Kurwica

Post autor: Rower_Kurwica » pn gru 23, 2019 2:11 am

Tak gorna szuflada z kibla w macu :lol: Teraz ją sobie wstawi i bedzie miala żelazny uśmiech :lol: Moczy dildo czy zęby? Ja slyszam, że dildo w szklance a zęby w sedesie :lol: I.tak to bardziej higieniczne niż by to robiła swoją szczoteczką do dziąseł :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » śr gru 25, 2019 6:49 pm

Rower_Kurwica pisze:
pn gru 23, 2019 2:11 am
Tak gorna szuflada z kibla w macu :lol: Teraz ją sobie wstawi i bedzie miala żelazny uśmiech :lol: Moczy dildo czy zęby? Ja slyszam, że dildo w szklance a zęby w sedesie :lol: I.tak to bardziej higieniczne niż by to robiła swoją szczoteczką do dziąseł :lol:
a moze zelazna dama? :lol: :lol:

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » pt gru 27, 2019 10:55 am

Wiecie co? zmienia nicki i lata po innych kamerkach do dzeiwczyn i ubliża im, wczoraj bylem swiadkiem takiego incydentu,kolezanka ktora prowadzila transmisje jest dosc mila i sympatyczna , ona wpadla do niej na kamerke i zaczela ja straszyc, ze pozaluje ze cos tam, wygasla gwiazda przez male g na su wiec teraz straszy inne dziewczyny,jaka ona jest zenujaca ta mokra :D :lol: :lol:

MissMoli

Post autor: MissMoli » ndz gru 29, 2019 3:18 pm

Kotek1232 pisze:
pt gru 27, 2019 10:55 am
Wiecie co? zmienia nicki i lata po innych kamerkach do dzeiwczyn i ubliża im, wczoraj bylem swiadkiem takiego incydentu,kolezanka ktora prowadzila transmisje jest dosc mila i sympatyczna , ona wpadla do niej na kamerke i zaczela ja straszyc, ze pozaluje ze cos tam, wygasla gwiazda przez male g na su wiec teraz straszy inne dziewczyny,jaka ona jest zenujaca ta mokra :D :lol: :lol:
Nic nowego. To samo robili jak była na innym portalu z kamerkami tyle, że to nie ona bo na to jest za głupia. Po kamerkach lata i ubliża ten jej frajer.

Zablokowany