Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Jasmine_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
_Jasmine_

Re: _Jasmine_

Post autor: _Jasmine_ » pt gru 20, 2019 8:41 am

GinTonik pisze:
czw gru 19, 2019 11:45 pm
Ogolnie to o _Natalka20/_Jasmine_ mógłbym książkę napisać jak się nie zachowywać, jakie są najbardziej negatywne kobiece cechy i jak szybko można popaść w długi, ale nie o tym chciałem. Ciało ma niesamowite, wręcz zajebiste, a przynajmniej miała dopóki nie zobaczyło się jej twarzy. Nie jest najpiękniejsza, nie jest też największą paskudą, ale sporo traci na tym. Sama jest niezdecydowana czy pokazywać twarz czy nie, na Natalka20 czasem 8k trzeba było podbić żeby zobaczyć, na _Jasmine_ już nie trzeba, bo jest, tylko teraz cycki niechętnie pokazuje :D no niestety, najczęściej jak ją odwiedzam to dopiero po jakimś czasie od kiedy zaczyna transmisję jak już jest po kilku. Szczery, wielki fan :D
Nie znasz mnie osobiscie wiec ksiazki napisac bys nie mogl ;) Byc moze tu celowo zachowuje sie w dany sposob a na codzien jestem innym czlowiekiem, nie pomyslisz? Co do twarzy skoro juz pokazywalam ta okropna mordke ( to nie konkurs pieknosci) po co mam dalej ukrywac , lubicie ogladac sam korpus? :)

FANTOBIAS88

Post autor: FANTOBIAS88 » pt gru 20, 2019 10:25 am

Natalka nie sluchaj tych debili :D Masz zajesbiste cialo i piekna twarz . Te obrazliwe komentarze pisza jakies zadrosne laski glownie pod nickami facetow . Pokazujesz twarz wiecej zarabiasz to te korpusy brzydkie strawic tego nie moga :D Nie wierze ze facet o takiej dziewczynie jak Ty napisze cos obrazliwego .Prawdziwemu facetowi na Twoj widok to zawsze pala stoj :P GinTonic wlacz kamere swoja i pokaz jakie ty masz zajesbiste cialo i jaka wspaniala twarz ?

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » sob gru 21, 2019 11:05 pm

Laska fajna, bardzo ładna. Niestety za dużo pije, np. dzisiaj. Pijana i pierdoli coś o swoim facecie. Po chuj ? Szkoda jej.Ogólnie coraz więcej lasek nadaje najebanych.....

Barcelona90

Post autor: Barcelona90 » sob gru 21, 2019 11:41 pm

Aladeeen pisze:
sob gru 21, 2019 11:05 pm
Laska fajna, bardzo ładna. Niestety za dużo pije, np. dzisiaj. Pijana i pierdoli coś o swoim facecie. Po chuj ? Szkoda jej.Ogólnie coraz więcej lasek nadaje najebanych.....
Na trzeźwo nie dają rady niektórym facetom ;D

GinTonik

Post autor: GinTonik » ndz gru 22, 2019 12:38 am

_Jasmine_ pisze:
pt gru 20, 2019 8:41 am
Nie znasz mnie osobiscie wiec ksiazki napisac bys nie mogl ;) Byc moze tu celowo zachowuje sie w dany sposob a na codzien jestem innym czlowiekiem, nie pomyslisz? Co do twarzy skoro juz pokazywalam ta okropna mordke ( to nie konkurs pieknosci) po co mam dalej ukrywac , lubicie ogladac sam korpus? :)
Oczywiście, że cię nie znam osobiście, nie mam najmniejszego zamiaru poznawać - wystarczą mi w zupełności kontakty z kobietami, jakie już mam. Być może celowo się tak zachowujesz, nie zaprzeczam - ale odnoszę wrażenie, że zwłaszcza po alkoholu robisz się wylewna i wychodzi twoje prawdziwe ja. Żebyś nie pomyślała, że napisałem ten post tylko i wyłącznie po to żeby komuś dopiec - nie, nie zrobiłem tego w tym celu, wyraziłem swoją opinię na temat twoich transmisji. Do zobaczenia!
FANTOBIAS88 pisze:
pt gru 20, 2019 10:25 am
GinTonic wlacz kamere swoja i pokaz jakie ty masz zajesbiste cialo i jaka wspaniala twarz ?
GinTonik, nie tonic to po pierwsze. Po drugie nazwa subforum to Transmisje publiczne -> Opinie kobiety wieć wyraziłem swoją opinię na temat _Jasmine_ do czego miałem prawo zgodnie z regulaminem tego forum. Po trzecie ja tu jestem od wydawania pieniędzy na transmisjach, a nie od nadawania XD A i nie jestem laską jak to napisałeś pod męskim nickiem, podejrzewam jak większość tutaj. Białorycerzu, bo tak się będę do ciebie zwracał, chcesz to broń panny licząc na jakieś szczególne względy u niej, ale przy okazji nie obrażaj normalnych użytkowników :D

shape89

Post autor: shape89 » ndz gru 22, 2019 1:53 am

Strasznie pogubiona dziewczyna, nie wie na jaki kolor włosów się w końcu zdecydować :D

FANTOBIAS88

Post autor: FANTOBIAS88 » ndz gru 22, 2019 10:32 am

Najlepszy jest Shape89 jedzie po wszystkich dziewczynach tych z topki a tylko jakos jedna tutaj przegladajac to forum mu pasuje :lol: Ketiti panna zapuscila sie ostanio celluti na dupie brzuch odstaje juz nie wspomne o bardzo brzydkiej twarzy :D Dla Mnie to sprawa jasna kto zalozyl taki nick i obraza inne nadajace panny ;) wiec nie kompromituj sie juz dziewczyno :D

RavenGetorix

Post autor: RavenGetorix » ndz gru 22, 2019 10:38 am

shape89 pisze:
ndz gru 22, 2019 1:53 am
Strasznie pogubiona dziewczyna, nie wie na jaki kolor włosów się w końcu zdecydować :D
Dla ciebie to takie dziwne że kobieta zmienia kolor włosów ???

Marcin231

Post autor: Marcin231 » ndz gru 22, 2019 11:10 am

RavenGetorix pisze:
ndz gru 22, 2019 10:38 am
shape89 pisze:
ndz gru 22, 2019 1:53 am
Dla ciebie to takie dziwne że kobieta zmienia kolor włosów ???
Sarkazm - definicja.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz gru 29, 2019 10:23 am

Czepiają się o byle bzdury, tej dziewczynie wszyscy mogą zazdrościć tyle ma widzów oglądalnosc żetony i to boli niektórych tak było jest i będzie.

Shape89 i reszta hejtu na natalke, to chyba ta sama osoba to polecam psychiatre odwiedzić. :mrgreen:

ODPOWIEDZ