MokraMisia22
-
misia juz usunela ze zbiera na cabrio dwoi sie i troi nawet w dzien nadawala ale chyba zacznie zbierac na vigry3

-
Milutki Cabrio już dawno zakupione:) a skoro cały czas obserwujesz kiedy wchodzę na su to znaczy że twoje marne życie kręci się tylko wokół kamerek:) serdecznie Cię pozdrawiam i przesyłam maść na ból dupymilutki187 pisze: ↑czw gru 05, 2019 12:40 ammisia juz usunela ze zbiera na cabrio dwoi sie i troi nawet w dzien nadawala ale chyba zacznie zbierac na vigry3![]()
![]()

Co za kłamczucha , sama na transmisji ostatnio jak była pijana mowila ze nie ma cabrio, nie dosc ze na transmisji oszukujesz tych malolatow to i na forum jeszcze klamie, a nawet gybys i miala to uwazasz ze to cos wielkiego/
ja tez mam i nie musze sie nikomu chwalic, wyluzuj gwiazdo

-
MOKRA_MISIA22 pisze: ↑czw gru 05, 2019 6:02 pmMilutki Cabrio już dawno zakupione:) a skoro cały czas obserwujesz kiedy wchodzę na su to znaczy że twoje marne życie kręci się tylko wokół kamerek:) serdecznie Cię pozdrawiam i przesyłam maść na ból dupymilutki187 pisze: ↑czw gru 05, 2019 12:40 ammisia juz usunela ze zbiera na cabrio dwoi sie i troi nawet w dzien nadawala ale chyba zacznie zbierac na vigry3![]()
![]()
![]()

Najwieksza brudaska na su, byla w mcdonalds, sikala siedzac na kiblu publicznym a potem nie umyla rak a fuuuuu! Jak napisalem, ze nie umyla rak to jej facet powiedzial ze debil jestem. Masakra bo chwile potem wsadzila sobie peta do ust hahahah

Miałem okazję poznać Misię i Wojtka na żywo, powiem że wbrew temu hejtowi co tu piszecie to są bardzo otwarci, fajni i pozytywni ludzie. Mają poza tym portalem normalne ludzkie życie, szanują się nawzajem, spełniają swoje fantazje. Życzę im jak najlepiej i na pewno w moje życie wnieśli tylko dobre i pozytywne chwile.
Pozdrawiam Was ciepło!
Pozdrawiam Was ciepło!