Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
Sasvuatch_

Re: MokraMisia22

Post autor: Sasvuatch_ » ndz gru 01, 2019 4:33 pm

Najlepsza ! Uwielbiam ją oglądać, . ;)

milutki187

Post autor: milutki187 » czw gru 05, 2019 12:40 am

misia juz usunela ze zbiera na cabrio dwoi sie i troi nawet w dzien nadawala ale chyba zacznie zbierac na vigry3 :lol: :lol:

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » czw gru 05, 2019 6:02 pm

milutki187 pisze:
czw gru 05, 2019 12:40 am
misia juz usunela ze zbiera na cabrio dwoi sie i troi nawet w dzien nadawala ale chyba zacznie zbierac na vigry3 :lol: :lol:
Milutki Cabrio już dawno zakupione:) a skoro cały czas obserwujesz kiedy wchodzę na su to znaczy że twoje marne życie kręci się tylko wokół kamerek:) serdecznie Cię pozdrawiam i przesyłam maść na ból dupy :D

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » pn gru 09, 2019 10:15 am

Co za kłamczucha , sama na transmisji ostatnio jak była pijana mowila ze nie ma cabrio, nie dosc ze na transmisji oszukujesz tych malolatow to i na forum jeszcze klamie, a nawet gybys i miala to uwazasz ze to cos wielkiego/ :D ja tez mam i nie musze sie nikomu chwalic, wyluzuj gwiazdo :D :D :D :lol: :lol: :lol:

milutki187

Post autor: milutki187 » wt gru 10, 2019 11:24 pm

MOKRA_MISIA22 pisze:
czw gru 05, 2019 6:02 pm
milutki187 pisze:
czw gru 05, 2019 12:40 am
Milutki Cabrio już dawno zakupione:) a skoro cały czas obserwujesz kiedy wchodzę na su to znaczy że twoje marne życie kręci się tylko wokół kamerek:) serdecznie Cię pozdrawiam i przesyłam maść na ból dupy :D
:lol: :lol: no to w zeznaniach sie myslisz na trans mowilas ze nie kupilas :lol:

beata1

Post autor: beata1 » pt gru 13, 2019 6:04 pm

pani wiecznie pijana,co sie tyczy orgazmu zapomnijcie sika pod siebie non stop co sie dziwic jak wiecznie nawalona brudne i tluste wlosy masakra ale szczochami to przebija wszystkie kobiety z su wiec resumujac zal mi jej

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » śr gru 18, 2019 9:56 pm

Bleeee
Ona jest obrzydliwa. Najpierw grzebie w ciepie z lushem potem idzie do kibla w którym jest miejsce do przebierania dzieci, siada dupą na desce, nie myje rąk i idzie do stołu.... Masakra
Kogoś podnieca taka patola ? :?:

driftguy

Post autor: driftguy » śr gru 18, 2019 10:00 pm

beata1 pisze:
pt gru 13, 2019 6:04 pm
pani wiecznie pijana,co sie tyczy orgazmu zapomnijcie sika pod siebie non stop co sie dziwic jak wiecznie nawalona brudne i tluste wlosy masakra ale szczochami to przebija wszystkie kobiety z su wiec resumujac zal mi jej
Najwieksza brudaska na su, byla w mcdonalds, sikala siedzac na kiblu publicznym a potem nie umyla rak a fuuuuu! Jak napisalem, ze nie umyla rak to jej facet powiedzial ze debil jestem. Masakra bo chwile potem wsadzila sobie peta do ust hahahah :D przez takie swinie roznosza sie choroby a ona w momencie wkladania peta do ust pocalowala milion smierdzacych i brudnych pizd, no ale w sumie nie boi sie choroby bo jak jest taka brudaska to pewnie ma ich pelno. Tymbardziej, ze jej facet po zwroceniu uwagi mnie wysmial. Patrzac na nich to serio mega brudasy i tym to potwierdzili. Fu rzygac mi sie nadal chce jak pomysle, ze dotykala kibla, pizdy (bo wyjmowala lusha do sikania), klamek wszystkich w publicznym kiblu a na koniec poprawiala wlosy przed lustrem i wsadzila peta do ust. Swinia

Tomasz_kam88

Post autor: Tomasz_kam88 » śr gru 18, 2019 11:15 pm

Jesteś Cudna....

Dave379

Post autor: Dave379 » pt gru 20, 2019 9:41 pm

Miałem okazję poznać Misię i Wojtka na żywo, powiem że wbrew temu hejtowi co tu piszecie to są bardzo otwarci, fajni i pozytywni ludzie. Mają poza tym portalem normalne ludzkie życie, szanują się nawzajem, spełniają swoje fantazje. Życzę im jak najlepiej i na pewno w moje życie wnieśli tylko dobre i pozytywne chwile.
Pozdrawiam Was ciepło! :)

Zablokowany