Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

LilaCam

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
oNxMaxDuzegoxxxxx

LilaCam

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » pt gru 06, 2019 12:29 am

LilaCam - nie polecam- to oszustki..... wygląda na to, że jak czegoś nie omówisz to ci powiedzą że nie było tego. Chodzi o drobiazgi... ot po prostu, nic nie ma o głosie, ale wczesniej pytałem i nie mówiła co i jak. A póniej musisz zrezygnowac bo sie nie da po prostu.

LilaCam

Post autor: LilaCam » sob gru 07, 2019 4:02 pm

Myślę że część Twojego komentarza "wygląda na to, że jak czegoś nie omówisz to ci powiedzą że nie było tego" mowi sama za siebie 8-) 8-) 8-) Wiadomo że przed privem trzeba zapytać czy jest w ogóle TAKA MOŻLIWOŚĆ, żeby coś czego pragniesz do niego dołożyć :P

oNxMaxDuzegoxxxxx

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » sob gru 07, 2019 10:17 pm

Dwie cwaniaczki - teraz omówić, piszesz, kiedy sie natomiast pyta przed privem to nie odpowiadasz. O tym, że głosu nie będzie trzeba moim zdaniem wyraźnie napisać. Inaczej to jesteście dwie oszustki. Napiszę dosłownie, bo chyba nie rozumiesz. Kiedy sie brandzluje nie dam rady wczytywać sie. Rozumiesz? Jak sobie oszusteczko wyobrażasz nutkę dominacji bez głosu - nie umawialismy sie na czytanie ale na ostre dominowanie. Logiczne. Proszę o zwrot zetów albo uczciwe powtórzenie priva.

LilaCam

Post autor: LilaCam » ndz gru 08, 2019 5:10 pm

Jeśli głos jest na privie to jest on w opisie :) Wystarczy poczytać moje privki. Był również czas na zgłoszenie priva, jeśli uważałeś że coś jest nie tak (chociaż w takich przypadkach jak mówisz, i tak zwracają żetony transmitującemu - bo w regulaminie wyraźnie też pisze, że na privie jest to co w jego opisie). Moim zdaniem nie ma sie co kłócić i nie ma powodu, żeby obsmarowywać mnie i moją koleżankę na forum... :P

Goracy_Chlopak

Post autor: Goracy_Chlopak » pn gru 09, 2019 5:46 pm

Oczywiście zgadzam się z LilaCam.. jak się nie umie czytać i nie chce się dopytać bo szkoda komuś zetów, to niech później nie ma pretensji do Dziewczyny, tylko do siebie. Zarzuty zupełnie niesłuszne i bezpodstawne!! Prvy u tej dziewczyny spełniają wszelkie oczekiwania i zapierają dech w piersiach.. a jak się komuś nie chce czytać, albo go nie stać, niech nie marudzi.. ;) Pozdrawiam serdecznie i gorąco polecam Prvki u LilaCam.. niesamowita dziewczyna <3

mlodyy-95

Post autor: mlodyy-95 » pn gru 09, 2019 8:19 pm

Również polecam privy u LilaCam. Wszystko zgodne z opisem :D

oNxMaxDuzegoxxxxx

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » wt gru 10, 2019 12:28 am

To sobie chodźcie na privki do nich. Zarzut, że nie umie się czytać? Nic w tym temacie nie napisano. A logicznie myślący przyzna mi rację, że dominacja bez głosu jest podstępem. Jak ktoś nie myśli logicznie to uwierzy, że na takim privku mam siedzieć przy klawiaturze? Sorry....

LilaCam

Post autor: LilaCam » wt gru 10, 2019 1:46 am

oNxMaxDuzegoxxxxx, ale to dowodzi właśnie temu, że czytać nie umiesz ;)
a Panom Goracy_Chlopak i mlodyy-95 dziekuję serdecznie za miłe komentarze :** na Was zawsze można liczyc :) :* <3

oNxMaxDuzegoxxxxx

Post autor: oNxMaxDuzegoxxxxx » wt gru 10, 2019 10:20 pm

jasne, tylko że te rzekome odpowiedzi twoich chłopaków to pewnie twoja kampania. Haha. Każdy kto poczyta ze zrozumieniem przyzna raję temu, że dominacji bez głosu nie da sie zrobic. Chyba że wy umiecie i ci twoi chłocy tak lubią. hahaha

Goracy_Chlopak

Post autor: Goracy_Chlopak » wt gru 10, 2019 11:06 pm

Kolega ewidentnie ma problem, z pogodzeniem się z tym ze nie ma racji.. Wszystkie prvki są przecież opisane.. tam gdzie LilaCam rozmawia, jest wyszczególnione.. zawsze można dopytać wcześniej, albo chociaż czytać ze zrozumieniem, a nie mieć pretensje.. Pisanie nieuzasadnionych, negatywnych komentarzy, spowodowane swoja własną nieuwaga jest nie na miejscu. Świadczy tylko o autorze.. Dziewczyna jest rewelacyjna i ciężko cokolwiek jej zarzucić.. pełne zaangażowanie i mila atmosfera.. polecam bez chwili zawahania bo prvki z nią to sama przyjemność.

ODPOWIEDZ