Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IsaDora85

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pawelllooo44

IsaDora85

Post autor: pawelllooo44 » wt gru 03, 2019 8:36 pm

Miła i piękna kobieta .Cudowne ciało pięknie się porusza w tańcu .Polecam prv z Nią napewno nie będziecie się nudzić daje z siebie100% :P :P :P

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr gru 04, 2019 1:20 am

Dziekuję bardzo za komentarz miło się to czyta że ktoś mnie docenia ;) Pozdrawiam cię Pawelllooo44 ;)

Sasvuatch_

Post autor: Sasvuatch_ » śr gru 04, 2019 2:19 am

IsaDora85 pisze:
śr gru 04, 2019 1:20 am
Dziekuję bardzo za komentarz miło się to czyta że ktoś mnie docenia ;) Pozdrawiam cię Pawelllooo44 ;)
Co docenia ? Tak to już jest że swój zawsze do swego trafi ;) :lol: :lol:

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr gru 04, 2019 7:34 am

Wielka Stopo Wielka Idiota! Skończ się podszywać pod różne nicki wiem kim jesteś!

Sasvuatch_

Post autor: Sasvuatch_ » śr gru 04, 2019 11:15 am

IsaDora85 pisze:
śr gru 04, 2019 7:34 am
Wielka Stopo Wielka Idiota! Skończ się podszywać pod różne nicki wiem kim jesteś!
Mariola wiem że Cię konstruktywna opinia Boli ale właśnie po to jest ten dział aby wystawić opinie

Sasvuatch_

Post autor: Sasvuatch_ » śr gru 04, 2019 11:17 am

Sasvuatch_ pisze:
śr gru 04, 2019 11:15 am
IsaDora85 pisze:
śr gru 04, 2019 7:34 am
Mariola wiem że Cię konstruktywna opinia Boli ale właśnie po to jest ten dział aby wystawić opinie
Sama pisalac żebym pisał bo Nakrecam ci Fejm:)

Pan_Nalesnik

Post autor: Pan_Nalesnik » śr gru 04, 2019 11:59 am

Strasznie sztuczna i ''męska'' kobieta (Jeżeli można nazwać ją kobietą). Z początku robiła z pozoru normalne trans upijając się na nich tanim trunkiem aż doszła do transmisji z facetami pozorując np.robienie loda w celu zwiększenia oglądalności oraz wpływów żetonowych. Teraz już całkiem się rozbiera i pokazuje wszystko za 2 zł. Typowy przykład ladacznicy żetonowej.

Marek31Torun

Post autor: Marek31Torun » śr gru 04, 2019 12:05 pm

Taka prosta kobieta z małym IQ. Coś tam próbuje być erotyczna,ale jakoś jej to nie wychodzi. Zero zmysłowości. Może się podobać facetom którym bliżej do 50 tki i raczej pola do manewru nie mają. Takie 3/10 Trójkę daję,bo można się pośmiać z jej tanecznych popisów :)

robertxxx

Post autor: robertxxx » śr gru 04, 2019 11:33 pm

Pan_Nalesnik pisze:
śr gru 04, 2019 11:59 am
Strasznie sztuczna i ''męska'' kobieta (Jeżeli można nazwać ją kobietą). Z początku robiła z pozoru normalne trans upijając się na nich tanim trunkiem aż doszła do transmisji z facetami pozorując np.robienie loda w celu zwiększenia oglądalności oraz wpływów żetonowych. Teraz już całkiem się rozbiera i pokazuje wszystko za 2 zł. Typowy przykład ladacznicy żetonowej.
pić a upijac się to jest mała różnica, a jak nie widzisz to zajrzyj do elanki to zobaczysz co to znaczy upijac sie ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob gru 07, 2019 12:14 pm

Czytam te brednie i porostu brak słów. Strasznie sztuczna i ''męska'' kobieta co drugi gimbus jebany co to pisze to w życiu takiej kobiety nie będzie mieć.
Pokarzcie wy swoje mordy lub się na kam cwaniaczki za fajkowymi nikami ,śmiecie co żadna dziewczyna wam nie odpowiada. zera totalne za klawiatury cwaniaki.

ODPOWIEDZ