Ogólnie moja ocena to 2/10 Z braku laki i kit dobry.
Dzisiaj jest wt lip 01, 2025 10:13 pm
Post autor: Marek31Torun » sob lis 30, 2019 10:15 am
Post autor: Pan_Nalesnik » sob lis 30, 2019 2:14 pm
Post autor: Sasvuatch_ » ndz gru 01, 2019 6:01 pm
opis : "Stary, brzydki MOHEREK po 30" Ubiera sie jak stara baba brzydko wiec opis w 100% zgodny. Intelektualnie po prostu DRAMAT, Szkaradna z charakteru a wygląd sami oceńcie . Jedyne co mozna zobaczyć to pomarszczone czoło .Marek31Torun pisze: ↑sob lis 30, 2019 10:15 amStraszna damusia. Uważa się za piękną,a taka nie jest. Widzieliście jej piersi i te pomarszczone czoło? Ledwo po 30-ce,a wygląda na 39-40 lat. Zero kobiecości w tej kobiecie. Jedyny plus,to za jakąś tam wiedzę muzyczną. Wieczorami upija się na transmisjach. Do tego w swoim mieście jest znana.No i możecie do niej startowac jak chcecie..z 2 z su się już spotkała na..
Ogólnie moja ocena to 2/10 Z braku laki i kit dobry.
Post autor: Sasvuatch_ » sob gru 07, 2019 1:29 am
Post autor: _The_Unborn_ » ndz gru 08, 2019 7:20 pm
Post autor: Sasvuatch_ » pn gru 09, 2019 10:40 am
Nie sugeruje się opisem bo jest jednoznaczny potwierdza tylko twoje ograniczenie umysłowe:) Co może zrobić alkoholiczka ? Oczywiście wypić Nasze zdrowie_The_Unborn_ pisze: ↑ndz gru 08, 2019 7:20 pmMiło poczytać chłopców, którym nic nie pozostaje tylko wypisywać swoje żale na forum:) Wy się produkujcie, a ja wypiję następnym razem za Wasze zdrowieA co do spotykania się to jak może się spotykać osoba, która jak to, któryś z chłopców napisał nie ma życia towarzyskiego:) A druga sprawa nie jestem z Torunia, a że jesteś tak ograniczony umysłowo to sugerujesz się tym, że mam w opisie moher:)
Pozdrawiam serdecznie moich SFRUSTROWANYCH PSYCHOFANÓW
![]()
Post autor: _The_Unborn_ » pn gru 09, 2019 11:54 am
Widać nie masz niczego o sobie dobrego do napisania dlatego piszesz źle o kimś by przyćmić swoje skazy życiowe:) Ty sobie pisz co chcesz na mój temat dla mnie jesteś tylko nickiem, a dokładniej burkiem umysłowo biednym, który musiał dostać z bata kiedyś ode mnie mocno:)) Bez odbioru... teraz między sobą sobie tu piszcie burki, ja już nie będę zniżać się do Waszego poziomuSasvuatch_ pisze: ↑pn gru 09, 2019 10:40 amNie sugeruje się opisem bo jest jednoznaczny potwierdza tylko twoje ograniczenie umysłowe:) Co może zrobić alkoholiczka ? Oczywiście wypić Nasze zdrowie_The_Unborn_ pisze: ↑ndz gru 08, 2019 7:20 pmMiło poczytać chłopców, którym nic nie pozostaje tylko wypisywać swoje żale na forum:) Wy się produkujcie, a ja wypiję następnym razem za Wasze zdrowieA co do spotykania się to jak może się spotykać osoba, która jak to, któryś z chłopców napisał nie ma życia towarzyskiego:) A druga sprawa nie jestem z Torunia, a że jesteś tak ograniczony umysłowo to sugerujesz się tym, że mam w opisie moher:)
![]()
![]()
Post autor: Sasvuatch_ » pn gru 09, 2019 2:24 pm
Ja mogę być kim chcesz to Ty gadasz o wszystkich źle bo niczego o sobie dobrego nie możesz powiedzieć._The_Unborn_ pisze: ↑pn gru 09, 2019 11:54 amWidać nie masz niczego o sobie dobrego do napisania dlatego piszesz źle o kimś by przyćmić swoje skazy życiowe:) Ty sobie pisz co chcesz na mój temat dla mnie jesteś tylko nickiem, a dokładniej burkiem umysłowo biednym, który musiał dostać z bata kiedyś ode mnie mocno:)) Bez odbioru... teraz między sobą sobie tu piszcie burki, ja już nie będę zniżać się do Waszego poziomuSasvuatch_ pisze: ↑pn gru 09, 2019 10:40 amNie sugeruje się opisem bo jest jednoznaczny potwierdza tylko twoje ograniczenie umysłowe:) Co może zrobić alkoholiczka ? Oczywiście wypić Nasze zdrowie_The_Unborn_ pisze: ↑ndz gru 08, 2019 7:20 pmMiło poczytać chłopców, którym nic nie pozostaje tylko wypisywać swoje żale na forum:) Wy się produkujcie, a ja wypiję następnym razem za Wasze zdrowieA co do spotykania się to jak może się spotykać osoba, która jak to, któryś z chłopców napisał nie ma życia towarzyskiego:) A druga sprawa nie jestem z Torunia, a że jesteś tak ograniczony umysłowo to sugerujesz się tym, że mam w opisie moher:)
![]()
![]()
Pozdrawiam jeszcze raz TA ALKOHOLICZKA z SAMYMI MINUSAMI :DDDDDDD