Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jedna laska z su

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.

Melody

Post autor: Melody » pn lis 18, 2019 10:57 pm

Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 1:26 am
_YeYeYe_ pisze:
śr lis 13, 2019 1:20 am
Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 1:15 am

Zapytales po czym stwierdziłes że ja też tak robię, a to już są zarzuty.
Nie byłem precyzyjny. Tak na szybko. Wyśmiewałaś makijaż Puśki. Czy tak lepiej? Taki tylko przykład. Z Harda też śmiechałaś. To że to debil każdy wie, ale napisałaś, że nie robisz takich rzeczy.
Nie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.

Devilku
Nie ma sensu tłumaczyć, ten temat to jakiś dom wariatów i oczom nie wierze jak tu na forum sieją ferment (ile wy macie lat?)żeby kręcić gówno-burze ? plotki ploteczki to ulubione zajęcie forumowiczów.
Devilku-wiem że jestes ok. i bardzo dobrze wypowiadasz się o innych transmitujących nie daj sobie wmówić, że jest inaczej,;)
Jeśli koleś nawet nie wie co wypisuje... przekręcił nawet imię puskę na paulę to jakiś żart ? ktoś taki może być wiarygodny?
No raczej nie.

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » wt lis 19, 2019 12:45 am

Melody pisze:
pn lis 18, 2019 10:57 pm
Devil0255 pisze:
_YeYeYe_ pisze:
śr lis 13, 2019 1:20 am

Nie byłem precyzyjny. Tak na szybko. Wyśmiewałaś makijaż Puśki. Czy tak lepiej? Taki tylko przykład. Z Harda też śmiechałaś. To że to debil każdy wie, ale napisałaś, że nie robisz takich rzeczy.
Nie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.

Devilku
Nie ma sensu tłumaczyć, ten temat to jakiś dom wariatów i oczom nie wierze jak tu na forum sieją ferment (ile wy macie lat?)żeby kręcić gówno-burze ? plotki ploteczki to ulubione zajęcie forumowiczów.
Devilku-wiem że jestes ok. i bardzo dobrze wypowiadasz się o innych transmitujących nie daj sobie wmówić, że jest inaczej,;)
Jeśli koleś nawet nie wie co wypisuje... przekręcił nawet imię puskę na paulę to jakiś żart ? ktoś taki może być wiarygodny?
No raczej nie.
Maddie jeśli już bronisz to chociaż rób to na swoim koncie i nie wiem po co te pierdolenie jeśli można sprawdzić wszystko w archiwum. Robicie z siebie świętych a niszczyliście inne dziewczyny kurwa trochę honoru. Jeśli Devil0255 nie robi nic złego to spoko. Jest jeszcze nowa i może nie zdolna do tego co robiliście wy. Devil0255 ty serio nie widzisz jak robią beke z innych ale może ci to odpowiada. Kurwa nawet śmieją się z twojego faceta a ty nic. Kisicie się we własnej adoracji

Melody

Post autor: Melody » wt lis 19, 2019 12:52 am

_YeYeYe_ pisze:
wt lis 19, 2019 12:45 am
Melody pisze:
Devil0255 pisze:

Devilku
No raczej nie.
Maddie jeśli już bronisz to chociaż rób to na swoim koncie i nie wiem po co te pierdolenie jeśli można sprawdzić wszystko w archiwum. Robicie z siebie świętych a niszczyliście inne dziewczyny kurwa trochę honoru. Jeśli Devil0255 nie robi nic złego to spoko. Jest jeszcze nowa i może nie zdolna do tego co robiliście wy. Devil0255 ty serio nie widzisz jak robią beke z innych ale może ci to odpowiada. Kurwa nawet śmieją się z twojego faceta a ty nic. Kisicie się we własnej adoracji

Kolejna prowokacja, brawo! tylko na tyle ciebie stać? to może sam zacznij pisać ze swojego nicka, a może masz ich tu tyle że zapomniałeś haseł koleszko?a ty Devilku- Najlepiej po prostu nie odpowiadać. Wtedy debile zostaną ze swoją frustracją, złością i gównem które sami wyprodukowali. Amen. I jeszcze jedno, nie jestem żadną Maddie, :)
Piszę co myślę, a nie wyssane z palca farmazony :)

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » wt lis 19, 2019 1:10 am

_Piciu_ pisze:
ndz lis 17, 2019 6:49 am
No niestety ale tak jest.Szybko ją przeorali dosłownie i w przenośni, ale z takim intelektem, nie spodziewałbym się po niej dłuższych oporów przed zostaniem stalkerką.A jeszcze niedawno tu mi pisała, że nigdy nie stanie się chorągiewką bo nie jest podatna na wpływy innych hahaha moja kochana wronko KRA KRA :D :D i że nie widzi problemu w siedzeniu na szambie.Skoro nie widzisz problemu w stalkingu devil to nie mamy o czym gadać.Chętnie wymienił bym literkę "v" z twojego nicku na literkę "b".Bardziej byś pasowała do szamba i grupy stalkerów, którą reprezentujesz :D
Wy tak na poważnie...?
Z jakiej racji jest chorągiewką...?
Czy ślubowała, że będzie wierna tylko jednemu forum...?
Dajcie trochę na wstrzymanie, bo jak na razie nic się nie stało i nic nie zrobiła i wydaje mi się, że nie zrobi...
Takimi komentarzami wpychacie ją jeszcze bardziej na tamto forum...
Rajdy na inne transmitujące były przed pojawieniem się jej na ShowUp.tv, więc nie oczekujcie od niej tego, że wie co się działo i jaka naprawdę jest Kinia...
@Devil0255 jest mądra...
Ma to po starym (och, ach jaki jestem nieskromny)...
Nie dawaj się córuś...
Wyluzujcie trochę...
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2019 5:48 pm przez vulture, łącznie zmieniany 1 raz.

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » wt lis 19, 2019 1:17 am

Melody pisze:
wt lis 19, 2019 12:52 am
_YeYeYe_ pisze:
Melody pisze:

Devilku
No raczej nie.

Kolejna prowokacja, brawo! tylko na tyle ciebie stać? to może sam zacznij pisać ze swojego nicka, a może masz ich tu tyle że zapomniałeś haseł koleszko?a ty Devilku- Najlepiej po prostu nie odpowiadać. Wtedy debile zostaną ze swoją frustracją, złością i gównem które sami wyprodukowali. Amen. I jeszcze jedno, nie jestem żadną Maddie, :)
Madd ja nie jestem tobą i nie mam dziesiątek nicków i też piszę co myślę. To nie jest żadna prowokacja bo do czego? Nakręciłaś tyle afer że wszędzie je widzisz. Zresztą to nie temat o niej zapytałem czy to ona. Nie to nie i chuj. Tyle w temacie. A i widziałem jak pisałaś jej praktycznie to samo co tu na czatach. Postaraj się bardziej. A i nie laliście z jej faceta jak jej nie było? Z tego że się boi pizdy? Digi tak lała że prawie się zlała

Melody

Post autor: Melody » wt lis 19, 2019 1:25 am

_YeYeYe_ pisze:
wt lis 19, 2019 1:17 am
Melody pisze:
_YeYeYe_ pisze:

Madd ja nie jestem tobą i nie mam dziesiątek nicków i też piszę co myślę. To nie jest żadna prowokacja bo do czego? Nakręciłaś tyle afer że wszędzie je widzisz. Zresztą to nie temat o niej zapytałem czy to ona. Nie to nie i chuj. Tyle w temacie. A i widziałem jak pisałaś jej praktycznie to samo co tu na czatach. Postaraj się bardziej. A i nie laliście z jej faceta jak jej nie było? Z tego że się boi pizdy? Digi tak lała że prawie się zlała

...tylko nie zrób sobie krzywdy przez własną głupotę ;-)
obsesyjne i urojone teorie spiskowe?

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » wt lis 19, 2019 1:34 am

Melody pisze:
wt lis 19, 2019 1:25 am
_YeYeYe_ pisze:
wt lis 19, 2019 1:17 am
Melody pisze:

...tylko nie zrób sobie krzywdy przez własną głupotę ;-)
obsesyjne i urojone teorie spiskowe?
Maddie kolejny raz piszesz o teoriach spiskowych. Bardzo mądrze. Przecież wiesz że wszystko można przeczytać w archiwum. Ciebie akurat wtedy nie było kiedy lali co nie zmienia faktu że tak było. Kurwa jednak bez pomocy doradców pokazujesz jaką jesteś idiotą. Kolejne teorie spiskowe? A i nie bolą cię stopy i nogi jak całą trans zapierdalasz na palcach żeby bardziej napiąć mięśnie? Scenariusz stalczenia kolejnej napisany?

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » wt lis 19, 2019 1:38 am

A i mam gdzieś co i gdzie robi Devil tylko po co ta hipokryzja

Melody

Post autor: Melody » wt lis 19, 2019 2:04 am

_YeYeYe_ pisze:
wt lis 19, 2019 1:38 am
A i mam gdzieś co i gdzie robi Devil tylko po co ta hipokryzja
Masz gdzieś co robi Devilek, a śledzisz jej poczynania na forum, mało tego - poświęciłeś czas żeby w tym temat napisać trzy razy :ugeek:

"Post autor: _YeYeYe_ » wt lis 12, 2019 11:44 pm

Czy to Devil0255? Ona też tak robi

czy to przypadkiem nie jest hipokryzja ?

a zapomniałam dodać
że tobie się chce przeglądać archiwa z przed paru tyg tudzież miesiecy, gratuluję determinacji bo mi to nawet z jednego dnia by nie chciało... więc za nim napiszesz że ciebie nie interesuje bohateraka zastanów się trzy razy za nim napiszesz coś tak kompromitującego...

ODPOWIEDZ