Hahahahaha juz nie przesadzaj
Hebi_low
-
- yntelygent
Ma w sobie to coś co dodaję jej uroku. Owszem kiedyś była trochę za szczupła ale teraz jest super. Co do Grupowych to widać że się bardzo stara no i kontakt z użytkownikami PROFI.
Nic tylko zaglądać do niej bo jest warta każdego Żetka
Pozdro dla Angeli
Nic tylko zaglądać do niej bo jest warta każdego Żetka

Sama pisałaś Maddie, że to sucharek i masz sto razy fajnieszy tylek.Jakaś odmiana?Czy przygotowujesz się znowu do stalczenia jej wraz ze swoimi przydupasami?Bo motyw już znany od lat

Hebi, Hebanova, ciagle nicki zmienia, a na transmisji ciągle te same za hajs przydupasy, tak samo jak u Pauli, czy Maddie
SZAPE89
Jeśli twój poziom transmisji jest proporcjonalny do tego co tu sobą reprezentujesz to mam nadzieję z nigdy nie spotkam twojej trans, bo jakiego stosujesz prymitywnego języka, to w głowie zachodzę gdzie pogubiłaś szare komórki, chyba nienawiść wypaliła resztki rozumu, nie dziwi mnie twój ból dupy o te trzy panie. Pewnie poziom twojej transmisji równie jest ubogi co twój styl pisania co nie.

Można pisać wiele o dziewczynach ale w przypadku tych trzech łączy wspólny mianownik, kreatywnie podchodzą do swojej transmisji, piękna bielizna, muzyka show!
I ważne jest to, żeby też dawać, a nie tylko brać od widzów, wtedy wracają i są wdzięczni,"profesionalistki" ten typ zawszę będzie mieć wiernych fanów bo dbają o każdy detal, od makijażu po bieliznę nowe zabawki..diabeł tkwi w szczegółach (oświetlenie, dekoracje bielizne) jak szanujesz widzów tak dbasz o poziom swoich transmisji.
Melody pisze: ↑pn lis 18, 2019 5:26 pmSZAPE89
Jeśli twój poziom transmisji jest proporcjonalny do tego co tu sobą reprezentujesz to mam nadzieję z nigdy nie spotkam twojej trans, bo jakiego stosujesz prymitywnego języka, to w głowie zachodzę gdzie pogubiłaś szare komórki, chyba nienawiść wypaliła resztki rozumu, nie dziwi mnie twój ból dupy o te trzy panie. Pewnie poziom twojej transmisji równie jest ubogi co twój styl pisania co nie.?
Można pisać wiele o dziewczynach ale w przypadku tych trzech łączy wspólny mianownik, kreatywnie podchodzą do swojej transmisji, piękna bielizna, muzyka show!
I ważne jest to, żeby też dawać, a nie tylko brać od widzów, wtedy wracają i są wdzięczni,"profesionalistki" ten typ zawszę będzie mieć wiernych fanów bo dbają o każdy detal, od makijażu po bieliznę nowe zabawki..diabeł tkwi w szczegółach (oświetlenie, dekoracje bielizne) jeśli szanujesz widzów "tak"! dbasz i tylu widzów dzięki temu masz.