Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jedna laska z su

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
_YeYeYe_

Re: Jedna laska z su

Post autor: _YeYeYe_ » śr lis 13, 2019 11:32 am

Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 1:26 am
_YeYeYe_ pisze:
śr lis 13, 2019 1:20 am
Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 1:15 am

Zapytales po czym stwierdziłes że ja też tak robię, a to już są zarzuty.
Nie byłem precyzyjny. Tak na szybko. Wyśmiewałaś makijaż Puśki. Czy tak lepiej? Taki tylko przykład. Z Harda też śmiechałaś. To że to debil każdy wie, ale napisałaś, że nie robisz takich rzeczy.
Nie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.
Przestań płakać na tamtym forum. Stwierdziłem fakty. Może i nie obgadujesz innych na trans, ale wpisałaś się doskonale w tamto forum i wyśmiewanie innych.

amino00

Post autor: amino00 » śr lis 13, 2019 5:20 pm

miaoooooiu pisze:
wt lis 12, 2019 6:52 pm
Nie będę podawać jej niku, jeszcze nie , ale jak nic sie nie zmieni to wstawie tutaj o niej temat na pół strony. Mianowicie pedna laska która transmituje późnymi wieczorami, obgadyje inne transmitujące, i to za każdym razem kiedy do niej wejde. A najlepsze jak mówi " nie lubie nikogo obgadywać ale..." i tu sie zaczyna.. zamiast skupić sie na swojej transmisji to wchodzi i obczaja inne, potrafi nawet transmitując wejsc na transmisje grupową i wtedy obgadywać. Zmień swoje nastawienie bo sama transmisje masz monotonne i sztuszne
Doładnie!! zajmijcie się własnymi transmisjami , bo wcale nie jesteście lepsze od innych dziewczyn

asdfghj123vvvv

Post autor: asdfghj123vvvv » czw lis 14, 2019 5:29 pm

Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 12:51 am
_YeYeYe_ pisze:
wt lis 12, 2019 11:44 pm
Czy to Devil0255? Ona też tak robi
Oglądam łaski, byłam na grupowych dwa trzy razy przez cały mój pobyt na su i oglądam te które lubię więc nie wiem o co Ci chodzi.
Nie chodzi o Ciebie, ale o jedną typiarke z psami. Uwarzajcie na nią dziewczyny, chyba nie ma transmitującej którą by nie obgadała.

_666_

Post autor: _666_ » pt lis 15, 2019 10:52 am

Wy to macie chore jazdy. Łby już się kopcą

_Piciu_

Post autor: _Piciu_ » ndz lis 17, 2019 4:59 am

_666_ pisze:
pt lis 15, 2019 10:52 am
Wy to macie chore jazdy. Łby już się kopcą
Tak jak Tobie Maddie.Już zaczelas ją stalczyć czy dopiero się szykujesz?

_Piciu_

Post autor: _Piciu_ » ndz lis 17, 2019 5:03 am

Devil0255 pisze:
śr lis 13, 2019 12:51 am
_YeYeYe_ pisze:
wt lis 12, 2019 11:44 pm
Czy to Devil0255? Ona też tak robi
Oglądam łaski, byłam na grupowych dwa trzy razy przez cały mój pobyt na su i oglądam te które lubię więc nie wiem o co Ci chodzi.
Ale my doskonale wiemy.Od siedzenia na szambie zaczynasz byc stalkerką jak Maddie.Jednak tak jak myslalem zakraczesz jak i one hehehe I te glupie tlumaczenia ja tylko dodaje kilka slow o transmitujacej nie nazwalabym tego obgadywaniem hahaha Maddie tez dodawala kilka slow od siebie o transmitujacych i wiesz jak to nazywamy -stalking-ale pewnie na szambie nazywaja to konstruktywna krytyka tzw. zaoranie innych :D Ty naprawdę chcesz zniszczyć inne transmitujace w swej zazdrosci o ich żeton?Drugą Maddie nam wyszkolili na szambie hahaha Takie niby obgadywanie,, jak to napisalas ,zazwyczaj konczylo sie odejsciem ofiary Maddie z su.Przy aplauzie jej nadwornych stalkerow.Chcesz się stać takim samym scierwem jak oni?
Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2019 6:30 am przez _Piciu_, łącznie zmieniany 5 razy.

PrzemekPyrek

Post autor: PrzemekPyrek » ndz lis 17, 2019 5:28 am

serio ?

_Piciu_

Post autor: _Piciu_ » ndz lis 17, 2019 5:39 am

Serio mamy koleją stalkerkę pokroju Maddie.Szybko zaorali jej mózg :D A mówiłem Ci chorągiewko -uważaj na ich zdradzieckie wiatry niskich lotów :evil:

PrzemekPyrek

Post autor: PrzemekPyrek » ndz lis 17, 2019 6:34 am

_Piciu_ pisze:
ndz lis 17, 2019 5:39 am
Serio mamy koleją stalkerkę pokroju Maddie.Szybko zaorali jej mózg :D A mówiłem Ci chorągiewko -uważaj na ich zdradzieckie wiatry niskich lotów :evil:
serio ?

_Piciu_

Post autor: _Piciu_ » ndz lis 17, 2019 6:49 am

No niestety ale tak jest.Szybko ją przeorali dosłownie i w przenośni, ale z takim intelektem, nie spodziewałbym się po niej dłuższych oporów przed zostaniem stalkerką.A jeszcze niedawno tu mi pisała, że nigdy nie stanie się chorągiewką bo nie jest podatna na wpływy innych hahaha moja kochana wronko KRA KRA :D :D i że nie widzi problemu w siedzeniu na szambie.Skoro nie widzisz problemu w stalkingu devil to nie mamy o czym gadać.Chętnie wymienił bym literkę "v" z twojego nicku na literkę "b".Bardziej byś pasowała do szamba i grupy stalkerów, którą reprezentujesz :D
Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2019 7:46 am przez _Piciu_, łącznie zmieniany 3 razy.

ODPOWIEDZ