Przestań płakać na tamtym forum. Stwierdziłem fakty. Może i nie obgadujesz innych na trans, ale wpisałaś się doskonale w tamto forum i wyśmiewanie innych.Devil0255 pisze: ↑śr lis 13, 2019 1:26 amNie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.
Jedna laska z su
Re: Jedna laska z su
Doładnie!! zajmijcie się własnymi transmisjami , bo wcale nie jesteście lepsze od innych dziewczynmiaoooooiu pisze: ↑wt lis 12, 2019 6:52 pmNie będę podawać jej niku, jeszcze nie , ale jak nic sie nie zmieni to wstawie tutaj o niej temat na pół strony. Mianowicie pedna laska która transmituje późnymi wieczorami, obgadyje inne transmitujące, i to za każdym razem kiedy do niej wejde. A najlepsze jak mówi " nie lubie nikogo obgadywać ale..." i tu sie zaczyna.. zamiast skupić sie na swojej transmisji to wchodzi i obczaja inne, potrafi nawet transmitując wejsc na transmisje grupową i wtedy obgadywać. Zmień swoje nastawienie bo sama transmisje masz monotonne i sztuszne
-
Nie chodzi o Ciebie, ale o jedną typiarke z psami. Uwarzajcie na nią dziewczyny, chyba nie ma transmitującej którą by nie obgadała.
Ale my doskonale wiemy.Od siedzenia na szambie zaczynasz byc stalkerką jak Maddie.Jednak tak jak myslalem zakraczesz jak i one hehehe I te glupie tlumaczenia ja tylko dodaje kilka slow o transmitujacej nie nazwalabym tego obgadywaniem hahaha Maddie tez dodawala kilka slow od siebie o transmitujacych i wiesz jak to nazywamy -stalking-ale pewnie na szambie nazywaja to konstruktywna krytyka tzw. zaoranie innych

Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2019 6:30 am przez _Piciu_, łącznie zmieniany 5 razy.
-
No niestety ale tak jest.Szybko ją przeorali dosłownie i w przenośni, ale z takim intelektem, nie spodziewałbym się po niej dłuższych oporów przed zostaniem stalkerką.A jeszcze niedawno tu mi pisała, że nigdy nie stanie się chorągiewką bo nie jest podatna na wpływy innych hahaha moja kochana wronko KRA KRA
i że nie widzi problemu w siedzeniu na szambie.Skoro nie widzisz problemu w stalkingu devil to nie mamy o czym gadać.Chętnie wymienił bym literkę "v" z twojego nicku na literkę "b".Bardziej byś pasowała do szamba i grupy stalkerów, którą reprezentujesz 

Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2019 7:46 am przez _Piciu_, łącznie zmieniany 3 razy.