_Arianna_
Szkoda, że nie ma swoich pomysłów.
Maddie jaka wkurzona, ze zeton odplynie od niej hahah już zatrudniła swojego przydupasa stalkera shape89 zeby ją "zaoral".Ona kopiuje Maddie?Przecież samej Maddie nie da się skopiować bo to wierna "kalka" takti i innych transmitujacych.Nie miala pomyslu na siebie to musiala skopiować od innych.Mysle, ze to bardziej Maddie jest jej kopią niż odwrotnie.Z takim intelektem nie spodziewalbym sie zeby ktokolwiek chciał ją kopiować bo by sobie strzelil w kolano.Wiec to raczej Maddie skopiowala ją z czego jest znana na su jak i ze stalkerswa w zazdrosci o zetony ladniejszych kobiet od niej czyli prawie calego su
A Maddie ma swoje pomysly? Przypomnij mi ktore? szybciutko odpowiem Ci od kogo to skopiowala Oryginalna Maddie, ktora skopiowala nawet swoj nick nie mowiac juz o kopiowaniu cudzych zdjęć i samych pomyslow na transmisje Kolo jesteś po prostu bezczelny albo zakochany.Innej opcji nie widzę bo głupek nawet dostrzeże w Maddie kalko-kopię innych transmitujacych.
Jakoś nie zauważyłem, żeby Maddie kopiowała coś z su od innych, wkurwia mnie trochę jej narcyzm ale jak widzisz, to inne dupy kopiują od niej, a nie odwrotnie_Piciu_ pisze: ↑ndz lis 17, 2019 4:56 amA Maddie ma swoje pomysly? Przypomnij mi ktore? szybciutko odpowiem Ci od kogo to skopiowala Oryginalna Maddie, ktora skopiowala nawet swoj nick nie mowiac juz o kopiowaniu cudzych zdjęć i samych pomyslow na transmisje Kolo jesteś po prostu bezczelny albo zakochany.Innej opcji nie widzę bo głupek nawet dostrzeże w Maddie kalko-kopię innych transmitujacych.
-
i tobie pierwszemu pewnie rozlozyla nogi jestes taki czarujacy? jakies slabe te twoje dociny, jeden tam stara sie od lat obsypuje ja niezlymi kwotami volvo cz yjak mu tam ciągle nie poddaje się, a i tak nie poruchal