Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

NI_KOL

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
KiepskoMamZryjem

Re: NI_KOL

Post autor: KiepskoMamZryjem » sob lis 16, 2019 9:08 am

I oby nigdy Cię to nie zainteresowało poprzez ataki innych :D

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » sob lis 16, 2019 9:09 am

TYLE NAPISZEM NIEINTERESUJE MA TO ;) napisalam co chcialam ;) dzienkujem i tobie a papa :D

LovelyAsshole_never_dies

Post autor: LovelyAsshole_never_dies » sob lis 16, 2019 12:57 pm

ha ha ha, musisz wiecej gadac Nikol i pisac bo po prostu te twoje gadanie jest slodsze nawet od twojego ciałka :)

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » sob lis 16, 2019 1:16 pm

Hihi dzienkujem :*

_666_

Post autor: _666_ » sob lis 16, 2019 11:53 pm

NI_KOL pisze:
sob lis 16, 2019 9:05 am
Kochanie napiszem ci nato asi tyle ;) Ani newiem čo mám nato wlasnie napisac hihi mnie to jest wlastnie jedno ani newiem o co chodzi ;) i nemyslim že maddie taká jest i takie cos by robila ;)preciez každý si zarabia na tym show upie jak wie ktos mienej ktos wiencej ;) i po čo by kogos interesowalo že a ona má duzo idzem jej cos robic ;) Každý má swoje zycie každý si robí co chce a jako chce ;) fórum jest dla tego aby písali ci sie podoba albo nepodoba trzeba pryjmowac i hejty zawse bendu hejty ale jest to tylko fórum ;) DZIENKUJEM WAM ZA LADNE KOMENTARZE ALE TOTO COS NAPÍSAL MNIE NEINTERESUJEE ;)
Nie przejmuj się tym co pisze ten debil. On każdej dziewczynie w temacie obraża. W dodatku ktoś podszywa się pod Maddie i robi za nią spam. To ściema. Nie zwracaj uwagi.

_Piciu_

Post autor: _Piciu_ » ndz lis 17, 2019 1:35 am

Tylko ja jej tu nigdzie nie obrazilem panno camwhore Maddie o 13 twarzach.Mogłabyś chociaz raz coś ze zrozumieniem przeczytac albo ktorys przudupas Ci wytlumaczył o co kaman miernoto.Przestrzegalem ją tylko przed Tobą striptizerko Maddie bo każdy wie do czego jesteś zdolna stalkerko.Na szczęście już Wam z nią nie wyjdzie.Niezatapialny nie da Wam jej zaorać stalkerzy Maddie.Przykro mi :twisted:

nrrxx

Post autor: nrrxx » ndz lis 17, 2019 12:51 pm

LovelyAsshole_never_dies pisze:
sob lis 16, 2019 12:57 pm
ha ha ha, musisz wiecej gadac Nikol i pisac bo po prostu te twoje gadanie jest slodsze nawet od twojego ciałka :)
To prawda, jest coś fajnego w jej mowie :p

MajkelToronto

Post autor: MajkelToronto » wt lut 04, 2020 5:26 pm

Wybacz ale priv z toba to była porażka .Buzia ładna nic wiecej :?

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » wt lut 04, 2020 6:54 pm

Nie wsystkym musze sie podobac 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 hihi ale dzieki ze napisales 😀😀😀😀 komus sie podoba komus nie 😀😀😀 tylko to mozem ci nato odpowiedzec hihi ☺️☺️☺️☺️

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » wt lut 04, 2020 6:57 pm

Jak by to wyglondalo abym sie calemu show upu podobalam 😀😀😀😀 to sie nedá😀

ODPOWIEDZ