Po Twoich wypowiedziach u wielu dziewczyn widać iż zbyt inteligentnym człowiekiem to Ty nie jesteś

Dzisiaj jest czw cze 26, 2025 6:23 pm
Post autor: Magda567 » pt lis 15, 2019 11:49 am
Po Twoich wypowiedziach u wielu dziewczyn widać iż zbyt inteligentnym człowiekiem to Ty nie jesteś
Post autor: robertxxx » pt lis 15, 2019 11:50 am
to nie jest strona do randkowania, żeby ktoś patrzył na wnętrzeMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Ogarnijcie się co niektórzy i spojrzcie najpierw na siebie...
Post autor: Magda567 » pt lis 15, 2019 11:54 am
Po wypowiedziach można stwierdzić czy dziewczyna oprócz wyglądu ma też coś w głowie.robertxxx pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:50 amto nie jest strona do randkowania, żeby ktoś patrzył na wnętrzeMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Ogarnijcie się co niektórzy i spojrzcie najpierw na siebie...![]()
Post autor: robertxxx » pt lis 15, 2019 11:56 am
spora częsc myśle ze jednak wchodzi oglądać i ma różne preferencje, chociaz ja tam nie rozumiem tych po co np siedzi u Ciebie jak mu nie pasuje, ma tyle innych, później bez sensu tylko takie komentarze są
coś wydaje mi się ze znowu zbili jeden temat na 2 stone, nie wiem po co jak zaraz ktoś tam napisze i znowu bedzie na górze
Post autor: shape89 » pt lis 15, 2019 12:21 pm
Masz kłopoty z kręgosłupem przez te wielkie cyce, więc warto zainwestować w operację i może zmniejszyć je, a nie siedzieć na dupie i narzekać wiecznie. Wsadzaj lusha w cipe i zacznij zarabiać, a nie robić sobie durne tatuaże i pierdolić smuty, że nie możesz ćwiczyć. Co to za facet, który pozwala się Tobie bryndzlować na showupieMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Post autor: Magda567 » pt lis 15, 2019 12:32 pm
shape89 pisze: ↑pt lis 15, 2019 12:21 pmMasz kłopoty z kręgosłupem przez te wielkie cyce, więc warto zainwestować w operację i może zmniejszyć je, a nie siedzieć na dupie i narzekać wiecznie. Wsadzaj lusha w cipe i zacznij zarabiać, a nie robić sobie durne tatuaże i pierdolić smuty, że nie możesz ćwiczyć. Co to za facet, który pozwala się Tobie bryndzlować na showupieMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Ogarnijcie się co niektórzy i spojrzcie najpierw na siebie...![]()
Post autor: shape89 » ndz lis 17, 2019 12:35 pm
Każda potwora , znajdzie swego amatoraMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.
Post autor: Magda567 » ndz lis 17, 2019 12:40 pm
Ja już z Wami nie dyskutuje bo to nie ma sensushape89 pisze: ↑ndz lis 17, 2019 12:35 pmKażda potwora , znajdzie swego amatoraMagda567 pisze: ↑pt lis 15, 2019 11:43 amCzytając niektóre komentarze nie wiem czy płakać, a może się śmiać. Serio patrzycie tylko na wygląd a nie to co kobieta ma w środku, jaka jest ? A nie pomyślisz że być może mam kłopoty ze zdrowiem, kregoslupem i nie mogę pójść na siłownie? Nie muszą się Tobie podobac moje piersi, najważniejsze że mój facet je uwielbiaI kocha mnie za to jaka jestem, nie patrząc gdzie mam za dużo tłuszczu.