Na początku lushe tyle kosztowały, więc mogła dać 700 zł, bo swojej lasce też kupiłem za tyle jak tylko się na rynku pojawiły.
StellaStar
Ja swój też kupiłam za 680 i to we wrześniu ale lush 2 i normalnie w sexshopie, pewnie internetowych są tańsze ale nie chciało mi się czekać

-
Tak Cię swędziała?Devil0255 pisze: ↑czw paź 31, 2019 10:34 pmJa swój też kupiłam za 680 i to we wrześniu ale lush 2 i normalnie w sexshopie, pewnie internetowych są tańsze ale nie chciało mi się czekać![]()

No wiem do czego piejesz, rozumiem. Fajnie_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pt lis 01, 2019 7:55 pmTak Cię swędziała?.Stella ostatnimi czasy sporo schudla i to widac , ze lepiej się z tym czuje.Teraz jej cyce to naprawdę cyce a nie jakieś tam piersiatka, ktore zlewaly sie jej z brzuchem:)
-
A juz myslalem, ze byłaś "schapana" na zeton z lush-owych transmisji
a tu jednak zwykly swiędzisrom Cię dopadł
Mam nadzieje, że lush daje czadu i już nie myslisz o tym jaki byl drogi tylko jaki jest dobry 

Po jej gadce zauważyć można, że IQ poniżej przeciętnego ma. Mimo, że maskę ma, z twarzy można rozpoznać, jak dla mnie słaba, cyckami jedynie nadrabia, bo cipa brzydka i cała w syfach.
-
Zadufana w sobie. Dzisiaj na trans stwierdziła jaka z niej 'osa' ze jest na pierwszym miejscu. Ona potrzebuje milionów od 'nas' a nie tysięcy
może ciało ma ładne ale to tylko tyle.