Pacmann to msciwy stary zgorzknialy 40letni kawaler ktory za odmowienie mu priv potrafi naklamac ,zbluzgac z blotem i oczernic kobiete tylko dlatego ze mu dala bana i nie chce miec z tym czlowiekiem nic wspolnego.Pozdrawiam:)
jeny84
Re: jeny84
Ostatnio zmieniony śr lis 13, 2019 4:30 pm przez JENY84, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy wejsc na jego profil i zobaczyc ze dostal 600 zetonow spowrotem .Klamca oszust jakich malo na tym portalu,Nie moze sie pogodzic z tym ze ma bana dozywotniego u mnie:
ale co sie dziwic jak ktos tyle cpa i w zyle daje to mozg nie pracuje jak powinien: 

Ostatnio zmieniony śr lis 13, 2019 3:33 pm przez JENY84, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Kto tu jest oszustem ?? Na profilu miala screen (sam widzialem) komu zostaly zwrocone zetony. Cięło Ci priv ? a może to wina Twojego neta a nie jej, Zanim zgłosisz kogoś to się upewnij ze masz ku temu powody. Nie dziw sie jak potem Cie banuja bo nikt nie lubi podpierdalaczy. Z tego co tu czytam to ładny z Ciebie wyjeb, Nie podoba Ci sie, nikt nie kaze Ci tu siedziec. Dostałeś kosza to wez to na klate jak facet a nie mścisz sie jak pizda i jeszcze oczerniasz na forum. Koniec koncow sam na siebie bata zakreciles
P.S. I dobrze ktoś napisał. Najpierw wypisujesz jak ją ubustwiasz a potem jedziesz jak po psie. Lecz się bo masz coś chyba z deklem
P.S. I dobrze ktoś napisał. Najpierw wypisujesz jak ją ubustwiasz a potem jedziesz jak po psie. Lecz się bo masz coś chyba z deklem
-
https://showup.tv/profile/JENY84 a to najlepszy dowód kto tu wali w chuja. Jeny84 jesteśmy z Tobą. Do mnie też przychodził ten pojebaniec i ma bana. Nie wiem jak można wytrzyamć z takim pojebem.
Da radę prywatny seans ?Katarzynkka pisze: ↑śr lis 13, 2019 9:15 pmhttps://showup.tv/profile/JENY84 a to najlepszy dowód kto tu wali w chuja. Jeny84 jesteśmy z Tobą. Do mnie też przychodził ten pojebaniec i ma bana. Nie wiem jak można wytrzyamć z takim pojebem.
-
Oczywiście, ze nie jest normalny. Byl u mnie kilka razy na pokazie, mowie spoko. Przychodzi placi konkretnie wie czego chce. Pozniej zaczely sie robić pojebane akcje. Wchodzil na ogolny z życzeniami jakby nie wiem był Panem transmisji, a wydal w ciagu powiedzmy roku 3 razy po 50 zl .
Pozniej zaczelo się robić jeszcze dziwniej, ale mowie spoko wpadal , privki bral bede tolerować w miare. Zaczynał przychodzić mi pierdolić na inne dziewczyny, on myslal ze sobie koleżanke na pogaduchy znalazł. Powiedzialam mu kilka razy wypad, wracał oburzony. Czlowiek zdecydowanie niezrównoważony. Dziewczyny z dytansem do niego. To jest czlowiek uzależniony od lansu, ważności, showupowy celebryta.
Koniec końców, zbanowałam go. Niestety, nawet zbyt dlugo zwlekalam. Z tego co wiem, jest jeszcze kilka dziewczyn, ktore zrobily podobnie.
Także ja wierze Jeny, bo poznalam tego gościa na wylot.
Pozniej zaczelo się robić jeszcze dziwniej, ale mowie spoko wpadal , privki bral bede tolerować w miare. Zaczynał przychodzić mi pierdolić na inne dziewczyny, on myslal ze sobie koleżanke na pogaduchy znalazł. Powiedzialam mu kilka razy wypad, wracał oburzony. Czlowiek zdecydowanie niezrównoważony. Dziewczyny z dytansem do niego. To jest czlowiek uzależniony od lansu, ważności, showupowy celebryta.
Koniec końców, zbanowałam go. Niestety, nawet zbyt dlugo zwlekalam. Z tego co wiem, jest jeszcze kilka dziewczyn, ktore zrobily podobnie.
przegrzane_gary pisze: ↑śr lis 13, 2019 9:24 pmOczywiście, ze nie jest normalny. Byl u mnie kilka razy na pokazie, mowie spoko. Przychodzi placi konkretnie wie czego chce. Pozniej zaczely sie robić pojebane akcje. Wchodzil na ogolny z życzeniami jakby nie wiem był Panem transmisji, a wydal w ciagu powiedzmy roku 3 razy po 50 zl .
Dokladnie, u mnie sytuacja z tym dziwakiem wygladała tak samo, LoL... Zresztą jest nas o wiele więcej po takich chorych przygodach. Privki za grosze, a wymagania jak przy godzinnym pokazie, do tego wydziwianie z pozami, nie wspomnę już o chorym fetyszu z OKULARAMI PRZECIWSŁONECZNYMI (kuzwa nie dalo sie czata czytac na privku w okularach i w tych dziwnych pozach z daleka, LoooL!).
Laski, uwaga na tego czuba, od razu sugeruje BANA, spokojnie oszczedzicie sobie stresu i czas