jeny84
Re: jeny84
Bardzo sympatyczna ładna dziewczyna warto poznać bliżej na priv ,pacek na ciebie wszystkie lecą tylko co maja w reku hehehehe 

Pacek ogarnij się bo wisi nad tobą blokada a ja się nie wstawię u Jeny84 za ciebie sam na to pracujesz by ja dostac tymi głupkowatymi wpisami.
Jeny ma więcej taktu i kultury, i zna żarty ale za dużo sobie pozwalasz.
Ciało ma boskie nie jedna może pozazdrościć ale i też ma bardzo dobre serce jak znosi takiego imbecyla jak ty pacek
Jeny ma więcej taktu i kultury, i zna żarty ale za dużo sobie pozwalasz.
Ciało ma boskie nie jedna może pozazdrościć ale i też ma bardzo dobre serce jak znosi takiego imbecyla jak ty pacek

Dzieki notesyre :)masz racje po czesci .Bylo tak ze wbil sie na priv internet mu nie dzialal zglosil mnie zetony do niego wrocily..wiec w czym problem?,ale Pan Pakman przyszedl na ogolny rzucil mi 600 zetonow jak by nigdy nic a za dwa dni chcial priv za to.Odmowilam to kazal mi je oddac bo inaczej mnie opisze na forum,Oddalam zetony co potwierdzeniem jest skrin na moim profilu z wyslaniem zetonow Mozna sprawdzic,Na pewno skrina usune bo wstyd sie przyznac ze sie go zna
...Wkurzony ze wiecej priv nie bedzie mial to pisze rozne bajeczki

-
Nie przejmuj się tym Panem w ogóle. Każda z nas, u której bywał Pan pacman dobrze wie o czym mówisz. U mnie i pewnie u większości już ma bana, bo jest niezrównoważony. Oby mniej tego typu osób na tym portalu. Pozdrawiam