Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SUKA_69 ŚWIETNA DZIEWCZYNA, BARDZO MIŁA,PRACOWITA I NATURALNA BEZ ZBĘDNEGO AKTORSTWA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
lubiesieruchacxxx

SUKA_69 ŚWIETNA DZIEWCZYNA, BARDZO MIŁA,PRACOWITA I NATURALNA BEZ ZBĘDNEGO AKTORSTWA

Post autor: lubiesieruchacxxx » pt lis 08, 2019 7:46 pm

Kiedy zobaczyłem te piersi, duże i foremne to mowę mi odebrało, zgrabne nogi dopełniły resztę. Arystokratka w każdym calu, też czułem się jak ktoś wyróżniony. Wyrafinowana w seksualnych doznaniach oddawała w pełni to co jej dawałem. Doświadczona i inteligentna. w pełni polecam. :D

francois34

Post autor: francois34 » pt lis 08, 2019 8:54 pm

Zgadzam się z poprzednikiem, polecam wszystkim tę dziewczynę, bo nie odwiedzić jej to wielka strata. Czas płynie wolno, miło, bardzo sympatycznie. Trafiając w jej ręce zapominasz o świecie, który przytłacza cię na co dzień, a najlepsze dla faceta jest to, gdy widzi, że partnerka przeżywa to równie mocno jak on sam i bez udawania kończy razem z tobą.

Jankes_13

Post autor: Jankes_13 » sob mar 05, 2022 8:12 pm

Dobre buhahaha ... Obydwa profile utworzone jeden po drugim w ciągu godziny i obydwa wygasiły dalszą aktywność po napisaniu postów Styl pisania wyklucza żeby to były dwie inne osoby ale jak widać autoreklama nie pomogła i suka_69 stała się inną Nikolą 😁

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » pt mar 25, 2022 11:06 pm

nadaje jeszcze?

ODPOWIEDZ