Transmisje ogólne.
-
Transmisje ogólne.
Dziewczyny jesteście za opłatą by wejść na poszczególne transmisje? Masa facetów nie wydaje w ogóle żetonów tylko oglądają za darmo. Nie chodzą na privy,nie dokładają się do celu. Uważam, że showup powinien wprowadzić zmiany. Transmitujące jesteście za? Tak/nie.
Gdyby showup wprowadził coś takiego to dla niektórych dziewczyn, które już teraz nie mają zbyt wielkiej widowni oznaczałoby to pewnie koniec kariery na SU.
Transmisje ogólne są od tego, żebyśmy mogli wejść i zobaczyć z kim mamy do czynienia, gdybym miał zacząć płacić tylko za to, że wejdę do kogoś na ogół, to już nigdy nie wszedłbym do nikogo u kogo wcześniej nie byłem, bo sama miniaturka na głównej stronie to jest żadna zachęta do wzięcia priwa.
Jeżeli ktoś czuje, że to nie fair jak część osób sobie siedzi na ogóle i patrzy bez dorzucania się, to cele z ogólnej można usunąć i zostawić same priwy/grupowe.
Swoją drogą, to nie do końca właściwy dział na ten temat.
Transmisje ogólne są od tego, żebyśmy mogli wejść i zobaczyć z kim mamy do czynienia, gdybym miał zacząć płacić tylko za to, że wejdę do kogoś na ogół, to już nigdy nie wszedłbym do nikogo u kogo wcześniej nie byłem, bo sama miniaturka na głównej stronie to jest żadna zachęta do wzięcia priwa.
Jeżeli ktoś czuje, że to nie fair jak część osób sobie siedzi na ogóle i patrzy bez dorzucania się, to cele z ogólnej można usunąć i zostawić same priwy/grupowe.
Swoją drogą, to nie do końca właściwy dział na ten temat.
Fakt, że masa facetów nic nie rzuca, tylko patrzą i jeszcze to oni mają najwieksze wymagania
ale jednak trzeba wejść na transmisje ogólną by zobaczyć czy dana dziewczyna jest tą,którą chce oglądać na privie. Sama miniaturka to zdecydowanie za mało. Trzeba zobaczyć jak sie porusza, jaki ma głos, albo czy jest chamska czy miła, jak kusi faceta.

Poważnie chcesz siedzieć sama ze sobą?
Priv? Nie masz i nie robisz, nawet jak pytają
Cele? nie robisz, wpisujesz tylko że klaps, pytali o więcej, nie dodajesz
Grupowe? raz na jakiś czas robisz i to "taniec" jeśli faktycznie to jest taki taniec jak dzisiaj robiłaś na ogólnej, to nie dziw się ze nie ma chętnych i to jeszcze z małej ilości ludzi chcesz żeby spora cześć to były bilety
ps. inne dziewczyny pewnie by chciały dostawać żetony za to że już są, ale wiedzą ze tak nie bedzie, przez to nie banują zaraz wszystkich jak Ty
Jakie masz podejście do ludzi tutaj na forum czy na transmisjach, to nie dziw się ze nie ma za bardzo chętnych
ps2. @ kochaina_ - nie wiem dlaczego takich pieniaczy nie banujecie, szybko bedziecie miały spokoj
Priv? Nie masz i nie robisz, nawet jak pytają
Cele? nie robisz, wpisujesz tylko że klaps, pytali o więcej, nie dodajesz
Grupowe? raz na jakiś czas robisz i to "taniec" jeśli faktycznie to jest taki taniec jak dzisiaj robiłaś na ogólnej, to nie dziw się ze nie ma chętnych i to jeszcze z małej ilości ludzi chcesz żeby spora cześć to były bilety
ps. inne dziewczyny pewnie by chciały dostawać żetony za to że już są, ale wiedzą ze tak nie bedzie, przez to nie banują zaraz wszystkich jak Ty

Jakie masz podejście do ludzi tutaj na forum czy na transmisjach, to nie dziw się ze nie ma za bardzo chętnych
ps2. @ kochaina_ - nie wiem dlaczego takich pieniaczy nie banujecie, szybko bedziecie miały spokoj
-
Miniaturka zachęca i to bardzo zwłaszcza jak widac twarz. Powinni wprowadzić chociaż opcję oglądania za darmo przez 5 minut a później jakikolwiek napiwek za dalsze oglądanie.
-
Bany nic nie dają nadal wchodzą jak założą nowe konto i oprócz patrzenia za darmo nic nie wnoszą do tego portalu.
-
Każdy widz chce coś zobaczyć a jak zapłaci ktoś inny to reszta już zaspokoi swoją ciekawość i dojdzie więc nie widzą sensu żeby płacić. Tylko, że niektóre laski kręci duża widownia co nie oznacza, że nie oczekują nagrody za swój pokaz na ogólnym.
robertxxx czasem za dużo do banowania i nie jestem az tak nerwowa 
Kicia wygląd owszem jest wazny ale ktos może byc piękny, a np. miec drewniane ruchy, które są zniechęcajace lub miec glos nie do zniesienia.No prędzej ten drugi pomysł, że po jakimś czasie powinni się dorzucić zamiast walic konia na sępa.

Kicia wygląd owszem jest wazny ale ktos może byc piękny, a np. miec drewniane ruchy, które są zniechęcajace lub miec glos nie do zniesienia.No prędzej ten drugi pomysł, że po jakimś czasie powinni się dorzucić zamiast walic konia na sępa.
-
I uwierzcie mi każdą laskę to irytuje z czasem. Dlatego uważam, że zmiana jest potrzebna przynajmniej na jakiś dłuższy czas próby. Wtedy Ci wszyscy uzależnieni od showupa byliby zmuszeni płacić.
- DigitusMedius
Głupota. Wielu moich stałych widzów czasami nie ma żetonów, a ja po prostu lubie z nimi gadać. Jak Ci się kasa nie zgadza to zacznij być miła, zabawna, asertywna oraz prezentuj ciekawie swoje ciało. Jeśli ofem pokazujesz, że chodzi Ci tylko o kase to nie licz na to, że ją dostaniesz. Nikt nie lubi pazernych osób. Ostatnio miałam mało osób na grupowej wiec dałam 10 przypadkowym osobom bilety i było bardzo fajnie. Ja zyskałam ich sympatię, a oni mieli darmowy pokaz.