Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

susu666

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Daniellll87

Re: susu666

Post autor: Daniellll87 » śr lis 12, 2025 12:59 am

Bartek82_ pisze:
wt lis 11, 2025 11:25 pm
Daniellll87 pisze:
wt lis 11, 2025 10:58 pm
Bartek82_ pisze:
wt lis 11, 2025 10:44 pm
Jak się wolicie nabierac że ponad 30 latka udaje malolatke, słyszałem jej grubszy głos, a potem zmieniła na dziecinny sztuczna jest nie naturalny głos , laska wredna niemiła wymusza żetony , w dodatku widać po szyi jej wiek, że ma ponad 30 lat, widać że się zaniedbała sporo jej się przytyło
Ja się nie nabieram bo z wyglądu nie przypomina 30 + , nawet na jej nagraniach w sieci podpisanych Dirtylittlesecret wygląda jak gówniara ! I niby po tych kilku latach miała by się zestarzeć o 10 lat? Porównując ją do valkiriamasen to ta druga robi ludzi w chuja z głosem i to konkretnie bo valkiria w rzeczywistości ma gruba 30 + co można zobaczyć na jej starych nagraniach gdy nadawała po innym nickiem , twarz i głos to udowodniły a teraz udaje niewinną 20 latkę

Wnioskując po Twojej wypowiedzi można tylko jedno się domyślić że Daniellll87 to susu666 podpisuje się z męskiego nicka i broni sama siebie żeby nikt się nie dowiedział że ma ponad 30 lat i zmienia głos idź dziewczyno na transmisję i dalej udawaj ten głos małolatki niech się nabierają te dzbany hahaha szkoda mi słów na Ciebie,
Ty tak na poważnie?!!! hahaha Stary! Po prostu nie mam na czym oprzeć tezy że ona ma 30 + Nawet po tej szyi o której pisałeś nie da się tego stwierdzić , ale typ...

Bartek82_

Post autor: Bartek82_ » śr lis 12, 2025 6:59 am

Daniellll87 pisze:
śr lis 12, 2025 12:59 am
Bartek82_ pisze:
wt lis 11, 2025 11:25 pm
Daniellll87 pisze:
wt lis 11, 2025 10:58 pm

Ja się nie nabieram bo z wyglądu nie przypomina 30 + , nawet na jej nagraniach w sieci podpisanych Dirtylittlesecret wygląda jak gówniara ! I niby po tych kilku latach miała by się zestarzeć o 10 lat? Porównując ją do valkiriamasen to ta druga robi ludzi w chuja z głosem i to konkretnie bo valkiria w rzeczywistości ma gruba 30 + co można zobaczyć na jej starych nagraniach gdy nadawała po innym nickiem , twarz i głos to udowodniły a teraz udaje niewinną 20 latkę

Wnioskując po Twojej wypowiedzi można tylko jedno się domyślić że Daniellll87 to susu666 podpisuje się z męskiego nicka i broni sama siebie żeby nikt się nie dowiedział że ma ponad 30 lat i zmienia głos idź dziewczyno na transmisję i dalej udawaj ten głos małolatki niech się nabierają te dzbany hahaha szkoda mi słów na Ciebie,
Ty tak na poważnie?!!! hahaha Stary! Po prostu nie mam na czym oprzeć tezy że ona ma 30 + Nawet po tej szyi o której pisałeś nie da się tego stwierdzić , ale typ...

Widocznie za mało widziałeś w życiu że nie potrafisz odróżnić kobiety która robi z siebie malolatke a na karku ma 30+ , a jej głos to jakby ją zęby bolały tak zmienia go hahaha nie wiem czy śmiać się czy płakać

ODPOWIEDZ