Zgłaszają naruszenie bez powodu !
-
Zgłaszają naruszenie bez powodu !
Witajcie.. Coraz czesciej na koniec priva zostaje zgłoszona transmisja BEZ POWODU!
Ktos sobie obejrzy i CYK !
Wrzucajcie pod tym postem NICKI tych osob zeby inni widzieli z kim mają doczynienia ...
Na szczescie poki co zetony zostają zwrócone ale takie osoby tylko nerwy szarpią ....
...
Ktos sobie obejrzy i CYK !
Wrzucajcie pod tym postem NICKI tych osob zeby inni widzieli z kim mają doczynienia ...
Na szczescie poki co zetony zostają zwrócone ale takie osoby tylko nerwy szarpią ....
...
-
Widze że nikt nie napisze
1. Notsoimportante
2. kazior04
3. Slodziak1978
4. Mis_uszatek8837
1. Notsoimportante
2. kazior04
3. Slodziak1978
4. Mis_uszatek8837
Drakaris_91Jagodzianka5 pisze: ↑czw sie 07, 2025 1:20 pmWidze że nikt nie napisze
1. Notsoimportante
2. kazior04
3. Slodziak1978
4. Mis_uszatek8837
tez wchodzi popatrzy jak wyglądasz i po minucie pisze ze zacina zgłasza nadużycie
benzoos
soyle
rysiek_kowalski no ten to w ogóle ma akcje robi screnn twojej transmisji potem drukuje sobie nasze zdjęcia wiec tez uważajcie zgłosiłam go ale czy cos z tym zrobią nie mam pojęcia
następny The_derek
soyle
rysiek_kowalski no ten to w ogóle ma akcje robi screnn twojej transmisji potem drukuje sobie nasze zdjęcia wiec tez uważajcie zgłosiłam go ale czy cos z tym zrobią nie mam pojęcia
następny The_derek
Ostatnio zmieniony czw paź 02, 2025 12:25 pm przez Lena87, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko przez to że su ma ciągły problem z kamerkami i użytkownicy zaczęli to nadużywać, nawet gdy kam działa to zgłaszają A dziewczyny nie wiedzą czy to ich wina że obrazu nie widać, proponuję robić normalnie priv i się nie przejmować. Użytkownik zawsze może zgłosić sobie priv jeśli stwierdzi że coś nie działa.