Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu
Re: Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu
lubie ostry rimm i Public sex, moze jest ktos lubiacy takie fetysze jak ja .zapraszam
-
Jestem z natury dominującym mężczyzną – o silnej woli, asertywnym i zawsze kontrolującym. Ale ostatnio rośnie we mnie inna ciekawość. Chcę zbadać, jak to jest zrezygnować z tej kontroli... poddać się, być posłusznym, być własnością.
Szukam pewnej siebie, otwartej kobiety, która wie, czego chce – kogoś, kto z przyjemnością doprowadziłby mężczyznę takiego jak ja do uległości. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczony, czy po prostu ciekawy, jestem otwarty na budowanie tego doświadczenia razem, krok po kroku, z zaufaniem i jasnymi granicami.
Niezbędna jest dyskrecja, szacunek i wzajemna zgoda. Nie jestem tu dla gier – chcę czegoś prawdziwego, intensywnego i głęboko transformującego.
Porozmawiajmy. Kto wie, co możemy odkryć, gdy role się odwrócą?
Szukam pewnej siebie, otwartej kobiety, która wie, czego chce – kogoś, kto z przyjemnością doprowadziłby mężczyznę takiego jak ja do uległości. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczony, czy po prostu ciekawy, jestem otwarty na budowanie tego doświadczenia razem, krok po kroku, z zaufaniem i jasnymi granicami.
Niezbędna jest dyskrecja, szacunek i wzajemna zgoda. Nie jestem tu dla gier – chcę czegoś prawdziwego, intensywnego i głęboko transformującego.
Porozmawiajmy. Kto wie, co możemy odkryć, gdy role się odwrócą?