Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Czy gdy już ruszy payredeem na Su będzie można wypłacać na konto zen?
-
- Partner
Tak, zweryfikowaliśmy już parę takich kont.nektar_ynka_ pisze: ↑ndz mar 26, 2023 9:52 pmCzy gdy już ruszy payredeem na Su będzie można wypłacać na konto zen?
-
- Partner
Czekam dalej na info - ale tak jak pisałem, oficjalny komunikat pójdzie od strony Showup.tvrabarbarowy6969 pisze: ↑ndz mar 26, 2023 5:18 pmPayRedeem_SupportPayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:57 amPod koniec tego tygodnia, ale jest to zależne od wielu zmiennych. Oficjalna data rozpoczęcia będzie na pewno ogłoszona przez Showup.tvrabarbarowy6969 pisze: ↑pt mar 17, 2023 5:22 pmPayRedeem_Support
Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?
I jak tam sytuacja? Tydzień się kończy....
-
Na Payredeem trzeba podać taki sam email na który jest założony su czy nie ma różnicy jak adres email się poda?
-
- Partner
Nie, nie musi być taki sam. Zgadzać musi się Twoje imię i nazwisko.HotAngelika pisze: ↑pn mar 27, 2023 10:58 amNa Payredeem trzeba podać taki sam email na który jest założony su czy nie ma różnicy jak adres email się poda?
-
bardzo trudno się zarejestrować i ciągle moje dokumenty są odrzucane(
-
Witam! Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie: jak zweryfikować model z Ukrainy, jeśli nie ma polskiego konta bankowego? Czy na próżno czekam na Payredeem?
Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?wszystkowidze pisze: ↑pn mar 13, 2023 9:42 pmWeryfikacja będzie prowadzona na podstronie wypłat. Wszelkie informacje jak to zrobić zostaną udostępnione w swoim czasie. Prosimy o chwilę cierpliwości.
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
-
- Partner
Dzień dobry. Jeżeli dowód został potwierdzony, to trzeba ponownie nacisnąć "zwiększ poziom" w zakładce "Zwiększ limit konta" na Twoim profilu. Będzie można załączyć dowód adresu zamieszkania.