Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Czarnaxoxo

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Czarnaxoxo » śr mar 22, 2023 11:24 pm

@Administrator

Zastanawia mnie dlaczego wyciąg z konta wam potrzebny?
Konsultowałam się z pewnymi osbami co  znają prawo i tego typu informację nie powinny osobom  postronnym być przekazywane więc nie macie prawa wglądu do wyciągów z banku.
Dostęp do wyciągów z osobistych rachunków przysługuje kontrolującym wtedy, gdy wynika to z upoważnienia
A wy takiego upoważnienie niemacie.

Raz że chcecie skan dowdu a dwa wyciąg z banku
I chociażby na taki wyciągów można brać kredyty i pożyczki.

Dla nie wiedzących warto zagłebić się w temacie " Kredyt na wyciąg z konta
Róźnica jest między historią a wyciągiem
 Historia to po prostu zestawienie wszelkich operacji a natomiast w wyciągu pojawia się jeszcze informacja o początkowym i końcowym saldzie rachunku

Więc moje pytanie :

1. Czy nie wystarczy wam
Byle jaka historia transakcji? Gdzie widać dane? 

2. Jak długo przechowujecie takie dane jak skan dowodu itd?

3. jakie zabezpieczenie i gwarancję mają użytkownicy showUp.tv  że tego typu dane nie zostanie "wykradzione" sprzedane i udostwpione gdzieś? Bo u was w regulaminie takich informacji brakuje.

Awatar użytkownika
_-_XeroX_-_

Post autor: _-_XeroX_-_ » czw mar 23, 2023 12:55 am

@Czarnaxoxo

Cała Procedurę masz opisaną dokładnie na 1 stronie tematu na Forum
viewtopic.php?f=37&t=12762
Ostatnio zmieniony czw mar 23, 2023 12:58 am przez _-_XeroX_-_, łącznie zmieniany 1 raz.

Little_girl

Post autor: Little_girl » czw mar 23, 2023 12:58 am

@PayRedeem co mam wysłać w "oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy" jeśli moje jedyne aktualne pieniądze na ten moment pochodzą z showup? I jak mam to ogółem zrobić, aby zatwierdzili tym razem?

Awatar użytkownika
_-_XeroX_-_

Post autor: _-_XeroX_-_ » czw mar 23, 2023 1:02 am

Little_girl pisze:
czw mar 23, 2023 12:58 am
@PayRedeem co mam wysłać w "oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy" jeśli moje jedyne aktualne pieniądze na ten moment pochodzą z showup? I jak mam to ogółem zrobić, aby zatwierdzili tym razem?
Napisz że pochodzą normalnie z działalności gospodarczej z głównego źródła dochodu.

Czarnaxoxo

Post autor: Czarnaxoxo » czw mar 23, 2023 2:04 am

_-_XeroX_-_ pisze:
czw mar 23, 2023 12:55 am
@Czarnaxoxo

Cała Procedurę masz opisaną dokładnie na 1 stronie tematu na Forum
viewtopic.php?f=37&t=12762
Dziękuje 😊

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 23, 2023 9:25 am

Sexi_Diablica_ pisze:
śr mar 22, 2023 10:34 pm
PayRedeem_Support pisze:
śr mar 22, 2023 6:37 pm
Sexi_Diablica_ pisze:
śr mar 22, 2023 4:17 pm
PayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Musisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)

Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)
Troszke nie rozumiem...czytalam na Forum ze dziewczyny ktore sa z Ukrainy nie musza pokazywac meldunku....dlaczego jest roznica jesli jestem obywatelka Polski to musze zameldowanie potwierdzac...nie wystarczy moj dowod osobisty i konto w polskim banku bez potwierdzenia meldunku?
Użytkownicy z Ukrainy nie muszą pokazać adresu w Polsce na wyciągu z banku, muszą jednak pokazać jakiś dokument potwierdzający miejsce zamieszkania (rachunek za media, telefon etc.) który zgadza się z info które wpisali na konto PayRedeem.

Czy to odpowiada na Twoje pytanie? W razie czego pisz i postaram się wytłumaczyć.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 23, 2023 9:27 am

Batwomen pisze:
śr mar 22, 2023 7:51 pm
are you open this friday payredeem?
I don't know for sure. There will be an annoucement made when the launch date becomes available.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 23, 2023 9:48 am

Little_girl pisze:
czw mar 23, 2023 12:58 am
Na razie jeszcze nie robimy dla użytkowników Showup weryfikacji do drugiego poziomu, na którym jest potrzebne oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy. Jeżeli dokument ten będzie wymagany to poinforumjemy o tym. Dokument dotyczy bardziej użytkowników którzy bezpośrednio wpłacają pieniądze na PayRedeem.

Batwomen

Post autor: Batwomen » czw mar 23, 2023 3:08 pm

and in order to withdraw money from show up to payredem, you need to create some kind of account or card in the application? Or will they go there automatically?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 23, 2023 3:19 pm

Batwomen pisze:
czw mar 23, 2023 3:08 pm
and in order to withdraw money from show up to payredem, you need to create some kind of account or card in the application? Or will they go there automatically?
You will need to gather at least 10,000 żetony and then request a payout through Showup.tv to PayRedeem. You'll also need an account on PayRedeem where you will have to provide your ID and verify a bank account.

Flow is like this: You make 10,000 żetony --> request payout to PayRedeem from Showup.tv --> get Payout eCards on our profile --> request cashout --> transfer goes out to your bank account.

ODPOWIEDZ