Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Sexi_Diablica_

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Sexi_Diablica_ » śr mar 22, 2023 4:17 pm

PayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu

ledyCara

Post autor: ledyCara » śr mar 22, 2023 4:28 pm

Cash_Lola pisze:
pn mar 20, 2023 1:59 pm
PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 1:43 pm
malablondynka22 pisze:
pn mar 20, 2023 10:19 am
@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.

Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:

1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto

Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
Ile np. trwa przelew na revolut?
Czy dobrze zrozumiałam. Żetony z SU będą musiały zostać wysłane na konto payredeem. A z konta payredeem trzeba zrobić przelew na revolut ? Ale to konto revolut nie działa z ukraińskimi kartami. Ja go weryfikowałem przez 3 miesiące i potem muszę podać Polski PESEL. Ale nie mieszkam w Polsce, ale z Ukrainy. Jak to wszystko się stanie???

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » śr mar 22, 2023 6:37 pm

Sexi_Diablica_ pisze:
śr mar 22, 2023 4:17 pm
PayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Musisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)

Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » śr mar 22, 2023 6:40 pm

BettyB pisze:
śr mar 22, 2023 10:40 am
Czy juz znana jest dokladniejsza data startu Payredeem?
Sanderka98 pisze:
śr mar 22, 2023 12:18 pm
czy ktoś wie za kiedy będzie można wypłacać pieniądze za pomocą PR ? czekam już prawie 4 miesiące na możliwość wypłacenia pieniędzy
_III_III_III_ pisze:
śr mar 22, 2023 4:08 pm
PayRedeem_Support

Kiedy zaczniecie realizację wypłat z Showup? Chociaż orientacyjny termin :)
Jak tylko będę miał jakieś konkrety to od razu ogłoszę na tym forum.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » śr mar 22, 2023 6:49 pm

Payredeem mam bardzo ważne pytanie. Jestem na poziomie 1 na waszej stronie.
Ale w poniedziałek wysyłam paszport do centrum wizowego. To oznacza że nie będę miała go na rękach. Czy będę mogła wypłacać kasę? Już nie potrzebujecie ode mnie żadnych danych dla wypłaty?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » śr mar 22, 2023 6:59 pm

ledyCara pisze:
śr mar 22, 2023 4:28 pm
Cash_Lola pisze:
pn mar 20, 2023 1:59 pm
PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 1:43 pm

Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.

Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:

1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto

Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
Ile np. trwa przelew na revolut?
Czy dobrze zrozumiałam. Żetony z SU będą musiały zostać wysłane na konto payredeem. A z konta payredeem trzeba zrobić przelew na revolut ? Ale to konto revolut nie działa z ukraińskimi kartami. Ja go weryfikowałem przez 3 miesiące i potem muszę podać Polski PESEL. Ale nie mieszkam w Polsce, ale z Ukrainy. Jak to wszystko się stanie???
Niestety, nie wiem jak dokładnie działa Revolut na Ukrainie. Z konta PayRedeem możesz zrobić bezpośredni przelew na swoje konto Ukraińskie, jeżeli jest ono poza terenami aktywnie okupowanymi przez Rosję.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » śr mar 22, 2023 7:02 pm

toweliiegirl420 pisze:
śr mar 22, 2023 6:49 pm
Payredeem mam bardzo ważne pytanie. Jestem na poziomie 1 na waszej stronie.
Ale w poniedziałek wysyłam paszport do centrum wizowego. To oznacza że nie będę miała go na rękach. Czy będę mogła wypłacać kasę? Już nie potrzebujecie ode mnie żadnych danych dla wypłaty?
Tak. Jeżeli już pomyślnie podniosłaś limit konta i zweryfikowałaś konto bankowe to żadne dokumenty nie będą potrzebne do realizowania wypłat.

Batwomen

Post autor: Batwomen » śr mar 22, 2023 7:51 pm

are you open this friday payredeem?

Awatar użytkownika
_-_XeroX_-_

Post autor: _-_XeroX_-_ » śr mar 22, 2023 8:43 pm

ale macie problemy z Ukrainy wystarczy w banku wnioskować o konto walutowe PLN i po sprawie jeżeli taki Bank ma w standardzie.
Dużo banków ma kantor i możliwość stworzenia go.

Do @PayRedeem_Support
Skoro obsługuje zagraniczne transakcje to wystarczy dopisać na kartę lub konto IBAN zagraniczny
W Revolut jest opcja zrobienia IBAN PL jak zagraniczny zarówno w banku jest opcja posiadania za DARMO nawet konta zagranicznego w tym Polskiego lub innego.

Sexi_Diablica_

Post autor: Sexi_Diablica_ » śr mar 22, 2023 10:34 pm

PayRedeem_Support pisze:
śr mar 22, 2023 6:37 pm
Sexi_Diablica_ pisze:
śr mar 22, 2023 4:17 pm
Musisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)

Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)
Troszke nie rozumiem...czytalam na Forum ze dziewczyny ktore sa z Ukrainy nie musza pokazywac meldunku....dlaczego jest roznica jesli jestem obywatelka Polski to musze zameldowanie potwierdzac...nie wystarczy moj dowod osobisty i konto w polskim banku bez potwierdzenia meldunku?

ODPOWIEDZ