Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
PayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Czy dobrze zrozumiałam. Żetony z SU będą musiały zostać wysłane na konto payredeem. A z konta payredeem trzeba zrobić przelew na revolut ? Ale to konto revolut nie działa z ukraińskimi kartami. Ja go weryfikowałem przez 3 miesiące i potem muszę podać Polski PESEL. Ale nie mieszkam w Polsce, ale z Ukrainy. Jak to wszystko się stanie???Cash_Lola pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:59 pmIle np. trwa przelew na revolut?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:43 pmŚrodki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.malablondynka22 pisze: ↑pn mar 20, 2023 10:19 am@PayRedeem_Support chciałabym zapytać czy można rozdzialać środki na kilka kont bankowych a także ile bedziemy czekać na przlew od Państwa na konto? Na stronie pisało że jest to dłuższy czas, tak samo jak w rozmowie podkeślał konsultant że czas oczekiwania to nawet do 10 dni.
Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:
1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto
Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
-
- Partner
Musisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)Sexi_Diablica_ pisze: ↑śr mar 22, 2023 4:17 pmPayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)
-
- Partner
Sanderka98 pisze: ↑śr mar 22, 2023 12:18 pmczy ktoś wie za kiedy będzie można wypłacać pieniądze za pomocą PR ? czekam już prawie 4 miesiące na możliwość wypłacenia pieniędzy
Jak tylko będę miał jakieś konkrety to od razu ogłoszę na tym forum._III_III_III_ pisze: ↑śr mar 22, 2023 4:08 pmPayRedeem_Support
Kiedy zaczniecie realizację wypłat z Showup? Chociaż orientacyjny termin :)
- toweliiegirl420
Payredeem mam bardzo ważne pytanie. Jestem na poziomie 1 na waszej stronie.
Ale w poniedziałek wysyłam paszport do centrum wizowego. To oznacza że nie będę miała go na rękach. Czy będę mogła wypłacać kasę? Już nie potrzebujecie ode mnie żadnych danych dla wypłaty?
Ale w poniedziałek wysyłam paszport do centrum wizowego. To oznacza że nie będę miała go na rękach. Czy będę mogła wypłacać kasę? Już nie potrzebujecie ode mnie żadnych danych dla wypłaty?
-
- Partner
Niestety, nie wiem jak dokładnie działa Revolut na Ukrainie. Z konta PayRedeem możesz zrobić bezpośredni przelew na swoje konto Ukraińskie, jeżeli jest ono poza terenami aktywnie okupowanymi przez Rosję.ledyCara pisze: ↑śr mar 22, 2023 4:28 pmCzy dobrze zrozumiałam. Żetony z SU będą musiały zostać wysłane na konto payredeem. A z konta payredeem trzeba zrobić przelew na revolut ? Ale to konto revolut nie działa z ukraińskimi kartami. Ja go weryfikowałem przez 3 miesiące i potem muszę podać Polski PESEL. Ale nie mieszkam w Polsce, ale z Ukrainy. Jak to wszystko się stanie???Cash_Lola pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:59 pmIle np. trwa przelew na revolut?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:43 pm
Środki można rozdzielić na parę kont, ale same "eKarty Wypłat" można tylko łączyć, a nie rozdzielać. Jeżeli chcesz z PayRedeem wypłacić środki na parę kont to musisz wypłacić żetony z Showup odzielnie, żeby otrzymać osobne eKarty na swoje konto PayRedeem.
Np. jeżeli masz 40,000 żetonów i chcesz przesłać na dwa konta to trzeba:
1. Mieć dwa zweryfikowane konta
2. Zrobić wypłatę z Showup na PayRedeem w dwóch transzach - np. jedną na 30,000 żetonów a drugą na 10,000 żetonów
3. W PayRedeem wtedy pojawią się "eKarty Wypłat" na 3,000 PLN i 1,000 PLN
4. Każdą z "eKart Wypłat" przesłać na inne konto
Przelewy będą szły systemem ELIXIR i będą dochodzić do następnego dnia roboczego. Przelewy realizowane na konta zagraniczne będą szły dłużej, w zależności gdzie je wysyłamy.
-
- Partner
Tak. Jeżeli już pomyślnie podniosłaś limit konta i zweryfikowałaś konto bankowe to żadne dokumenty nie będą potrzebne do realizowania wypłat.toweliiegirl420 pisze: ↑śr mar 22, 2023 6:49 pmPayredeem mam bardzo ważne pytanie. Jestem na poziomie 1 na waszej stronie.
- _-_XeroX_-_
ale macie problemy z Ukrainy wystarczy w banku wnioskować o konto walutowe PLN i po sprawie jeżeli taki Bank ma w standardzie.
Dużo banków ma kantor i możliwość stworzenia go.
Do @PayRedeem_Support
Skoro obsługuje zagraniczne transakcje to wystarczy dopisać na kartę lub konto IBAN zagraniczny
W Revolut jest opcja zrobienia IBAN PL jak zagraniczny zarówno w banku jest opcja posiadania za DARMO nawet konta zagranicznego w tym Polskiego lub innego.
Dużo banków ma kantor i możliwość stworzenia go.
Do @PayRedeem_Support
Skoro obsługuje zagraniczne transakcje to wystarczy dopisać na kartę lub konto IBAN zagraniczny
W Revolut jest opcja zrobienia IBAN PL jak zagraniczny zarówno w banku jest opcja posiadania za DARMO nawet konta zagranicznego w tym Polskiego lub innego.
-
Troszke nie rozumiem...czytalam na Forum ze dziewczyny ktore sa z Ukrainy nie musza pokazywac meldunku....dlaczego jest roznica jesli jestem obywatelka Polski to musze zameldowanie potwierdzac...nie wystarczy moj dowod osobisty i konto w polskim banku bez potwierdzenia meldunku?PayRedeem_Support pisze: ↑śr mar 22, 2023 6:37 pmMusisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)Sexi_Diablica_ pisze: ↑śr mar 22, 2023 4:17 pmPayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)