06.07 bieżącego roku wybrałem się na priva za 500 zet, niestety wskutek przerywającego łącza zdecydowałem z transmitującą o przerwaniu priva. Jako że to nie był pierwszy raz to spodziewałem się automatycznego zwrotu żetonów. Niestety pomimo tego że transmitująca wyszła po upływie niecałej minuty, żetony do mnie nie dotarły.
Co można z tym zrobić?
Brak zwróconych żetonów
Tematem postu nie jest problem z połączeniem tylko Brak zwróconych żetonów
Przecież wyraźnie napisał, że się dogadali
pervertedmind tutaj nikt z administracji SU nie udzieli Ci odpowiedzi, napisz do nich na adres e-mail: bok@showup.tv i tam opisz dokładnie całą sytuację.
Więc co to za różnica, które z nich miało problem z łączem i jaki mają odczyt speed?
Przecież wyraźnie napisał, że się dogadali
GORYL jak zawsze próbuje błysnąć, tyle że pervertedmind nie prosi o poradę co do jakości łącza tylko prosi o odpowiedź dlaczego nie dostał zwrotu żetonów w sytuacji gdy nadająca sama wyszła z priva przed jego końcem.pervertedmind pisze: ↑śr lip 08, 2020 10:09 amwskutek przerywającego łącza zdecydowałem z transmitującą o przerwaniu priva
transmitująca wyszła po upływie niecałej minuty, żetony do mnie nie dotarły.
pervertedmind tutaj nikt z administracji SU nie udzieli Ci odpowiedzi, napisz do nich na adres e-mail: bok@showup.tv i tam opisz dokładnie całą sytuację.
Generalnie, żeby dostać zwrot za niedokończonego priwa to osoba robiąca pokaz musi się rozłączyć jako pierwsza, po czym widz musi odczekać 3 minuty przed rozłączeniem się z transmisją (na górze strony pokaże się licznik w pomarańczowym pasku).
Jeśli widz rozłączy się jako pierwszy albo osoba robiąca pokaz wróci przed upływem tego 3 minutowego licznika, to wtedy żetony mogą nadal trafić do nadającej.
W pierwszej kolejności możesz spróbować napisać do dziewczyny z którą miałeś tego priwa jeśli jest w porządku to zwróci ci te żetony, a dalej to tak jak pisał Eksodus musisz pisać do administracji albo przez formularz kontaktowy na głównej stronie albo na maila.
Jeśli widz rozłączy się jako pierwszy albo osoba robiąca pokaz wróci przed upływem tego 3 minutowego licznika, to wtedy żetony mogą nadal trafić do nadającej.
W pierwszej kolejności możesz spróbować napisać do dziewczyny z którą miałeś tego priwa jeśli jest w porządku to zwróci ci te żetony, a dalej to tak jak pisał Eksodus musisz pisać do administracji albo przez formularz kontaktowy na głównej stronie albo na maila.
-
Dziewczyna sama tych zet nie otrzymała, przynajmniej z tego co mi mówiła, z racji na to że miałem zamiar i tak je u niej wydać to nie sadze by jej się chciało je zawłaszczyć i stracić stałego bywalca. Ona nie ma, ja nie mam. W panelu privów jest napisane ze wyszła po minucie. No nic, będę musiał napisać do administracji w nadziei na zwrot