Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Payplume pomocy

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
SwietoJebliwi

Payplume pomocy

Post autor: SwietoJebliwi » śr kwie 09, 2025 1:32 pm

Wyslałismy z partnerem wszystkie potwierdzenia żeby aktywować środki na koncie payplume. Czyli zdjęcie dowodu plus bieżący rachunek na media i informacje o koncie bankowym . Od około tygodnia czekamy na pozytywną weryfikację.. ile czasu mniej więcej czekaliście na możliwość przesłania środków na swoje konto i aktywację konta na serwisie payplume . Mam dostępne środki a w żaden sposób nie mogę z nich skorzystac....

Kayla

Post autor: Kayla » wt kwie 15, 2025 12:19 pm

Hejka! Niedawno zmieniałam rachunek bankowy na PayPlume. Wgrałam wyciąg z nowego konta bankowego i nic się nie działo. Czekałam parę dni o zero informacji. Usunęłam ten wyciąg i wgrałam jeszcze raz. U mnie podziałało. Może spróbujcie zrobić tak samo. Jest jeszcze jedna kwestia - pisaliście, że dodaliście informacje o koncie bankowym. Czy jest to wyciąg z konta nie starszy niż miesiąc? Chodzi o dokument z banku na którym widnieje Wasz adres zamieszkania itp. Mam konto w mBanku i musiałam zamówić wyciąg pocztą (brak możliwości zamówienia wyciągu w formie elektronicznej xD). Zrobiłam zdjęcia tego wyciągu i wgrałam w PP.

mokra112

Post autor: mokra112 » śr kwie 16, 2025 9:28 am

Hej, Czyli ja muszę jeszcze na tym payplume wysyłać dokumenty a nie tylko ta weryfikacja su ? 😮😮

Kayla

Post autor: Kayla » śr kwie 16, 2025 10:35 am

Mokra, tak, dokładnie. Musisz wysłać zdjęcia dowodu z dwóch stron, dowolny rachunek na którym widnieje Twoje imię i nazwisko oraz Twój adres zamieszkania (a właściwie to zameldowania o ile się nie mylę) i wyciąg z banku na którym widnieją te same dane.

mokra112

Post autor: mokra112 » śr kwie 16, 2025 11:08 am

O ludzie to zwariować idzie :P

ODPOWIEDZ