Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Mariia

Re: wypłata

Post autor: Mariia » wt gru 22, 2020 5:50 pm

Dziękuję Ci. Będziemy czekać i mieć nadzieję, że w ciągu 7 dni przyjdą

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » wt gru 22, 2020 6:52 pm

GORYL pisze:
wt gru 22, 2020 5:47 pm
zumba_girl pisze:
wt gru 22, 2020 4:44 pm
Wioleczka pisze:
wt gru 22, 2020 3:57 pm

Nie po prostu jeśli do jutra nie będzie pieniędzy z poniedziałku wtedy można podjac jakiekolwiek kroki prawne wobec su.
Dlatego trzeba czekać,a wydaje mi się,ze do jutra wypłaca pieniądze z poniedziałku,tym bardziej ze realizują jednak przelewy,a nie tj było przez miesiąc,ze nikt nie dostał. Nie potrzebnie nakręcasz siebie i dziewczyny.

Na wcześniejszych podstronach ktoś już pisał czemu nie warto iść do prawnika nie wiem chyba goryl to pisał, bo nic to nie da A SU nie ma powodu nie wypłacić pieniędzy napewno wszystko wróci do normy
Nie pisałem nic by iść do prawnika bo. Po 1 wy jako nadające nie macie adresu i nazwy wlasciela su. Po 2 To kogo podasz do sądu ich oficjalnie nie ma w Polsce.
Napwwno nie ja pisałem o sądzie.
Tobie się zumba myli forum.
.

Napisałam że goryl bo się tu często udzielasz dlatego dodałam CHYBA, A i nie napisałam żebyś doradzał sąd czy prawnika A ODRADZAL właśnie te opcje, coś mi świta że jakąś laska już chciała kiedyś lecieć i ktoś taka długa wiadomość wypisal na ten temat

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » wt gru 22, 2020 6:57 pm

A sorka to był tomoxx1 33 chyba zakładka polukajcie

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » wt gru 22, 2020 6:59 pm

Aż się zalogowałem żeby odpisać, nie myśl nad prawnikiem, nie znajdziesz takiego który Ci tą sprawę weźmie .Czytałaś regulamin, tam jest napisane w ile Ci mają żetony przelać, czy jest napisane co się dzieje jak przestaną przelewać, jakie masz wtedy prawa ? Nie. Możesz dochodzić praw w sądzie tylko od kogo ? SU jest przecież zarejestrowany w USA na Alasce(masz to podane w Rwgulaminie) , to jest firma której nikt fizycznie nie reprezentuje, a tą firmę zarejestrowaną na Alasce posiada inna firma, która już jest bardzo duża korporacja, i uwierz mi nie stać nikogo tu żeby ich sadzić, po pierwsze czas, po drugie pieniądze, po trzecie sprawy rozpatruje sąd właściwy dla spółki czyli sprawa jest prowadzona w USA a potem w innym kraju, już europejskim ale również przyjemnym pod względem podatkowym. Su nie padnie, za duża firma ma go w swoim portfelu, nie padnie tak długo jak będą chcieli go mieć. Jak się wgłębiać w Regulamin którego pewnie całego nie czytałaś, to jutro można wyłączyć serwery i wszyscy co mieli żetony na kontach są w czarnej dupie, czytaj ich nie odzyskają. Było to wszystko wałkowane w 2016 jak miesiąc nie płacili na nieoficjalu , nie ma sensu tego kopiować i powtarzać

Wioleczka

Post autor: Wioleczka » wt gru 22, 2020 7:14 pm

zumba_girl pisze:
wt gru 22, 2020 6:59 pm
Aż się zalogowałem żeby odpisać, nie myśl nad prawnikiem, nie znajdziesz takiego który Ci tą sprawę weźmie .Czytałaś regulamin, tam jest napisane w ile Ci mają żetony przelać, czy jest napisane co się dzieje jak przestaną przelewać, jakie masz wtedy prawa ? Nie. Możesz dochodzić praw w sądzie tylko od kogo ? SU jest przecież zarejestrowany w USA na Alasce(masz to podane w Rwgulaminie) , to jest firma której nikt fizycznie nie reprezentuje, a tą firmę zarejestrowaną na Alasce posiada inna firma, która już jest bardzo duża korporacja, i uwierz mi nie stać nikogo tu żeby ich sadzić, po pierwsze czas, po drugie pieniądze, po trzecie sprawy rozpatruje sąd właściwy dla spółki czyli sprawa jest prowadzona w USA a potem w innym kraju, już europejskim ale również przyjemnym pod względem podatkowym. Su nie padnie, za duża firma ma go w swoim portfelu, nie padnie tak długo jak będą chcieli go mieć. Jak się wgłębiać w Regulamin którego pewnie całego nie czytałaś, to jutro można wyłączyć serwery i wszyscy co mieli żetony na kontach są w czarnej dupie, czytaj ich nie odzyskają. Było to wszystko wałkowane w 2016 jak miesiąc nie płacili na nieoficjalu , nie ma sensu tego kopiować i powtarzać
Owszem jest napisane w regulaminie,ze maja 7dni na zrealizowanie przelewu,czytałam dzisiaj regulamin.
Co do filmów ja kiedyś załatwiałam przez prawnika,prawnik wysłał straszaka z groźbą o odszkodowaniu na moj poczet w wysokości 60tys zł,pismo wysłał do zagranicznej stacji,Google i yt... film bardzo szybko zniknął.
W regulaminie również jest napisane gdzie się mieści siedziba firmy itd. Wszystko idzie załatwić,ale trzeba działać,a nie siedzieć z założonymi rękoma.

Wioleczka

Post autor: Wioleczka » wt gru 22, 2020 7:16 pm

zumba_girl pisze:
Najpierw przeczytaj regulamin su,a później mów co tam jest,a czego nie ma.

Wioleczka

Post autor: Wioleczka » wt gru 22, 2020 7:17 pm

zumba_girl pisze:
Proszę pierwszy pkt regulaminu :

Administrator - właściciel i operator Serwisu, tj. firma Multimedia Consulting Limited z siedzibą na terytorium Gibraltaru, 2 Irish Town, Gibraltar, GX11 1AA Gibraltar

Wioleczka

Post autor: Wioleczka » wt gru 22, 2020 7:21 pm

Warunkiem dokonania wypłaty na rzecz Wykonawcy jest aby dane osobowo-adresowe podane w formularzu elektronicznym pokrywały się z danymi osoby, na którą założony jest rachunek bankowy Wykonawcy (w szczególności wypłata wynagrodzenia nie będzie następować na rachunek bankowy należący do innej osoby niż Wykonawca). W zakresie dopuszczalnym przez prawo Administrator nie ponosi odpowiedzialności względem Wykonawcy za dokonanie przelewu na rachunek bankowy nie należący do niego, jeśli świadomie wskazał ten rachunek do dokonania zapłaty wiedząc, iż nie należy do niego. W szczególności Administrator nie ma obowiązku zapłaty wynagrodzenia na rzecz takiego Wykonawcy odpowiadającego kwocie która została przekazana na rachunek bankowy, który Wykonawca wskazał jako swój (wyłączenie obowiązku powtórnej zapłaty tego samego wynagrodzenia z powodu złego rachunku bankowego Wykonawcy). Wypłata na rzecz Wykonawcy realizowana jest w terminie do 7 dni roboczych.

Awatar użytkownika
Niepozorna123

Post autor: Niepozorna123 » wt gru 22, 2020 7:58 pm

a czy ktos zlecal wyplate teraz 21.12, lub dzisiaj przed poludniem i dostal na konto?

Milky_girl

Post autor: Milky_girl » wt gru 22, 2020 8:08 pm

czy możesz mi powiedzieć ... Zamówiłem płatność 15 i wczoraj, nie przyszedłem .. kiedy przyjdą?

ODPOWIEDZ