Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Wioleczka

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Wioleczka » wt gru 22, 2020 3:57 pm

blackcat1 pisze:
wt gru 22, 2020 3:38 pm
Odpowiedź była do Wioleczki. Moim zdaniem żadne 7 dni już nie obowiązuje i od momentu zwolnienia blokady wszystkie przelewy powinny być na bieżąco wypłacone, bo to jest śmiech, żeby jeszcze jakieś dodatkowe siedem dni czekać, skoro się czekało już 30. Poza tym, co z tego, że uprzedzili. To teraz niech uprzedza, że znów 30 dni nie będzie i co, będzie ok?
Nie po prostu jeśli do jutra nie będzie pieniędzy z poniedziałku wtedy można podjac jakiekolwiek kroki prawne wobec su.
Dlatego trzeba czekać,a wydaje mi się,ze do jutra wypłaca pieniądze z poniedziałku,tym bardziej ze realizują jednak przelewy,a nie tj było przez miesiąc,ze nikt nie dostał. Nie potrzebnie nakręcasz siebie i dziewczyny.

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » wt gru 22, 2020 4:44 pm

Wioleczka pisze:
wt gru 22, 2020 3:57 pm
blackcat1 pisze:
Odpowiedź była do Wioleczki. Moim zdaniem żadne 7 dni już nie obowiązuje i od momentu zwolnienia blokady wszystkie przelewy powinny być na bieżąco wypłacone, bo to jest śmiech, żeby jeszcze jakieś dodatkowe siedem dni czekać, skoro się czekało już 30. Poza tym, co z tego, że uprzedzili. To teraz niech uprzedza, że znów 30 dni nie będzie i co, będzie ok?
Nie po prostu jeśli do jutra nie będzie pieniędzy z poniedziałku wtedy można podjac jakiekolwiek kroki prawne wobec su.
Dlatego trzeba czekać,a wydaje mi się,ze do jutra wypłaca pieniądze z poniedziałku,tym bardziej ze realizują jednak przelewy,a nie tj było przez miesiąc,ze nikt nie dostał. Nie potrzebnie nakręcasz siebie i dziewczyny.

Na wcześniejszych podstronach ktoś już pisał czemu nie warto iść do prawnika nie wiem chyba goryl to pisał, bo nic to nie da A SU nie ma powodu nie wypłacić pieniędzy napewno wszystko wróci do normy

Mariia

Post autor: Mariia » wt gru 22, 2020 4:46 pm

Dzień dobry. Kto wie, kiedy już wypłacone tokeny będą? czekanie od 18.12

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » wt gru 22, 2020 4:55 pm

Mariia pisze:
wt gru 22, 2020 4:46 pm
Dzień dobry. Kto wie, kiedy już wypłacone tokeny będą? czekanie od 18.12
Ещё не всем выплатили за 14.12. Думаю когда выплатят деньги за застой, тогда пойдут и следующие переводы.
За 14 декабря-завтра последний день, когда должны виплатить

Mariia

Post autor: Mariia » wt gru 22, 2020 5:09 pm

Dziękuję za odpowiedź. Okazuje się już jutro 8 dnia, jeśli pieniądze zostały zamówione 14.12. A jeśli nie zapłacą ???? Co robić?

Niebieska

Post autor: Niebieska » wt gru 22, 2020 5:12 pm

Z góry przegrana sprawa, raczej żaden prawnik się tego nie podejmie jeśli chciały byście czegoś więcej niż porady.
Ale jak chcecie pomocy prawnej możecie pisać do sexwork polska, ją kiedyś pisałam do nich w sprawie nagrań które ktoś opublikował w sieci i mi pomogli (oczywiście na pomoc ze strony Su nie było co liczyć).

Weronika22

Post autor: Weronika22 » wt gru 22, 2020 5:19 pm

Niebieska pisze:
wt gru 22, 2020 5:12 pm
Z góry przegrana sprawa, raczej żaden prawnik się tego nie podejmie jeśli chciały byście czegoś więcej niż porady.
Ale jak chcecie pomocy prawnej możecie pisać do sexwork polska, ją kiedyś pisałam do nich w sprawie nagrań które ktoś opublikował w sieci i mi pomogli (oczywiście na pomoc ze strony Su nie było co liczyć).
A dali rade usunac tez z tej jednej stronki na C? Bo ja sama zglaszam i pisze meile i usuwaha ale z jednej nie chca usuwac

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » wt gru 22, 2020 5:32 pm

Mariia pisze:
wt gru 22, 2020 5:09 pm
Dziękuję za odpowiedź. Okazuje się już jutro 8 dnia, jeśli pieniądze zostały zamówione 14.12. A jeśli nie zapłacą ???? Co robić?
7 рабочих дней. Завтра будет 7 день. Я вчера получила за 14 число, остальные висят. Сайт выплатит, но будет ли задержка-неизвесно.
Долгие задержки уже били тут- в прошлом году около 1,5 месяца, и несколько лет назад тоже где-то так-все виплатили:)

Niebieska

Post autor: Niebieska » wt gru 22, 2020 5:32 pm

To akurat sama usuwałam i dość szybko załatwiłam sprawę bez większych problemów. Jeśli oczywiście myślimy o tej samej stronie.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt gru 22, 2020 5:47 pm

zumba_girl pisze:
wt gru 22, 2020 4:44 pm
Wioleczka pisze:
wt gru 22, 2020 3:57 pm
blackcat1 pisze:

Na wcześniejszych podstronach ktoś już pisał czemu nie warto iść do prawnika nie wiem chyba goryl to pisał, bo nic to nie da A SU nie ma powodu nie wypłacić pieniędzy napewno wszystko wróci do normy
Nie pisałem nic by iść do prawnika bo. Po 1 wy jako nadające nie macie adresu i nazwy wlasciela su. Po 2 To kogo podasz do sądu ich oficjalnie nie ma w Polsce.
Napwwno nie ja pisałem o sądzie.
Tobie się zumba myli forum.
.

ODPOWIEDZ