Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

!!! Dostałam przelew !!!

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Re: !!! Dostałam przelew !!!

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » czw mar 02, 2023 11:30 pm

GORYL pisze:
czw mar 02, 2023 10:49 pm
😀 To nie ja jej dałem bana na miesiąc a administracja za wyzwanie obrażanie dziewczyn co pracowały na kamerce.
Ja ostrzegałem wiele razy te osobę nie posłuchała to została zablokowana przez administratora.
Jeżeli ja komuś napiszę, pod jego obraźliwym komentarzem w stosunku do którejś z transmitujących: "nie obrażaj tej dziewczyny, bo dostaniesz bana", to administracja też tak gorliwie przychyli się do mojego ostrzeżenia? Czy usunie ten ośmieszający i pogardliwy post, albo np. cały temat, który jest zwykłym pełnym pomyj ściekiem? Śmiem wątpić...

Mam tu taki przykład:
"Ta kobieta jest straszna! Brwi narysowane od szablonu, czarne ordynarne krechy.
Brzuchol - wystaje na kilka cm. I take sie wije jak hipopotamica".

W czym epitet "idiotki", którym posłużyła się Adriana, jest gorszy od powyższego komentarza?

Odpowiedz mi, proszę, zanim znów wpłyniesz na moderatora, który tym razem i mnie stąd wyprosi za "niestosowne" pytania i usunie cały temat.
A propos usuwania tematów. Jak to jest, że niektóre znikają, a inne nie? Co i jak należy zrobić, żeby usunięto stąd cały wątek?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 11:38 pm

przystojny1989 pisze:
czw mar 02, 2023 11:12 pm
Skończ Ty kurwiu zafajdany jakąkolwiek szkołe, bo się czytać nie da tego co ta Twoja chora głowa i krzywe palce wypocą! Laski, które twierdzą że im w jakikolwiek sposób pomogłeś muszą być bardziej tępe niż Twoje mniemanie o świecie (to nic dobrego, gdybyś nie zrozumiał).
Ale bohater widzę jesteś założyłeś sobie konto nowe i co ci to da praktycznie sam pokazałeś jaki jestes mądry a jaki mocny ukryj się dobrze pod 10 kontami frjek i tak ci to nic nie da.
Kozak jesteś to wejdź z tego konta co masz do pracy lub tymi co chodzisz na priv.
Fejk konto zakłada tylko zwykły tchurz.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 11:40 pm

TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze:
czw mar 02, 2023 11:30 pm
GORYL pisze:
czw mar 02, 2023 10:49 pm
😀 To nie ja jej dałem bana na miesiąc a administracja za wyzwanie obrażanie dziewczyn co pracowały na kamerce.
Ja ostrzegałem wiele razy te osobę nie posłuchała to została zablokowana przez administratora.
Jeżeli ja komuś napiszę, pod jego obraźliwym komentarzem w stosunku do którejś z transmitujących: "nie obrażaj tej dziewczyny, bo dostaniesz bana", to administracja też tak gorliwie przychyli się do mojego ostrzeżenia? Czy usunie ten ośmieszający i pogardliwy post, albo np. cały temat, który jest zwykłym pełnym pomyj ściekiem? Śmiem wątpić...

Mam tu taki przykład:
"Ta kobieta jest straszna! Brwi narysowane od szablonu, czarne ordynarne krechy.
Brzuchol - wystaje na kilka cm. I take sie wije jak hipopotamica".

W czym epitet "idiotki", którym posłużyła się Adriana, jest gorszy od powyższego komentarza?

Odpowiedz mi, proszę, zanim znów wpłyniesz na moderatora, który tym razem i mnie stąd wyprosi za "niestosowne" pytania i usunie cały temat.
A propos usuwania tematów. Jak to jest, że niektóre znikają, a inne nie? Co i jak należy zrobić, żeby usunięto stąd cały wątek?
Ja nikomu nie mówię co on ma robić na tym forum jest admin i on wie na co regulamin forum pozwala.
Nie mam interesu w tym byście były karane to wy łamiecie regulamin forum.

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » pt mar 03, 2023 12:08 am

GORYL pisze:
czw mar 02, 2023 11:40 pm
Ja nikomu nie mówię co on ma robić na tym forum jest admin i on wie na co regulamin forum pozwala.
Staram się niczego nie łamać. Nawet gałązek na drzewie. Czytałam regulamin i niewiele tam jest, a właściwie nic, o zasadach, na podstawie których, usuwane są całe wątki. Podejrzewam, że to "widzimisię" moderatora. Uważam, że reguły obowiązujące na forum, powinny być dla wszystkich jasne i sprawiedliwe. Póki co... tak nie jest.

Piszesz, że fejk konto zakłada zwykły tchórz. Owszem, jeśli służy do obrażania oraz niecnych czynów. Czasami jednak jest wyrazem przezorności, bo nie zawsze warto się narażać. Czasem wskazane jest użycie kamuflażu. ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt mar 03, 2023 12:19 am

TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze:
pt mar 03, 2023 12:08 am
GORYL pisze:
czw mar 02, 2023 11:40 pm
Staram się niczego nie łamać. Nawet gałązek na drzewie. Czytałam regulamin i niewiele tam jest, a właściwie nic, o zasadach, na podstawie których, usuwane są całe wątki. Podejrzewam, że to "widzimisię" moderatora. Uważam, że reguły obowiązujące na forum, powinny być dla wszystkich jasne i sprawiedliwe. Póki co... tak nie jest.

Piszesz, że fejk konto zakłada zwykły tchórz. Owszem, jeśli służy do obrażania oraz niecnych czynów. Czasami jednak jest wyrazem przezorności, bo nie zawsze warto się narażać. Czasem wskazane jest użycie kamuflażu. ;)
Mi chodziło o takie osoby jak ten przystojny co szybko został wysłany na długi urlop 😛

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » pt mar 03, 2023 1:02 am

GORYL pisze:
pt mar 03, 2023 12:19 am
Mi chodziło o takie osoby jak ten przystojny co szybko został wysłany na długi urlop 😛

Nie rozumiem tworzenia na tego typu forum stopni uprzywilejowania.
Albo pozwalacie obrażać wszystkie, albo żadnej. Albo pozwalacie obrażać każdemu, albo nikomu.
To samo powinno dotyczyć konstruktywnej krytyki.
Niektórych tematy znikają, tylko dlatego, że ośmielono się dotknąć majestatu, a po innych można jeździć bezlitośnie jak po łysych kobyłach.

cleo86

Post autor: cleo86 » pt mar 03, 2023 8:41 am

Ja tez jestem na SU od 2015, może nieregularnie, ale pamietam przerwy 2/3 tyg, może miesiąc, ale nie 3 miesiące i końca nie widać.
Nie wiem co tamte dziewczyny robiły ze je blokowali, ale 3 lata temu to był inny świat:p teraz opcji takiego zarobku aż się roi, nie wiem czy to nie jest tak, ze SU sobie strzela w stopę bo najlepsze stąd zaraz pójdą gdzieś indziej. Sporo już pewnie tak zrobiło i kto na tym traci? My czy oni?
Ja nie pytam o dużo ale o konkretne odpowiedzi i współpracę, bo ten portal dział na zasadzie symbiozy- my dla nich i oni dla nas.

Kayla

Post autor: Kayla » pt mar 03, 2023 11:45 am

Dzisiaj o 7:46 mój przelew z 8 stycznia zmienił status z oczekującego na zrealizowany. O 9:28 dostałam pieniądze na konto (PKO).

ODPOWIEDZ