Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
gwiazda

Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Post autor: gwiazda » śr kwie 02, 2025 1:44 pm

@wszystkowidze prosimy o komentarz

szolapocochodzi

Post autor: szolapocochodzi » śr kwie 02, 2025 6:43 pm

mi wisi z 26.03... troche szkoda, że nie zlecają wypłat z danego miesiąca do konca tego danego miesiąca bo jak sie prowadzi działalnosć do ktorej zostalysmy tak jakby zmuszone to cieżko zamknąć przez to miesiąc jak wyplata z marca przyjdzie w polowie kwietnia xddddd

LorekAssholek

Post autor: LorekAssholek » śr kwie 02, 2025 6:59 pm

szolapocochodzi pisze:
śr kwie 02, 2025 6:43 pm
mi wisi z 26.03... troche szkoda, że nie zlecają wypłat z danego miesiąca do konca tego danego miesiąca bo jak sie prowadzi działalnosć do ktorej zostalysmy tak jakby zmuszone to cieżko zamknąć przez to miesiąc jak wyplata z marca przyjdzie w polowie kwietnia xddddd
Ale Ty zdajesz sobie sprawę, że to nie tak działa z rozliczaniem się? Jak pieniądze wpłyną Ci na konto w kwietniu to się liczą do kwietnia, a nie do marca. Jakbyś miała wystawiane faktury tutaj to ok, ale ich nie ma, a kliknięcie "zlec wypłatę żetonów" nie sprawia magicznie, że te pieniądze liczą się do tego miesiąca i dnia w którym to zostało kliknięte, tylko jest ważne w którym miesiącu się pojawia na koncie... Możesz śmiało marzec już zamknąć.

szolapocochodzi

Post autor: szolapocochodzi » śr kwie 02, 2025 8:24 pm

LorekAssholek pisze:
śr kwie 02, 2025 6:59 pm
szolapocochodzi pisze:
śr kwie 02, 2025 6:43 pm
Ale Ty zdajesz sobie sprawę, że to nie tak działa z rozliczaniem się? Jak pieniądze wpłyną Ci na konto w kwietniu to się liczą do kwietnia, a nie do marca. Jakbyś miała wystawiane faktury tutaj to ok, ale ich nie ma, a kliknięcie "zlec wypłatę żetonów" nie sprawia magicznie, że te pieniądze liczą się do tego miesiąca i dnia w którym to zostało kliknięte, tylko jest ważne w którym miesiącu się pojawia na koncie... Możesz śmiało marzec już zamknąć.
tak, wiem to, spokojnie, chodziło mi o to, że akurat tą wypłate z marca chciałam mieć rozliczoną za marzec a tak bd musiaął wpisac ją do kwietnia przy rozliczaniu Zle sie wyraziłam z tym zamykaniem miesiaca ;pp

_Sinful_

Post autor: _Sinful_ » czw kwie 03, 2025 7:48 am

Batwomen pisze:
śr kwie 02, 2025 1:39 pm
Did anyone receive money for March 23 or 24?
Otrzymałem 01.04 na 23.03

ODPOWIEDZ