Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
La_Parra

Re: CZY KTOŚ DA ZNAĆ CZY DOSTAJECIE PIENIĄDZE?

Post autor: La_Parra » czw lis 14, 2024 11:57 am

Tak przechodzą normalnie

Panna_Blond

Post autor: Panna_Blond » pn lis 25, 2024 8:45 am

Dziewczyny jak długo czekałyście na pojawienie się pieniędzy na pay plume?? U mnie minęło 7 dni i nadal pieniędzy nie ma, a su przelew oznaczony jako zrealizowany. Nie mogę się skontaktować z payplume, bo nic tam nie działa, a su nie odpowiada i umywa ręce…. Będę wdzięczna za odpowiedź

Princess_

Post autor: Princess_ » pn lis 25, 2024 9:25 pm

Status w toku od 19 11 dalej bez zmian tyle czekać na payplume co oni tam robia brak email o jakiejkolwiek informacji wcześniej był problem z weryfikacja wszystkiego.

Panna_Blond

Post autor: Panna_Blond » śr lis 27, 2024 9:59 am

minęło już 10 dni, a ja nadal nie mam pieniędzy na pay plume. Próbowałam dzwonić na infolinię do UK, tam nic nie działa, zero informacji, su również olewa

LorekAssholek

Post autor: LorekAssholek » czw lis 28, 2024 10:25 am

Panna_Blond pisze:
śr lis 27, 2024 9:59 am
minęło już 10 dni, a ja nadal nie mam pieniędzy na pay plume. Próbowałam dzwonić na infolinię do UK, tam nic nie działa, zero informacji, su również olewa
Sprawdzałaś payredeem? Bo jak na su masz zrealizowany to te pieniążki gdzies poszły... Jak na payplume nie masz, a tam logowałaś się tymi samymi danymi co na payredeem (chyba ze na wlasna reke zalozylas konto na payplume jak niektore), to sprawdź jeszcze payredeem, bo kilka błędów się zdarzyło, że napisane było że poszły na jedną stronę a były na drugiej i odwrotnie.

Princess_

Post autor: Princess_ » pt lis 29, 2024 7:27 pm

Od 19 problem z wypłatą cały czas w toku ale kolejna z mniejszą kwota 300zł przeszła bez problemu i dotarło nawet szybko na konto . Jakiej jaja sobie robia w tej platformie aby zamrozić komuś saldo na tyle czasu i nie można było anulować ani gdzie tego zgłosić

Panna_Blond

Post autor: Panna_Blond » pn gru 02, 2024 11:43 am

Cały czas sprawdzam oba konta Pay Reedem i Pay Plume, nadal od 19.11 nie mam pieniędzy. Pisałam do Pay plume, to przekazali mi informację o ostatniej transakcji w październiku - i to się zgadza. Natomiast SU cały czas mnie olewa, denerwuję się, bo minęły dwa tygodnie od "przelewu zrealizowanego" a środków brak.
Podpinałam moje konto automatycznie, i wszystkie dane z Pay Reedem wskoczyły na Pay Plume... Naprawdę pieniądze widmo, przelew zrealizowany tylko nigdzie ich nie ma. Dziękuję za odpowiedz

kamilka10

Post autor: kamilka10 » pn gru 02, 2024 3:38 pm

mialam taka sama historie wiec napisalam do nich na meila i przeprosili ze faktycznie popelnili blad i po dwoch dniach mialam na koncie

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr gru 04, 2024 12:27 pm

Czy działa Wam czat w Payplume?

czikaczika69

Post autor: czikaczika69 » śr gru 04, 2024 1:02 pm

Kurczę nie wiem co wam nie działa. To już moja 3 wypłata z payplume i wszystko śmiga jak należy

ODPOWIEDZ