Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
_NIKI_

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: _NIKI_ » śr sty 11, 2023 3:00 pm

U mnie tez i z całego weekendu. Wiec nie widm kto opowiada takie pierdoly, ze ktoś dostal.

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » śr sty 11, 2023 3:48 pm

karolinaem pisze:
śr sty 11, 2023 2:18 pm
Niegrzecznieniegrzeczna pisze:
śr sty 11, 2023 1:49 pm
live_for_the_moment pisze:
śr sty 11, 2023 9:47 am
Przygotujcie się na to, że będziecie mogły czekać dobry miesiac na ten przelew, tak było z dwa lata temu..
Nawet nie strasz . Ale jak to jest zrobione , że tyle razy robiłam już na to konto wypłatę a nagle jakaś weryfikacja …. Dodam , że przelewy np z poniedziałku 09.01 które zostały zrealizowane doszły na konta dziewczyn
które dziewczyny dostały 9tego? Skąd Ty to wiesz? U mnie wszystkie wypłaty od zeszłego piątku wciąż czekają na realizację
Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYC

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » śr sty 11, 2023 3:49 pm

znajoma_nieznajoma pisze:
śr sty 11, 2023 2:55 pm
u mnie od 5.01 stoi i nic
Stoi czy tak jak ja masz w historii zrealizowany a kasy na koncie brak ?

_NIKI_

Post autor: _NIKI_ » śr sty 11, 2023 3:57 pm

No to mi wiszą. I nic nie poszło z 9.01 tez nie

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » śr sty 11, 2023 4:15 pm

_NIKI_ pisze:
śr sty 11, 2023 3:57 pm
No to mi wiszą. I nic nie poszło z 9.01 tez nie
W takim razie nie wiem na czym to polega.
Dzwoniłam do swojego banku by dowiedzieć się na czym polega taka weryfikacja powiedziano mi że mój bank takiej weryfikacji z żadnym moim przelewem nie dokonuje ponieważ konto mam aktywne a jeżeli ktoś zrobił mi przelew i twierdzi że on jest weryfikacji to maksymalnie bank trzyma pieniądze 72 h

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » śr sty 11, 2023 4:16 pm

śr sty 11, 2023 3:48 pm
karolinaem pisze:
śr sty 11, 2023 1:49 pm

Nawet nie strasz . Ale jak to jest zrobione , że tyle razy robiłam już na to konto wypłatę a nagle jakaś weryfikacja …. Dodam , że przelewy np z poniedziałku 09.01 które zostały zrealizowane doszły na konta dziewczyn
które dziewczyny dostały 9tego? Skąd Ty to wiesz? U mnie wszystkie wypłaty od zeszłego piątku wciąż czekają na realizację
Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYC
Jak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » śr sty 11, 2023 4:22 pm

toweliiegirl420 pisze:
śr sty 11, 2023 4:16 pm
karolinaem pisze:

Jak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?
Posłuchaj ja nie wiem jak to jest możliwe i czy to jest w ogóle możliwe byłam dziś na transmisji kilka Lasek które wystepują były u mnie i rozmawiałam z nimi ale czy to jest prawda nie wiem bo nie widziałam potwierdzenia żadnego . Po to też pisze by właśnie rozwijać swoje wątpliwości i dowiedzieć się czy naprawdę ktoś dostał czy nie

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » śr sty 11, 2023 4:25 pm

śr sty 11, 2023 4:22 pm
toweliiegirl420 pisze:

Posłuchaj ja nie wiem jak to jest możliwe i czy to jest w ogóle możliwe byłam dziś na transmisji kilka Lasek które wystepują były u mnie i rozmawiałam z nimi ale czy to jest prawda nie wiem bo nie widziałam potwierdzenia żadnego . Po to też pisze by właśnie rozwijać swoje wątpliwości i dowiedzieć się czy naprawdę ktoś dostał czy nie
Wątpię że to jest prawda. Po co robić niepotrzebne plotki

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » śr sty 11, 2023 4:28 pm

toweliiegirl420 pisze:
śr sty 11, 2023 4:25 pm
śr sty 11, 2023 4:22 pm
toweliiegirl420 pisze:

Wątpię że to jest prawda. Po co robić niepotrzebne plotki

Dajcie znać jak się coś u Was zmieni

live_for_the_moment

Post autor: live_for_the_moment » śr sty 11, 2023 4:33 pm

Napewno żadna dziewczyna nie dostała, skoro wyraźnie napisali że od 5tego jest ta weryfikacja to napewno nie trwa jeden dzień tylko dłużej, więc jak inne dziewczyny wypłaciły po 5 tym stycznia i nie dostały to również sobie poczekają, ile czasu to się okaże.. 2 lata temu czekałyśmy dobry miesiac na wypłatę jak była zmiana banku na show jakoś tak, a co teraz robią dokładnie, czy weryfikacja czy cos innego, napisać coś muszą a czy to będzie trwało kilka dni jak piszą to wyjdzie w praniu. Ja też wypłaciłam 8go i nie mam.
Więc dobrze Wam radzę, nie napalajcie się że będzie to trwało kilka dni ;p obym się myliła :)

ODPOWIEDZ