Lekcja na dzis to zachowuj sie jak na kobiete przystalo , nie jak wiejska wsiura, nie pozdrawiamRudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:18 pmlekcja z dziś , nie ma anonimowych przelewów , oraz jak czegoś nie wiesz.....to najlepiej się nie udzielaj. Także drogie panie nauczyłyście się czegoś nowego, brawo!! a teraz dalej smarujcie te swoje brednie teorie i inne bzdety nic nie warte
Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
-
ej to przelew anonimowy to ty nawet nie podziekowałas bo uswiadomiłam ci ze otrzymujac przelew za posrednictwem dotpay masz rowniez dane płatnika , a ty dalej jak osił przelew anonimowy no wazon hahah brełas w swoje zaparta a nie miałas racji hahahnycBlack pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:21 pmNo już laski od początku jej to tłumaczyły to chyba oczekiwała danych płatnika typu Jan Kowalski xd bo trudno sobie samej sprawdzić. dostala odpowiedź to nawet nie podziekowała tylko dalej swoje i obraża jak zbuntowana nastolatka xd szkoda czasu na takie coś ;)Weronika22 pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:17 pmAle to jest adres DOTPAY i ich bank ING. Co moglas sama sprawdzic bo to nie sa poufne dane tylko widoczne na przelewie .
-
ale nie dziękuj ogarnij się bo siara....teraz geniusze piszecie ze jednak eureka jest jakis bank ing - bo wam powiedziałam, wejdz na stary przelew.....hahah jeszcze alior zamieszany w to wszystko wy sie nigdy nie ogarniecie
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 8:29 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.
wazon ? xd czyli gimbusiara. nie powinnas nawet byc na tej stronie. papa :)RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:26 pmej to przelew anonimowy to ty nawet nie podziekowałas bo uswiadomiłam ci ze otrzymujac przelew za posrednictwem dotpay masz rowniez dane płatnika , a ty dalej jak osił przelew anonimowy no wazon hahah brełas w swoje zaparta a nie miałas racji hahahnycBlack pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:21 pmNo już laski od początku jej to tłumaczyły to chyba oczekiwała danych płatnika typu Jan Kowalski xd bo trudno sobie samej sprawdzić. dostala odpowiedź to nawet nie podziekowała tylko dalej swoje i obraża jak zbuntowana nastolatka xd szkoda czasu na takie coś ;)Weronika22 pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:17 pmAle to jest adres DOTPAY i ich bank ING. Co moglas sama sprawdzic bo to nie sa poufne dane tylko widoczne na przelewie .
wazon xdddd nie moge
-
masz racje to idealne miejsce dla ciebie ta strona, pasujesz tu aż za bardzo , tu się zgadzam. Powinnaś wiedzieć ze nie ma już gimnazjów
wow, uwazasz ze tego nie wiedziałam? xd na tej stronie moze byc kazdy, ale jak ktoś jest wieśniarą to nie warto się tym tak afiszować ;) Twoje słowa i obrażalskie wpisy powiedziały o Tobie juz za duzo.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:30 pmmasz racje to idealne miejsce dla ciebie ta strona, pasujesz tu aż za bardzo , tu się zgadzam. Powinnaś wiedzieć ze nie ma już gimnazjów
dalej pisz sama ze sobą :)
skonczylam :)
-
nie nie proszę nie kończ chce się dowiedzieć więcej o tych ANONIMOWYCH PRZELEWACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIECZNIE PROSZE
-
TO MOŻE SIĘ TAK NIE AFISZUJ BO WYJDZIE ŻE JESTES WIESNIARĄ , no ale jak chcesz ;-)nycBlack pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:34 pmwow, uwazasz ze tego nie wiedziałam? xd na tej stronie moze byc kazdy, ale jak ktoś jest wieśniarą to nie warto się tym tak afiszować ;) Twoje słowa i obrażalskie wpisy powiedziały o Tobie juz za duzo.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 8:30 pmmasz racje to idealne miejsce dla ciebie ta strona, pasujesz tu aż za bardzo , tu się zgadzam. Powinnaś wiedzieć ze nie ma już gimnazjów
dalej pisz sama ze sobą :)
skonczylam :)
-
A co mnie obchodzi skąd i jak ważne że kasiurka sie zgadza :D niech już wszystkim wyplaca to się żadna spinac nie będzie, A z drugiej strony fajnie wiedzieć że na su są mile laseczki pozdro :*