Oletka
Oletka
Niestety będzie to negatywna opinia ponieważ zostałem wyrzucony z transmisji, a gdy powróciłem spytać co się stało, żeby dowiedzieć się co takiego zrobiłem to dostałem odpowiedz, "domyśl się". Chciałbym również zaznaczyć, że dopiero wszedłem na tą transmisję i byłem na niej niecałe 10 min. Nie polecam tej użytkowniczki. To moja subiektywna opinia, nie namawiam do hejtu.
-
Hehhehehe odpowiedz każdej kobiety xddddddd hehehehe masz sie domyśleć xdddddd huj że nic nie zrobiłeś ale kara musi byc xdddddddddDelfinek pisze: ↑sob maja 01, 2021 10:04 pmNiestety będzie to negatywna opinia ponieważ zostałem wyrzucony z transmisji, a gdy powróciłem spytać co się stało, żeby dowiedzieć się co takiego zrobiłem to dostałem odpowiedz, "domyśl się". Chciałbym również zaznaczyć, że dopiero wszedłem na tą transmisję i byłem na niej niecałe 10 min. Nie polecam tej użytkowniczki. To moja subiektywna opinia, nie namawiam do hejtu.
-
Ona często to robi i wywala wszystkich... Żetoniary tak mają i szlag je trafia, gdy ktoś patrzy za free ! Z kolei dziewczyny z góry listy na głównej nie mają z tym problemu i mają dużą oglądalność i po kilkaset żetonów za sesję... Trzeba przyznać, że od pasa w dół jest idealna i może uzależnić. Nie lubię dziar i siliconu...