Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

xxbrunetka29x

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
GORYL

xxbrunetka29x

Post autor: GORYL » sob cze 15, 2019 3:03 pm

Karolina młoda ładna piękne piersi cudowny zgrabny tyłeczek.
Ostatnio zmieniony pt sie 16, 2019 11:55 am przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » sob cze 15, 2019 9:44 pm

Ja bym nie przesadzał z tym TOP 10. Kiedyś nierozbieralna na ogólnym, teraz nawet bawi się na ogólnym. Privków i grupowych nie polecam, za dużo gada i zachęca, miałbyć orgazm a nie było....

Komiwojazer

Post autor: Komiwojazer » ndz cze 16, 2019 8:29 pm

Aladeeen pisze:
sob cze 15, 2019 9:44 pm
Ja bym nie przesadzał z tym TOP 10. Kiedyś nierozbieralna na ogólnym, teraz nawet bawi się na ogólnym. Privków i grupowych nie polecam, za dużo gada i zachęca, miałbyć orgazm a nie było....
Z tym "orgazmem" to całkowita racja. Kiedyś po grupowej napisałem jej, że udawała orgazm (troche w życiu przeżyłem i orgazmów kobiecych widziałem), to mnie zbanowała.

A szkoda, bo chciałbym zamienić z nią parę słów, bo jako jedna z niewielu na SU ma pomysł na wizualną prezentację swych walorów (te ujęcia kamerki od dołu, pieszczene piersi w zwisie).

Karolina, ODbanuj mnie :!: :!: :!: :x

wiesiek79

Post autor: wiesiek79 » wt lip 02, 2019 9:25 am

Patrycja pamiętaj jak ci wchodzić do pokoju partner to nie uciekaj tak szybko ze su tylko weź go do udziału ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt sie 16, 2019 1:08 pm

Dziwne po prostu jak zwykle jej partner zabłysnął , on miesza się jej w pokazy a traci na tym dziewczyna .On ma wyjebane na ludzi , że ktoś bierze priv za 500 zet 1000 zet i widzi czas i wywala (czas się skończył ) a że nawet jak komuś ona powie na początku że dolicza to on wywala.
Oczywiście to nie pierwszy przypadek gdzie on też daje ban za nic ,To że szkodzi jej w pracy i zarabianiu to nie jest żadną tajemnica.

xEmilekx

Post autor: xEmilekx » śr paź 09, 2019 4:19 pm

Karolinka proszę odbanuj mnie chciałbym priv z tobą w końcu!!! Prosze :(

sebek669

Post autor: sebek669 » śr paź 09, 2019 7:50 pm

Może mnie zbanować, co mi tam... ale tak naciąganej grupowej, oraz przedłużania nie widziałem.
Jeszcze podczas grupowej namawiała na kolejną grupową i priwki...
Jej anal polega na włożeniu sobie palców w tyłek!!!!
Tyle siedzi na SU i nawet dildo nie ma??!!
Pominę ten tampon wystający z cipki....
Żenada!

Komiwojazer

Post autor: Komiwojazer » wt paź 29, 2019 11:12 am

Komiwojazer pisze:
ndz cze 16, 2019 8:29 pm

Karolina, ODbanuj mnie :!: :!: :!: :x
Już nie musisz. Tego kwiatu, to pół światu.

coloneloo31

Post autor: coloneloo31 » wt lis 26, 2019 8:55 am

Najlepsza :P super zajebista grupowa 30zet :P tylko umiej z rana polecam :P

marco425

Post autor: marco425 » wt maja 26, 2020 2:46 pm

Kto nie był niech idzie.Grupowa tragiczna.Sępienie na żetony na luscha się odbywa i nic więcej.Zostałem z twardym kutasem w ręce ;( Więcej sie dzieje na ogólnych transmisjach.Porażka

ODPOWIEDZ