Co myślicie o rusałkach i ukrainkach siedzących na su?
Mieliście z nimi jakieś śmieszne sytuacje?
Mi przytrafiło się coś takiego z Panią xKarryx, umówiłem się z Nią na privka na którym założyć miała (dogadane po angielsku) "stockings and heels" w moim rozumieniu to pończochy i szpilki.
No i generalnie tańczy wszystko fajnie, zakłada te pończochy, tańczy nadal fajnie i nagle zakłada kalosze... Serio kalosze.. Nie wierzyłem w to że wgl to może przyjść do głowy komuś, że dziewczyna może myśleć że to kogoś podnieci itd. ale spoko, przynajmniej się pośmiałem.
Koleżanki ze wschodu
Ogólnie te typiarki ze wschodu próbują jak mogą i jest ich wszędzie pełno nawet na su... bez znajomości języka polskiego co strasznie irytuje w kwestii porozumienia ale to jest nic... były kiedyś dwie ukrainki (być może są do dziś) które jednocześnie nadawały na innym portalu a su było dodatkiem, po rosyjsku gadały do osób z tego drugiego czatu na którym bardziej się skupiały a goście z su mimo iż byli olewani to i tak sypali żetonami xD
-
Akurat co do kilku transmisji na raz to nie jest to wyłącznie u panien ze wschodu - nie będę mówił po nicku, bo te zmienia non-stop przez to że ludzie to szybko wyłapują, ale czasem bawi się tu taka czarna (kolor włosów, nie skóry) pani w okularach która privy z SU normalnie puszcza sobie na ogólnym gdzieś indziej.
Z językiem jeżeli jest opcja komunikacji po angielsku to jeszcze ok, jeżeli mocno łamany angielski i zero polskiego to jednak bez sensu taka transmisja.
Z językiem jeżeli jest opcja komunikacji po angielsku to jeszcze ok, jeżeli mocno łamany angielski i zero polskiego to jednak bez sensu taka transmisja.