Nikt nie mówił, że będzie LETKO.
pussycat
-
Zwracam honor Państwu Administratorstwu.
A ciebie flesbeta54, faktycznie poznać po wysokiej kulturze osobistej, wystarczy przeczytać kilka z twoich komentarzy i od razu wiadomo z kim ma człowiek do czynienia.
A ciebie flesbeta54, faktycznie poznać po wysokiej kulturze osobistej, wystarczy przeczytać kilka z twoich komentarzy i od razu wiadomo z kim ma człowiek do czynienia.
Ostatnio zmieniony czw paź 07, 2021 5:19 pm przez Syndrom_ApoLLo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
i duze oklazki dla tego kto to zrobil! takje nigczemne wulgarne typy jak pusykat powini banowac juz za sama mysl o zalozeniu kąta
to forum powine zostac czyste rasowo i dla ludzi z kultura i nieh takie pozostanje
to forum powine zostac czyste rasowo i dla ludzi z kultura i nieh takie pozostanje
Ej, ale uwierz że to nie ja :) ja nic nie mogę, poza tym że czuje się tu swobodnie :)
Oczywiście (mam zamiar kontynuować) - komin, tomox, przechuj i wszystkie nicki na SU, które sobie życzysz, to ja. Nie ma to jak pogadać sobie z inteligentnymi osobowościami alternatywnymi. ;)
Polecam kiedyś zapoznać się z wielką improwizacją, czyli monologiem Konrada z III części "Dziadów" Adama Mickiewicza. Podskórnie czuję, że jesteś wybitnie inteligentną jednostką, więc na pewno z łatwością ogarniesz temat. ;)
Polecam kiedyś zapoznać się z wielką improwizacją, czyli monologiem Konrada z III części "Dziadów" Adama Mickiewicza. Podskórnie czuję, że jesteś wybitnie inteligentną jednostką, więc na pewno z łatwością ogarniesz temat. ;)